Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη δημιουργία links για αρχεία δίσκου

Johnnie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα σε κάποια από τις γνωστές (ή μη) εφαρμογές δημιουργίας ιστοσελίδων (ή με κάποιο utility) να ορίζουμε ένα shared directory από ένα δίσκο δικτύου (το οποίο περιέχει άλλους υποφακέλλους και αρχεία) και το πρόγραμμα να μας φτιάχνει αυτόματα ένα αρχέιο HTML που να περιέχει σε μορφή συνδέσμων (links) όλα αυτά τα αρχεία, ταξινομημένα κατά τους φακέλλους που τα περιέχουν ;

Ανοίγοντας δηλαδή κάποιος αυτό το αρχείο πχ στον Internet Explorer, να βλέπει Links όλων αυτών των αρχείων και να μπορεί να κάνει click επάνω τους ώστε να τα ανοίξει ή να τα σώσει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

B) :cool: B)

Δημοσ.

Σωστος ..αμα σου πω οτι ειχα φιαξει ενα τετοιο...για na βρισκv τις λιστες με τα e-βιβλια μου.Μετα απο κατι format χαθηκε ο κωδικας!

!Παντως καπου ειχε παρει το ματι μου ενα..τετοι VB utility..παρολα αυτα οταν το δοκιμασα...δεν δουλευε και τοσο καλα!

Δημοσ.

Λοιπον να μια υπεροχα ευκολη λυση ειναι να κατεβασεις τον Mozilla η τον Netscape...και στο addess bar γραψε

<a href="file:///g:/" target="_blank">file:///g:/</a> (εστω οτι ονομαζετε g) αυτοματο browser θα σου δημιουργησει μια σελιδα HTML που θα εχει πανω της σε Link ολα τα αρχεια και folder..αν θες να δεις κατι σε καποιο αλλο folder..πατας πανω στο λινκ και σου ερχεται μια νεα σελιδα...με τα λινκ των αρχειων και φακελων μεσα στο επιλεγμενο folder...Ολες αυτες τις σελιδες μπορεις να τις σωσεις σαν HTML αρχεια!

Οχι ο IE δεν το κανει αυτο...γιατι οταν βλεπει τετοιο link...μετατρεπεται σε File Εχplorer!

Δημοσ.

HaPagan : Sorry, "ξέχασα" ( :o) να αναφέρω ότι δεν έχω ιδέα από

προγραμματισμό.

apoc : καλά έγραψες φίλε apoc. Και να σκεφτείς ότι παλιότερα, όταν ακόμα

χρησιμοποιούσα τον Communicator, ήξερα ότι κάνει αυτή τη δουλειά (όπως

πχ τα bookmarks (=favorites) τα αποθήκευε σε μία HTML σελίδα σε μορφή

συνδέσμων) αλλά το είχα ξεχάσει τώρα πια.

Anyway, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας, νά 'στε καλά :).

B) :cool: B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...