EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μικρή, λιτή και απέρριτη ερώτηση. Πως επαναφέρω τα stacks στο Dock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Drag 'n' drop όποιο folder θες στο δεξί μέρος του Dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως να ξαναβάψω ξανθά τα μαλλιά μου? Μισό να το δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ paredwse. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ---------- Έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τα μαλλιά έτοιμα κι αυτά; (you're welcome). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λέω, μιας κι έχω εσάς να με βοηθάτε, να το αποφύγω ξανά το πλατινέ. Όχι τπτ άλλο, μη τα πάρω και στο χέρι. Ερώτηση. Έβαλα το applications στο dock, προτιμώ να μου εμφανίζεται σαν stack και όχι σαν folder, αλλα δεν μ' αρέσει που το εμφανίζει με το εικονίδιο του address book. Any Ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εμφανίζει το πρώτο αλφαβητικά (αν το έχεις sort by name),οπότε για να βάλεις το εικονίδιο της εφαρμογής που θες τότε κάνε την rename ώστε να ναι η πρώτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ή αλλιώς, κάνε δεξί κλικ και διάλεξε το "View as Folder". Έτσι, θα δουλεύει ως Stack αλλά θα βλέπεις το εικονίδιο του φακέλου. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια υπαρχει επιλογη στο SL οταν το εχω να εμφανιζεται ενας φακελος σαν grid στο dock (π.χ τα applications) να μην μου βγαζει τη μπαρα (scroll down up) και να ειναι οπως παλια, ολα μαζι δλδ.?? θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.