UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, βάση αυτού του άρθρου στην εφημερίδα "Μακεδονία", δηλώνεται από την κυβέρνηση ότι καταργούνται σχεδόν τα περισσότερα προνόμια τα οποία ίσχυαν μέχρι σήμερα για κάποια διάκριση σε Πανελλήνιο,Παγκόσμιο ή και Ολυμπιακό επίπεδο . Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω τώρα,αξίζει να ασχολειθώ με τον αθλητισμό,που από μικρός ήθελα, μιας και πολύ δύσκολα πλέον θα μπορέσω να βγάλω τα προς το ζην ή εισαχθώ σε κάποια σχολή,στρατό,οτιδήποτε τελοσπάντων είναι αυτό, αν δεν μπορέσω() να πάρω Ολυμπιακό μετάλλιο;Ισχύει ο "νόμος"; Αν ναι,πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι τελοσπάντων "αυτοί" που μας κυβερνάνε, ώστε να κόβουν τα κίνητρα σε κάτι το οποίο η Έλλαδα φημίζεται τα τελευταία..2000++ χρόνια και με λίγα λόγια, σίγα-σίγα να οδηγήσουν τον αθλητισμό σε αργό θάνατο;;; Όχι πείτε μου,ποίος Έλληνας θα κάτσει πλέον να ασχοληθεί με τον Πρωταθλητισμο, αν όντως ισχύει αυτό; :mad:
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δε κατάλαβα δηλ. τι το σπέσιαλ έχει ο πρωταθλητής για να γλυτώνει στρατό,πανελλήνιες κ τα συναφή. Το οτι είναι πρωταθλητής,έχει εξασφαλίσει τα προς το ζήν από τα χρηματικά έπαθλα,τη δημοσιότητα κτλ. δε του φτάνει;
tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου τους ειδες τους "πρωταθλητες" της αρσης βαρων που ολοι μπηκαν στις ενοπλες δυναμεις. Επειδη ειχαν αυτα τα κινητρα καταντησαν ετσι
deminho11 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ ξέρω οτι απο 2 φιλες μου που πήγανε πριν 2-3 χρόνια σε τελικό ευρωπαικού στο πόλο και πήραν + 10% μόρια στις πανελλήνιες δηλαδή αν βγάλεις 15000 μόρια θα έχεις 16500. Η μία πέρασε πέρσι και η άλλη πρόπερσι!!! Αυτά για τις πανελλήνιες, απλά ξέρω οτι πρέπει να πάς σε τελικό επίσημης διοργάνωσης.
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εξαρτάται για ποιο λόγο θέλει κανείς να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Οι "επαγγελματίες αθλητές" ας πούμε δε νομίζω να νοιαστούν για τα προνόμια που καταργούνται διότι ο αθλητισμός είναι η ζωή τους, έτσι βγάζουν λεφτά. Αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό κατά τη περίοδο για των σχολικών χρόνον για να διευκολυνθούν απ' τα προνόμια, πιθανότατα θα ζημιωθούν από αυτή την κίνηση της κυβέρνησης. Το ζήτημα είναι τι ψάχνεις εσύ απ' τον αθλητισμό. Λες ότι ήθελες από μικρός να ασχοληθείς, γιατί όμως; Για να πάρεις μόρια στις πανελλήνιες; Ή μήπως φανταζόσουν τον εαυτό σου να παίρνει μετάλλιο και πωρωνόσουν; Εγώ μικρότερος ήθελα να ασχοληθώ με άθλημα το οποίο είναι και ολυμπιακό, όχι για τα μόρια ή για τα παραπάνω προνόμια, καθαρά επειδή το γούσταρα. Δεν το έκανα όμως και το ψιλομετανιώνω. Αν το θες πραγματικά μην κοιτάς προνόμια και ιστορίες, πήγαινε.
UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι είναι πρωταθλητής,έχει εξασφαλίσει τα προς το ζήν από τα χρηματικά έπαθλα,τη δημοσιότητα κτλ. δε του φτάνει; "Ριζικές είναι οι αλλαγές και στα πριμ των αθλητών. Πλέον χρηματικό έπαθλο θα παίρνουν όσοι κατακτούν μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αντιθέτως δεν αμείβονται όσοι έχουν πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα. Τα πριμ και τα υπόλοιπα προνόμια που ίσχυαν για την επίτευξη παγκόσμιου ή ευρωπαϊκού ρεκόρ καταργούνται στο σύνολό τους." Αυτά για τις πανελλήνιες, απλά ξέρω οτι πρέπει να πάς σε τελικό επίσημης διοργάνωσης. Indeed. Σε τελικο αθληματος το οποιο να ειναι "μεσα" στα ολυμπιακα αθληματα . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:58 ---------- Το ζήτημα είναι τι ψάχνεις εσύ απ' τον αθλητισμό. Λες ότι ήθελες από μικρός να ασχοληθείς, γιατί όμως; Για να πάρεις μόρια στις πανελλήνιες; Ή μήπως φανταζόσουν τον εαυτό σου να παίρνει μετάλλιο και πωρωνόσουν; Γιατι πιστευω οτι εχω μια χ ταχυτητα και μπορω να αγωνιστω σε καποιο αθλημα,και βεβαια το,γουσταρω. Εγώ μικρότερος ήθελα να ασχοληθώ με άθλημα το οποίο είναι και ολυμπιακό, όχι για τα μόρια ή για τα παραπάνω προνόμια, καθαρά επειδή το γούσταρα. Δεν το έκανα όμως και το ψιλομετανιώνω. Αν το θες πραγματικά μην κοιτάς προνόμια και ιστορίες, πήγαινε. Σωστος,αλλα πες οτι δεν τα καταφερνω,σε παγκοσμιο επιπεδο,νομιζεις οτι θα εχω στην ακρι τοοοσα χρηματα ωστε να ζησω; Ή νομιζεις οτι εγω μετα απο καποια χ ηλικια θα παρω συνταξη μονο απο τον αθλητισμο;
kostikasre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ κάνε αυτό που γουστάρεις και μην ακούς τίποτα και κανέναν...νομίζω ότι είσαι πολύ μικρός για να σκέφτεσαι από τώρα από που θα πάρεις σύνταξη,η ζωή σου ανήκει!
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι πιστευω οτι εχω μια χ ταχυτητα και μπορω να αγωνιστω σε καποιο αθλημα,και βεβαια το,γουσταρω. Ε τότε αξίζει τουλάχιστον να δοκιμάσεις, εφόσον το γουστάρεις όπως λες. Σωστος,αλλα πες οτι δεν τα καταφερνω,σε παγκοσμιο επιπεδο,νομιζεις οτι θα εχω στην ακρι τοοοσα χρηματα ωστε να ζησω; Ή νομιζεις οτι εγω μετα απο καποια χ ηλικια θα παρω συνταξη μονο απο τον αθλητισμο; Αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανένας, στην πορεία θα το δεις. Επίσης φαντάζομαι ότι παράλληλα με προπονήσεις θα ασχολείσαι και με το σχολείο άρα θεωρητικά θα είσαι καλυμμένος. Τώρα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς αποκλειστικά με τον αθλητισμό είναι στο χέρι σου. Τέλος πάντων επειδή δεν είμαι και ο πιο αρμόδιος άνθρωπος για κάτι τέτοια, κάνε ό,τι νιώθεις. Αν δεις πως δε τα καταφέρνεις με τον αθλητισμό κάνεις κάτι άλλο, ευκαιρίες υπάρχουν. Μέχρι τη σύνταξη έχεις πολλααααα χρόνια ακόμα.
UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ε τότε αξίζει τουλάχιστον να δοκιμάσεις, εφόσον το γουστάρεις όπως λες. Αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανένας, στην πορεία θα το δεις. Επίσης φαντάζομαι ότι παράλληλα με προπονήσεις θα ασχολείσαι και με το σχολείο άρα θεωρητικά θα είσαι καλυμμένος. Τώρα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς αποκλειστικά με τον αθλητισμό είναι στο χέρι σου. Τέλος πάντων επειδή δεν είμαι και ο πιο αρμόδιος άνθρωπος για κάτι τέτοια, κάνε ό,τι νιώθεις. Αν δεις πως δε τα καταφέρνεις με τον αθλητισμό κάνεις κάτι άλλο, ευκαιρίες υπάρχουν. Μέχρι τη σύνταξη έχεις πολλααααα χρόνια ακόμα. Και βεβαια θα δοκιμασω . Αλλα τωρα ειμαι στο σταδιο που θα δω τι στον κορακα,θελω να κανω/ακολουθήσω...και πρεπει να ξεδιαλυνω μερικα πραγματα μεσα στο μυαλο μου. Αλλωστε το τοπικ αυτο δεν το δημιουργησα μονο για μενα,αλλα για να διευκολυνουμε και αλλα,τυχον ατομα που "κλίνουν" προς τον αθλητισμο .
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λες έτσι να σταματήσουν να διορίζονται στην εφορία παίκτες του χάντμπολ;
Krokodilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω τώρα,αξίζει να ασχολειθώ με τον αθλητισμό,που από μικρός ήθελα, μιας και πολύ δύσκολα πλέον θα μπορέσω να βγάλω τα προς το ζην ή εισαχθώ σε κάποια σχολή,στρατό,οτιδήποτε τελοσπάντων είναι αυτό, αν δεν μπορέσω() να πάρω Ολυμπιακό μετάλλιο;Ισχύει ο "νόμος"; Αν ναι,πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι τελοσπάντων "αυτοί" που μας κυβερνάνε, ώστε να κόβουν τα κίνητρα σε κάτι το οποίο η Έλλαδα φημίζεται τα τελευταία..2000++ χρόνια Για τι ακριβως ή Ελλαδα φημιζεται τα τελευταια 2000 χρονια? Οι Ολυμπιακοι αγωνες δεν διεξαγονται τα τελευταια 2000 χρονια(διεξηχθησαν απο το 776 π.Χ. εως το 393 μ.Χ και απο το 1896 μ.Χ εως σημερα οποτε δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις. Επισης μπορει να μην ειναι καθολου ηλιθιοι που το κανουν αυτο καθως η Ελλαδα για αυτο που φημιζονταν για τους Ολυμπιακους αγωνες ειναι οτι προστατευε το πνευμα των Ολυμπιακων αγωνων που επιβαλει το εφ αγωνιζεσθε και το να ειμαστε ευχαριστημενοι με ενα κλαδι ελιας για επαθλο νικης. Οποτε η καταργηση των χρηματικων επαθλων ειναι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση για τον αθλητισμο. και με λίγα λόγια, σίγα-σίγα να οδηγήσουν τον αθλητισμό σε αργό θάνατο;;; Τον επαγγελματικο ισως. Αλλά τον πραγματικο "ρομαντικο" αθλητισμο οπου οι αθλητες τρεχουν χωρις προσθετες βοηθειες(βλεπε αναβολικα/προσθετικα κλπ) και αρκουνται σε ενα κλαδι ελιας για επαθλο νικης οπως πρεπει να γινονται οι Ολυμπιακοι αγωνες και οπως πρεπει να ειναι ο αθλητισμος, αυτον λοιπον τον αθλητισμο δεν τον οδηγουνε σε θανατο αλλα μαλλον σε ανασταση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ---------- Γιατι πιστευω οτι εχω μια χ ταχυτητα και μπορω να αγωνιστω σε καποιο αθλημα,και βεβαια το,γουσταρω. Για πες αν θελεις τι ταχυτητα(χρονους δηλαδη) εχεις και σε ποιο αγωνισμα. Σωστος,αλλα πες οτι δεν τα καταφερνω,σε παγκοσμιο επιπεδο,νομιζεις οτι θα εχω στην ακρι τοοοσα χρηματα ωστε να ζησω; Εξαρταται απο τον πατερα σου. Αν ο πατερας σου δεν θα μπορει να σε συντηρησει ή αν εσυ δεν θελεις να εξαρτασαι απο αυτον ολη την ωρα, τοτε αν δεν τα καταφερεις σε παγκοσμιο επιπεοδ να διακριθεις(το πιθανοτερο) τοτε αν δεν εχεις 2η δουλεια τοτε βαψτα μαυρα. Ή νομιζεις οτι εγω μετα απο καποια χ ηλικια θα παρω συνταξη μονο απο τον αθλητισμο; Στο ιδιο ποστ καλο θα ηταν να μην βαζεις την ιδια μεταβλητη (χ στην προκειμενη περιπτωση) για να εκφρασεις και ταχυτητα και ηλικια. Πιθανοτατα το εννοεις ως μορφη εκφρασης(λεμε το χ σαν μεταβλητη για κατι αγνωστο) αλλά και παλι δεν ειναι και το πλεον σωστο. Εσύ κάνε αυτό που γουστάρεις και μην ακούς τίποτα και κανέναν...νομίζω ότι είσαι πολύ μικρός για να σκέφτεσαι από τώρα από που θα πάρεις σύνταξη,η ζωή σου ανήκει! Δεν ειναι και τοσο σιγουρο αυτο. Επισης πολυ σωστα λες οτι δεν πρεπει να σκεφτεται το μελλον καθολου και πρεπει να κάνει αυτο που του αρεσει τωρα. Πρεπει να ζει το παρον και να κανει αυτο που θελει και να μην σκεφτεται το μελλον και μαλλον δεν πρεπει να σκεφτεται ουτε καν τις επιπτωσεις για το μελλον των πραξεων του στο παρον. Αυτο ισως ακουγεται τραγικο αλλά ισως να μην ειναι και τοσο. Ισως και να ειναι. Βασικα ειναι 2 διαφορετικες φιλοσοφιες ζωης. Οι περισσοτεροι σχεδιαζουν το μελλον και οι πραξεις τους στο παρον ειναι καταπιεσμενες και καθοδηγουνται απο το τι επιθυμουν να κανουν στο μελλον και ετσι δεν κανουν στο παρον αυτο που θελουν μονο και μονο για να εχουν το μελλον που θελουν, δεν ζουν το παρον δηλαδη αλλά ζουνε για το μελλον, αλλα δυστυχως για αυτους η ζωη ειναι πολυ πολυπλοκη και ειτε για ζητηματα υγειας, ειτε γιατι ετσι απλα δεν βγηκαν τα σχεδια για το μελλον οπως τα σχεδιαζαν, ο σχεδιασμος τους για το μελλον δεν πραγματοποιειται ποτέ, και ετσι δεν εζησαν ουτε το παρον ουτε και το μελλον.
UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχας ευχαριστω για τις διορθώσεις.(το 2000+ δεν το σκευτηκα και πολυ οταν το εγραψα) Κατα δευτερον, Ακόμη και στην αρχαία Ελλάδα οι αθλητές της πρώτης γραμμής απολάμβαναν προνόμια, όπως η εφ' όρου ζωής σίτιση στο Πρυτανείο.Αρα και εκεινοι ...καπως βολευοντουσαν. Κατα τριτον,απο την αδερφη μου(με μαθησιακές δυσκολιες,το λεω για να προσδιορίσω κατηγορια) η οποια τρεχει τα 100 σε 14 και κατι(ασχολειται με το αθλημα) ....πιστευω οτι το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι 12αρι,και μεσα απο διορθωσεις σε εκκινηση...χτίσιμο καλυτερης αντοχης ...καλύτερη γυμναση ...να το ριξω στο 11 και κατω.(για 100αρι αποκλειστηκά παω) Τελευταιο,ωραια το φιλοσόφησες το θεμα.
UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι σε καποια ομαδα/συλλογο? Ηλικια? Αυτες τις μερες μαλλον θα εγγραφω πανελληνιο. Μονο μπαλιτσα επαιξα λιγο περσυ...αλλα τα παρατησα γιατι τοτε,δεν προλαβαινα. Τωρα ειμαι στα μεσα των 16 μου,ακριβως Παντως εχω να με χρονομετρησω,αρκετο καιρο. Τωρα τον χρονο τον εδωσα βαση συγκρισης,με τον χρονο της αδερφης μου. Και κατα 99%,μαλλον(και μακαρι)να πεσω στα 11+/- που θελω.
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Στο ιδιο ποστ καλο θα ηταν να μην βαζεις την ιδια μεταβλητη (χ στην προκειμενη περιπτωση) για να εκφρασεις και ταχυτητα και ηλικια. Πιθανοτατα το εννοεις ως μορφη εκφρασης(λεμε το χ σαν μεταβλητη για κατι αγνωστο) αλλά και παλι δεν ειναι και το πλεον σωστο. For fuck's sake krokodile forum είναι, όχι διαγωνισμός μαθηματικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.