Προς το περιεχόμενο

Site για αγορά φανελών liverpool

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου ζήτησαν να δω αν βρω μαγαζί (online αν είναι ξενο) για να αγοράσει την φανέλα του Κυριάκου της liverpool.

Αν κάποιος γνωρίζει, γιατί εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ φανέλα ποδοσφαίρου...

Δημοσ.

Αυτον θελει ο φίλος της αδερφής μου. Κι όμως....Έχει εμπάθεια με τον παίχτη, έχει παρει και απο άλλες ομάδες φανέλα με το όνομα του. Δεν είναι ουτε liverpool ούτε τιποτα..Και οχι, δεν είναι ξαδερφός του. Ευχαριστώ για το site

Σε πιο φθηνό, μάλλον κατι σε ξένο δηλαδή; Αλλά θα πεις με τα μεταφορικά τόσο θα έρθει...

Δημοσ.

και γιατι δεν την παιρνεις απευθειας απο το site της liverpool...???? με ολα τα σχετικα και παραδοση σπιτι σου βγαινει 60 λιρες δηλαδη 70 ευρω...

ειναι λιγο κλεφτες εδω..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:39 ----------

http://store.liverpoolfc.tv/products/footballkit/homekit/non-sponsor-adult-home-shirt-0810/pid-26452

Δημοσ.
και γιατι δεν την παιρνεις απευθειας απο το site της liverpool...???? με ολα τα σχετικα και παραδοση σπιτι σου βγαινει 60 λιρες δηλαδη 70 ευρω...

ειναι λιγο κλεφτες εδω..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:39 ----------

http://store.liverpoolfc.tv/products/footballkit/homekit/non-sponsor-adult-home-shirt-0810/pid-26452

Ωραία. Είχα μπει στο store αλλά δεν κατάλαβα οτι έχει και επώνυμες φανέλες, θα το κοιτάξω το θεμα.

Οκ παιδιά, απο οτι κατάλαβα και να έχει αλλο μαγαζί εδώ δεν θα διαφέρει σε τιμή απο το sportarena. Ίσως να του πω να δει και σε κανα σύνδεσμο εδώ στην θεσαλονίκη (δεν ξέρω αν έχει, άσχετος εδώ).

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ωραία. Είχα μπει στο store αλλά δεν κατάλαβα οτι έχει και επώνυμες φανέλες, θα το κοιτάξω το θεμα.

Οκ παιδιά, απο οτι κατάλαβα και να έχει αλλο μαγαζί εδώ δεν θα διαφέρει σε τιμή απο το sportarena. Ίσως να του πω να δει και σε κανα σύνδεσμο εδώ στην θεσαλονίκη (δεν ξέρω αν έχει, άσχετος εδώ).

Ευχαριστώ

Απ' το επίσημο shop της liverpool μπορείς με 12 λίρες επιπλέον να κάνεις personalise τη φανέλα και να επιλέξεις όνομα και αριθμό παίκτη. Χωρίς τα μεταφορικά βλέπω πως η φανέλα κοστίζει 52 λίρες (με το όνομα και τον αριθμό του Κυργιάκου), δηλαδή 59 ευρώ. Εδώ λογικό είναι να "χτυπάνε" τις φανέλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...