Προς το περιεχόμενο

2003 vs 2009 TFT

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι παρόμοια απορία με εμένα θα έχουν και πολλοί άλλοι που αυτήν την στιγμή διαβάζουν αυτό το μήνυμα με μια παλιά οθόνη.

Στο θέμα λοιπόν, έχω μια ΕΙΖΟ FlexScan L550, η οποία για την εποχή της ήταν καλή και ακριβή. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής, μια οθόνη 19" των 80€ θα είναι καλύτερη? Μιλάω για την

http://www.pixmania-pro.com/gr/uk/744907/art/asus/vh192d-19-wide-tft-screen.html

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ απο 19αρα και wide, θα στραβωθεις απο το 1ο λεπτο !!

Αν ειναι να παρεις 19" θα πας σε 4:3. Αλλιως, για wide, πας σε 20" και πανω.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξίζει να πας σε 19αρι wide θα σου φαίνεται μικρότερο...

από ότι βλέπω στο site της Eizo η L550 είναι με TN Panel, οπότε κατά πάσα πιθανότητα τα τωρινά φτηνά 19-22αρια είναι καλύτερα...

Δημοσ.

Κοιτάζοντας λίγο στο forum κατάλαβα ότι καλό είναι να μην πάρω με TN panel για διάφορους λόγους. Αλλά αν δεν βρω κάτι φθηνό, καλύτερο να προτιμήσω μια οποιαδήποτε (σχεδόν) λύση μιας και θα είναι καλύτερο από αυτό που έχω? τεχνολογίας 2003...

Οπότε πλέον προσανατολίζομαι για 20" και μεγαλύτερη...

Δημοσ.

Εκεί που είχα απογοητευτεί με εντυπωσίασες......

IPS panel με 220€, αν βγάλω και το Φ.Π.Α. επειδή πρόκειται για εταιρική χρήση...190€ !!!

Είναι εντυπωσιακό, σίγουρα θα είναι καλύτερο από την EIZO που έχω...review εδώ.

Edit: Την περιμένω να έρθει από Αγγλία..

• Super Moderators
Δημοσ.

με 220 χωρίς τα μεταφορικά όμως :-(

---------- Post added at 02:51 ----------

Θελω κατι μεγαλυτερο, οποτε με βλεπω για dell....

πάμε όλοι για Dell U2410? :P

Δημοσ.

Με μεταφορικα βγαινει στα 270 ευρο η οθονη. Και παλι καλα λεφτα. Το πλαισιο εχει την samsung με pva panel στα 350 ευρο και ειναι κατωτερη απο την dell. ΕΠισης η νεα 23αρα nec με ips panel αναμενεται στα 350 ευρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...