We LOVE Vaggeis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα....Οι γονείς μου έκαναν κάτι αλλαγές στις γραμμες του σπιτιού τους οι οποίες ειναι PSTN και τους στείλαν δώρο ένα Modem Router του ΟΤΕ απευθείας απο το 134 το θεμα είναι οτι δεν το χρειαζονται και μου το έδωσαν εγώ έχω ISDN και το router ειναι μόνο για PSTN εγώ το χρειάζομαι τι μπορώ να κάνω για να το έχω σε γραμμή ISDN (απο τον OTE δεν το αλλάζουν) μπορώ να αλλάξω τίποτα στο MODEM ευχαριστώ
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιο ακριβώς router σου έδωσαν. Σε μερικά router έχω ακούσει ότι γίνετε. Ίσως θα μπορούσες να το πουλήσεις σε κάποιον και να πάρεις άλλο.
100 010 00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιο ακριβώς router σου έδωσαν. Σε μερικά router έχω ακούσει ότι γίνετε. Ίσως θα μπορούσες να το πουλήσεις σε κάποιον και να πάρεις άλλο. Σε ολα γινετε απλα σε μερικα γινετε πιο ευκολα και σε αλλα με πολυ εξειδικευμενες γνωσεις
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ολα γινετε απλα σε μερικα γινετε πιο ευκολα και σε αλλα με πολυ εξειδικευμενες γνωσεις αστο αυτό δεν παίζει ναι αλλα πως γίνετε για το συγκεκριμένο router
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Για το συγκεκριμένο δεν έχω δει κάτι. Επίσης τα router που μπορείς να τα αλλάξεις μέσω firmware είναι αυτά που χρησιμοποιούν DSP ελεγχόμενα από το λογισμικό για την υλοποίηση των απαραίτητων φίλτρων του σήματος. Υπάρχουν όμως και routers που τα modem τους έχουν στατικά φίλτρα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι αφού είναι θέμα διαφορετικού υλικού.
100 010 00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 αστο αυτό δεν παίζει ναι αλλα πως γίνετε για το συγκεκριμένο router Σε ορισμενα που εχει διαρευσει ο τροπος, το ξερετε ηδη. Για αυτα που δεν εχει διαρευσει και εμεις ακομη βγαζουμε χρηματα απο αυτο, εχω να σου πω το εξης..... στειλε οποιο ρουτερ θελεις και 100 ευρω και σε 2 ωρες στο ξαναστελνω πισω, με αλλαγμενο annex. Σε θεματα που τα ξερουν πολυ λιγοι και βγαζεις χρηματα απο αυτα....... ειναι μαλακια να τα ποσταρεις φατσα καρτα. Οταν με το καλο διαρευσουν και οι αλλοι τροποι, ευχαριστως να τα ποσταρουμε κιολας. Ετσι ειναι μεγαλε οταν εισαι επαγγελματιας, δυστυχως για εσας και ευτυχως για εμας
fabio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 αν ειναι να δωσει 100e γιατι να μην αγορασει καινουργιο απ ευθειας ?
100 010 00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 αν ειναι να δωσει 100e γιατι να μην αγορασει καινουργιο απ ευθειας ? Γιατι πολλοι εχουν ρουτερσ που κανουν 200 και 300. Εσυ πιστευεις δλδ οτι καποιος θα μου στειλει το ρουτερ του να το αλλαξω? Τι διαδικασια περιγραφω Το 100 ηταν παραδειγμα.... ξεκολλα, αλλη ειναι η κουβεντα εδω
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 για αυτο το ρουτερακι δεν αξιζει να το κανεις παντως ουτε για 10 ευρω.κατα τα αλλα δεν εχω δει τιποτα για αυτο.100 01100 υπαρχει κατι που κανεις κατι χωρις λεφτα.εδω ειναι forum υποτιθεται για να βοηθαμε οχιγια πωληση υπηρεσιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.