Προς το περιεχόμενο

Νέο Album-Scorpions

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάλι τα ίδια.

Είναι γούστο του καθενός.

Εσύ μπορεί να ακούς πολύ βαρύ rock, σε αντίθεση με μένα που τρελαίνομαι για rock μπαλάντες.

Ο καθένας έχει τις δικές του αρεσκείες.

Όπως προανέφερε παραπάνω ένα μέλος, οι Scorpions έχουν κάθε είδος rock. Αν θες παράδειγμα, ορίστε:(αρχίζω από τα πιο γνωστά)

(πανέμορφοι στίχοι)

και σιγά σιγά σε κομμάτια που δε τα ξέρουν πολλοί:(κατά την άποψή μου όλα)

(από τα αγαπημένα μου)

(Αθήνα- Καραϊσκάκη 2009- 6/7)

και τόσα τόσα άλλα.

Γιατί τα έβαλα όλα τα παραπάνω; Η απάντηση είναι επειδή νιώθω οτι αδικείς ένα συγκρότημα τόσων ετών. Όπως είδες αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα τραγουδιών με διαφορετικό ηχητικό άκουσμα, συνδιασμένα με πανέμορφους στίχους.

Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ζούσα την εποχή των καλών ετών τους, αλλά όπως είδες, είμαι 14 στα 15 και ακούω Scorpions. Εσένα είναι δικαίωμά σου να ακούς αυτό που σ'αρέσει. Οι κολλητοί μου όλοι ακούνε αυτά τα Rap που ούτε ξέρω καλά καλά πως λέγοντε τα "συγκροτήματα". Γιατί στα λέω αυτά; Για να δεις οτι, αν και είναι ένα συγκρότημα με τόσα έτη on the stage, καταφέρνουν και τραβάνε τη νεολαία. Εμένα προσωπικά συγκροτήματα του στυλ Green Day κ.λπ. δεν με "τράβηξαν" ποτέ. Ίσως ακούσω καμιά φορά Kings of the leon, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως ακούω Scorpions γιατί μου αρέσουν πιο πολύ τα "παλιά τραγούδια"(στυλ U2, deep Purple, Led zeppelin, Lynyrd Skynyrd, The animals κ.λπ.), αλλά και πάλι, δεν μ'αρέσει να διαβάζω ότι η μουσική που ακούω αποτελείται από άτομα μεγάλης ηλικίας τα οποία μαζεύουν ένσημα.

Δημοσ.
Tι εννοεις λεγοντας "συνθετικο κομματι" ?

Λεω οτι δεν εχουν βγαλει κατι αξιο λογου.Τετοιοι δισκοι και πολυ καλυτεροι (σαν τους τελευταιους τους) κυκλοφορουν καθημερινα απο 100αδες μπαντες ανα τον κοσμο,που δεν τυχανουν αναγνωρισης λογω του οτι δεν εχουν απο πισω το βαρυ ονομα των Σκορπιονς.

Παραδειγμα:Το τελευταιο των Μεταλλικα εγινε δισκαρα μονο κ μονο επειδη ηταν ΜΕταλλικα.Αν κυκλοφορουσε ο συγκεκριμενος δισκος με το ονομα μου ουτε δισκογραφικη απο την Ελλαδα δεν θα με υπεγραφε...

Κοινως ακουστε λιγο σοβαρα τη μουσικουλα,περα απο τον φανμπουσμο.

Πάλι τα ίδια.

Είναι γούστο του καθενός.

Εσύ μπορεί να ακούς πολύ βαρύ rock, σε αντίθεση με μένα που τρελαίνομαι για rock μπαλάντες.

Ο καθένας έχει τις δικές του αρεσκείες.

Όπως προανέφερε παραπάνω ένα μέλος, οι Scorpions έχουν κάθε είδος rock. Αν θες παράδειγμα, ορίστε:(αρχίζω από τα πιο γνωστά)

(πανέμορφοι στίχοι)

και σιγά σιγά σε κομμάτια που δε τα ξέρουν πολλοί:(κατά την άποψή μου όλα)

(από τα αγαπημένα μου)

(Αθήνα- Καραϊσκάκη 2009- 6/7)

και τόσα τόσα άλλα.

Γιατί τα έβαλα όλα τα παραπάνω; Η απάντηση είναι επειδή νιώθω οτι αδικείς ένα συγκρότημα τόσων ετών. Όπως είδες αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα τραγουδιών με διαφορετικό ηχητικό άκουσμα, συνδιασμένα με πανέμορφους στίχους.

Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ζούσα την εποχή των καλών ετών τους, αλλά όπως είδες, είμαι 14 στα 15 και ακούω Scorpions. Εσένα είναι δικαίωμά σου να ακούς αυτό που σ'αρέσει. Οι κολλητοί μου όλοι ακούνε αυτά τα Rap που ούτε ξέρω καλά καλά πως λέγοντε τα "συγκροτήματα". Γιατί στα λέω αυτά; Για να δεις οτι, αν και είναι ένα συγκρότημα με τόσα έτη on the stage, καταφέρνουν και τραβάνε τη νεολαία. Εμένα προσωπικά συγκροτήματα του στυλ Green Day κ.λπ. δεν με "τράβηξαν" ποτέ. Ίσως ακούσω καμιά φορά Kings of the leon, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως ακούω Scorpions γιατί μου αρέσουν πιο πολύ τα "παλιά τραγούδια"(στυλ U2, deep Purple, Led zeppelin, Lynyrd Skynyrd, The animals κ.λπ.), αλλά και πάλι, δεν μ'αρέσει να διαβάζω ότι η μουσική που ακούω αποτελείται από άτομα μεγάλης ηλικίας τα οποία μαζεύουν ένσημα.

Σαφως ειναι γουστο του καθενος.

Σε πληροφορω οτι κατα κυριο λογο ακουω Ροκ/Μεταλ/Ροκ ΜΠαλαντες/Φολκ και οι Σκορπς εχουν απο τις καλυτερες μπαλαντες,αλλα νισαφι.Ειναι τοσο χιλιοπαιγμενες που εχουν καταντησει αηδια...

Δημοσ.
Οι Σκορπς εχουν απο τις καλυτερες μπαλαντες,αλλα νισαφι.Ειναι τοσο χιλιοπαιγμενες που εχουν καταντησει αηδια...

Ίσως έχουν χιλιοπαιχτεί, αλλά όχι όλες. Χιλιοπαίζονται οι πιο γνωστές -βλέπε send me an angel, wind of change, still loving you κ.λπ. κ.λπ.-

Υπάρχουν όμως και κομμάτια, που δεν έχουν χιλιοπαιχτεί όπως λες.

Για παράδειγμα από τα αγαπημένα μου, το when you came into my life. Όπως π.χ. Life is too short, when love kills love, catch your train, drive, she said, thought my eyes, "my city, my town", born to touch your feelings, under the same sun, obsession(άλλο ένα από τα αγαπημένα μου), "what you give, you get back", skywriter και άλλα που δε προλαβαίνω να αναφέρω, γιατί έχω ραντεβού για κούρεμα...... Οου χολυ σιτ...

Δημοσ.
...[...]... "what you give, you get back", skywriter και άλλα που δε προλαβαίνω να αναφέρω,

γιατί έχω ραντεβού για κούρεμα......

Οου

χολυ

σιτ...

Ό,τι να ναι είσαι ρε Γιωργάκη...

...το 'χει το όνομα φαίνεται :P

σε πάω

1177651790-21455.jpg

:mrgreen:

Δημοσ.

σε πάω

1177651790-21455.jpg

Τι εννοείς με αυτό σύντροφε; :P

Χμμμ. Λετς μι σι.

<σαρκασμ ΟΝ> Ρε σεις οι κομμωτριες είναι καλές, και δεν ήθελα να τις στήσω στο πρώτο μας ραντεβού μετά το καλοκαίρι :P</σαρκασμ ΟΦ>

Δημοσ.
Ρε σεις οι κομμωτριες είναι καλές, και δεν ήθελα να τις στήσω στο πρώτο μας ραντεβού μετά το καλοκαίρι :P

Τα είχες αφήσει να μακρύνουν για να χτυπηθείς στη συναυλία ε;

Κατεργάρη

Δημοσ.
Τα είχες αφήσει να μακρύνουν για να χτυπηθείς στη συναυλία ε;

Κατεργάρη

Μπέισικλι... Τότε είχα κουρεφτεί :P

Σεκοντλυ, κάθε διμηνο χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα κούρεμα, αλλιώς χρειάζεται -όπως γινόταν αυτές τις μέρες- 3-4 λουσίματα(κάθε μέρα... =P)

Ας ξαναμπούμε στο θέμα όμως τώρα.

Δημοσ.

Κοινως ακουστε λιγο σοβαρα τη μουσικουλα,περα απο τον φανμπουσμο.

Ειλικρινα μαλλον σε αδικει αυτο το σχολιο και σιγουρα αδικει καταφορα τους συνομιλητες σου .

Για την ουσια του θεματος τωρα , που δεν αφορα μονον τους Scorpions , αλλα ολη τη μουσικη "βιομηχανια" (τι απαισια λεξη , αλλα δυστυχως πραγματικοτητα) , ειναι μια αλλη συζητηση που ειναι δυσκολο να γινει μεσα απο ενα φορουμ .

Για τις συνθεσεις που αναφερθηκες θα πω μονον επιγραμματικα οτι ο λογος που οι Scorpions ειναι στο προσκηνιο τοσα χρονια ειναι ακριβως αυτη τους η προσαρμοστικοτητα στις μουσικες εξελιξεις .

Ισα ισα που τολμησαν να κανουν κατι διαφορετικο (π.χ Εye to Eye ) και αυτο ειναι προς τιμην τους.

Οσο και να μου αρεσει μουσικα η 10ετια του '70 των Scorpions με τον ULI JON ROTH (τον οποιο ΛΑΤΡΕΥΩ!!), δεν ξερω αν θα ηταν σωστο , κατα ποσο θα συνεχιζε να ηταν εμπνευση για αυτους και κατα ποσο θα αρεσε στον κοσμο να παιζουν συνεχεια τα ιδια πραγματα.

Μη ξεχναμε βεβαια ποσα hard rock μεγαθηρια συγκροτηματα μπορεσαν και ορθοποδησαν μετα απο την δεκαετια του '90 ....

Απο εκει κ περα οι δυο τελευταιες δουλειες τους δειχνουν π.χ με το Unbreakable οτι μπορουν να ειναι οι παλι οι γνωστοι Scorpions και με το Hour 1 οτι μπορουν να δημιουργουν συγχρονα ακουσματα χωρις να χανουν τον ηχο τους ..

Ακου ενα κομματι απο την τελευταια δουλεια τους που συνδιαζει τον νεο ηχο με τον γνωστο γνωριμο ηχο των Scorpions.

Kαι παραθετω ενα κομματι του 1973 για να συγκρινουμε την φωνη του Klaus αλλα και για να δουμε την εξελιξη που λεω ..

Δημοσ.

Πρώτον και κυριότερον. Απο πότε τα γεμάτα στάδια δείχνουν την μουσική αξία του καλλιτέχνη. Και σε συναυλία Βίσση - Βανδή το αδιαχώρητο θα γίνεται. Τι πάει να πει αυτό?

Δεύτερον και λίγο πιο λίγο κυριότερον. Γιατί οι οπαδοί των Σκορπιών εκνευρίζονται όταν μιλάμε την αλήθεια? (Speak the truth). Ψέμματα είναι ότι λίγο ακόμα να συνεχίσουν έτσι θα δεχτούν να κάνουν σε μένα και την μπάντα μου support? Παίζουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, γεμίζουν στάδια, κονομάνε, και όλα καλά. Ε χαίρω πολύ βρε μαλάκες Γερμανοί. Απο πότε έχει να γίνει ένα τόσο ''μεγάλο'' πολιτιστικό δρώμενο στην Μυτιλήνη? Λογικό δεν είναι να πάνε όλοι? Και αυτοί οι όλοι που πήγανε, πέρα απο το Γουίντ οφ Τσέινς (Anemo tis Allagis) και κανα δυο άλλα ''μπαλαντοειδή''-''πιάσε μου το χέρι μωρό μου'' τραγούδια τι άλλο ξέρανε, πέρα απο το όνομα του συγκροτήματος? Ε μην τρελαθούμε τώρα, που επειδή γέμισαν το Καραισκάση είναι και οι Scorpions κάτι. Πάρτε μάτι τα μπουζουκσίδικα. Κάθε μέρα φίσκα είναι και όμως είναι όλοι τους σαχλοί και ανόητοι.

και μαλάκες.

Τρίτον και καθόλου σημαντικόν. Tolki, είσαι ο ίδιος tolki που συνομιλώ καμιά φορά στο rocking.gr ??? Χμ??? :rolleyes:

Δημοσ.

Πριν απο 20 χρονια δεν ερχοντουσαν συγκροτηματα ,ειχαμε προβλημα γιατι δεν ερχοντουσαν

Τωρα ερχονται και με το παραπανω , εχουμε προβλημα που ερχονται..

Τι να πει κανεις..

Για να τελειωνουμε με το θεμα και για το "Γιατί οι οπαδοί των Σκορπιών εκνευρίζονται όταν μιλάμε την αλήθεια? (Speak the truth)"

Ο Giorgos147 , ανοιξε ενα θεμα απλα για να ενημερωσει για τη επικειμενη δουλεια των Scorpions .Ουτε ειπε οτι οι Scorpions ειναι καλυτεροι ολων ουτε τιποτα .

Αλλοι αρχισαν να εκφερουν αποψεις σε θεματα που δεν τους ζητηθηκε η αποψη τους .

Ο καθενας μας ακουει οτι γουσταρει και δεν ειναι αναγκη να λογοδοτει για αυτο σε κανεναν .

Η αξια του συγκεκριμενου συγκροτηματος ειναι αναγνωρισμενη εδω και πολλααα χρονια , και δεν εχει αναγκη απο αυτοκλητους κατηγορους η υπερασπιστες .

Για εμενα το θεμα τελειωνει εδω .

Να 'ειστε καλα ολοι και να ακουτε οτι σας εκφραζει χωρις να κατηγορειται αυτο που ακουν οι αλλοι , γιατι προφανως το ακουν για τους ιδιους λογους με τους δικους σας.

Δημοσ.
Πρώτον και κυριότερον. Απο πότε τα γεμάτα στάδια δείχνουν την μουσική αξία του καλλιτέχνη. Και σε συναυλία Βίσση - Βανδή το αδιαχώρητο θα γίνεται. Τι πάει να πει αυτό?

Η Βισση και η Βανδη ειναι πετυχημενες στο μουσικο ειδος που παρουσιαζουν και για αυτο γεμιζουν τα γηπεδα (στη χωρα μας βεβαια ) .

Αν δεν γεμιζαν τα σταδια προφανως θα ηταν αποτυχημενες .

Ψέμματα είναι ότι λίγο ακόμα να συνεχίσουν έτσι θα δεχτούν να κάνουν σε μένα και την μπάντα μου support? Παίζουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, γεμίζουν στάδια, κονομάνε, και όλα καλά.

E λοιπον και παντα συμφωνα με τα λεγομενα σου , σου ευχομαι να γινεις μια πετυχημενη μπαντα ,χωρις οπαδους, κανοντας συναυλιες χωρις κοσμο και συνηθως στο γκαραζ του σπιτιου σου .

Ασε λοιπον τους Scorpions να παιζουν ,οπως εχουν δηλωσει "οπου υπαρχει ηλεκτρικο ρευμα" και φυσικα τα ολα υπολοιπα συγκροτηματα.

Δημοσ.

Δε μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά.

Δηλαδή μόνο καλά λόγια πρέπει να λέμε?

Και όχι μόνο για τους Scorpions, αλλά για οποιοδήποτε θέμα.

Δεν μπορεί να γίνει κουβέντα δηλαδή με 2 διαφορετικές απόψεις και ξεκινάτε τα ''Τελειώνει εδώ το θέμα'' και ''Δεν συζητάω άλλο'' κ.λ.π ??? Εφόσον δεν υπάρχει εκνευρισμός και μαλώματα δεν βλέπω που είναι το κακό. Συζήτση γίνεται. Τι να κάνουμε τώρα που δεν έχουμε όλη την ίδια άποψη?

Επιπλεόν. Αν σε πείράζει giorgos147 που κάνουμε κουβέντα για τους Scorpions στο θέμα που άνοιξες για το νέο τους cd, μας το λές και στέλνουμε ένα μηνυματάκι σε κάποιον mod να μεταφέρει τα μηνύματα σε νέο θέμα.

Στο θέμα μας τώρα:

E λοιπον και παντα συμφωνα με τα λεγομενα σου , σου ευχομαι να γινεις μια πετυχημενη μπαντα ,χωρις οπαδους, κανοντας συναυλιες χωρις κοσμο και συνηθως στο γκαραζ του σπιτιου σου .

Ναι αλλά δεν μου απάντησες τελικά σε αυτό που ρώτησα. Έχω άδικο??

Πριν απο 20 χρονια δεν ερχοντουσαν συγκροτηματα ,ειχαμε προβλημα γιατι δεν ερχοντουσαν

Τωρα ερχονται και με το παραπανω , εχουμε προβλημα που ερχονται..

Τι να πει κανεις..

Ναι φίλε μου, ΑΛΛΑ άλλο έρχονται 20 συγκροτήματα για 20 διαφορετικά λάιβ στην χώρα μας, και άλλο έρχονται 2 συγκροτήματα για 10 λάιβ το καθένα. (Βλ. Scorpions και Purple)

Ο καθενας μας ακουει οτι γουσταρει και δεν ειναι αναγκη να λογοδοτει για αυτο σε κανεναν .

Ναι αλλά κουβέντα κάνουμε. Δεν λογοδοτεί κανείς.

Μάλλον είναι προς τιμή τους, που παίζουν οπουδήποτε και με οποιονδήποτε.

Ε ναι προς τιμή τους είναι. Και τι τιμή μάλιστα ? :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...