hackertom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας αγαπητοί φίλοι, Έχω μια απορία σχετικά με το Hybrid Power της Nvidia, το οποίο όπως μπορεί να γνωρίζεται είναι μια hardware/software επιλογή στις nvidia πλατφόρμες που επιτρέπει την απενεργοποίηση της κάρτας γραφικών όταν αυτή δεν καλείται να αναπαράγει 3d και την χρήση της onboard κατά την διάρκεια αυτή για εξοικονόμηση ρεύματος. ΞΈΡΕΙ κανείς που να βρώ drivers για 9600Μ GT NVIDIA Hybrid Power windows 7... http://www.nvidia.com/ <------- δΕΝ ξέρω γιατι αλλα δέν δουλεύουν....
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς θα γίνει ακριβώς αυτό σε laptop; Το μηχάνημά σου διαθέτει και δεύτερο chip γραφικών, εκτός από το 9600M GT... ;
hackertom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς θα γίνει ακριβώς αυτό σε laptop; Το μηχάνημά σου διαθέτει και δεύτερο chip γραφικών, εκτός από το 9600M GT... ; Ναι την On board τς Intel....
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Απ' ότι έχω διαβάσει, πρέπει και το 2ο chip να είναι της nVIDIA για να δουλέψει το Hybrid Power.
hackertom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 nop!Κάτι άλλο παίζει γιατι σε Vista δουλευε υπέροχα...
haHa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι την On board τς Intel.... Ποιο ειναι το λαπτοπ σου? Οσα εχουν αυτην την δυνατοτητα(κατι vaio και κατι ibm μου ερχονται προχειρα στο μυαλο), συνηθως εχουν ειδικο κουμπι ή utility που κανει αυτην την δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.