ritak1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που εχει δωσει κατατακτηριες,γιατι εδω δε βρισκω,και να ρωτησω αν αξιζει κανεις να περασει μια τετοια διαδικασια, και δευτερον τη βιβλιογραφια τη παρεχει το αντιστοιχο πανεπιστημιο? πρεπει απο εκει να την αναζητησω? τηλεφωνω στη σχολη αλλα προφανως ειναι διακοπες ακομα...
nektarios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Συνήθως στις ιστοσελίδες των σχολών έχει ενημερωτικό υλικό για τις κατατακτήριες. Μπορείς να βρεις παλιότερες προκηρύξεις και μπορείς να πάρεις μια ιδέα για την ύλη και την βιβλιογραφία. Αυτά δεν αλλάζουν πάρα πολύ από χρόνο σε χρόνο.
kostikasre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αν θέλεις μια συγκεκριμένη σχολή και είσαι ήδη πτυχιούχος συναφούς τμήματος (που σημαίνει ότι αν πετύχεις θα καταταγείς σε ανώτερο εξάμηνο και όχι στο 1ο) τότε αξίζει τον κόπο...αλλά να ξέρεις ο ανταγωνισμός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ... Αν είναι να πας να ξεκινήσεις τη σχολή απ'την αρχή,καλύτερα δώσε πανελλήνιες,που και οι προσφερόμενες θέσεις είναι περισσότερες και η ύλη ευκολότερη! Πάντως αν έχεις πολύ όρεξη και θέληση,προτείνω να δώσεις και κατατακτήριες και πανελλήνιες!!!Άλλο πράγμα να "χτυπάς" από διπλό "μέτωπο"!
ritak1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ε οχι ενταξει ας μη το παρακανουμε και τα δυο ειναι καπως!ασε που εχω ξεχασει τα παντα απο λυκειο...χε!μαλλον για σκετο κατατακτηριες !!απο κοινωνικης εργασια σε νηπιαγωγος,διοτι το μονο που ξερω ως τωρα απο τα ενημερωμενα site ειναι οτι μπορει να μου αναγνωρισουν μαθηματα και με συμφερει αυτο
kostikasre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαχα!!!deminho11 αυτό το "Μηχανικός Γεωπόνος" το είχα διαβάσει κάπου,τι γέλιο είχα ρήξει!Και μηχανικός και γεωπόνος!2 σε 1!Και με 10άρι παρακαλώ! ritak1 φαντάζομαι ότι θα σε βάλουν από 3ο και πάνω αφού και οι 2 σχολές ανήκουν στο ίδιο επιστημονικό πεδίο!Οπότε ξεκινάς το συντομότερο! Η ύλη δε νομίζω ότι βγαίνει από τώρα,μάλλον προς το τέλος του έτους!Αλλά μη σε απασχολεί αυτό,ψάξε την περσινή 99% κάθε χρόνο μπαίνει η ίδια ύλη! Για πληροφορίες ψάξε για την ιστοσελίδα του "γραφείου διασύνδεσης" της σχολής αν δεν κάνω λάθος εκεί τα ανακοινώνουν! (στο ΑΠΘ π.χ. πάντα εκεί ανακοινώνονται) Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξεις!
ritak1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ααα ευχαριστω πολυ να σαι καλα!ελπιζω να μου πανε ολα οπως πρεπει γιατι νιωθω τον ανταγωνισμο να ερχεται κατα πανω μου κ ειναι κ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δείτε και αυτό το αρχείο!!! O Μηχανικός Γεωπόνος από τη Βουλγαρία με βαθμό 10 τα σπασε πιστεύω. Μας έχει μαμήσει όλους, και χωρίς Δικατσά φυσικά, Ε.Ε. γαρ. Αν τον ρωτήσεις τι χρώμα έχει η κοπριά που ρίχνουν στα χωράφια θα σου πεί λαχανί, ή μπορεί να σου πει οτι τρώγεται κι όλας. Πνίγηκε στο ελαιόλαδο όλο το πανεπιστήμιο. Υγρός παχύρευστος θάνατος. Καταραμένοι. btw, δείτε τα επίθετα: Ράπτης, Σπανουδάκη, Παπαθεμελής
kostikasre Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ράπτη λένε τον κολλητό μου!!!(ύποπτο) Σπανουδάκης;Μάλλον του Σταμάτη θα'ναι,γιατί ο Γιώργος μετά το εμπόριο κυλότας και τα χρέη που δημιούργησε στον Ηρακλή,ζει βασιλιάς στο Τόκιο τώρα απ'ότι ξέρω!Και είναι και άτεκνος οπότε χλωμό... Όσο για το Παπαθεμελής,ουδέν σχόλιο...
diamond_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πέρασα Κτηνιατρική. Το σύστημα ήταν το παλιό που οι εξετάσεις όλων των πανεπηστιμίων γινόταν στη Θεσσαλονίκη. Τότε οι θέσεις ήταν 10 στη Θεσσαλονίκη και 3 στην Καρδίτσα. Εγγεγραμμένοι 16 άτομα, ερχόταν οι 12 από τους οποίους 5 άτομα φεύγανε γρήγορα. Τελικά περάσαμε 3 (εγώ 3ος). Το θέμα είναι ότι με βάλανε στο 2ο έτος αλλά έπρεπε να παρακολουθήσω-περάσω και τα μαθήματα του 1ου. Με απαλλάξανε από την Χημεία (επειδή την έδωσα στις κατατακτήριες). Και αυτό δεν ήταν 1 μάθημα αλλά ήταν 1/4 ή 1/5 ενός μαθήματος (άλλαξε το σύστημα σπουδών όταν μπήκα). Αξίζει ΜΟΝΟ αν είσαι σχετικά μικρός σε ηλικία και δεν έχεις ανάγκη χρημάτων (να εργαστείς άμεσα). Εγώ δυσκολεύομαι στο διάβασμα. Δεν μου μένουν πολλά όταν διαβάζω και χρειάζομαι πολλαπλάσια ώρα να μάθω πράγματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δείτε και αυτό το αρχείο!!! οι μισοι ειναι καραβαναδες κλασσικα...
Fan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα για κατακτήριες έχει συζυτηθεί και αλλού http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=221475&highlight=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82
Λάουρα Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας Ηθελα να ρωτήσω αν εχει κάποιος πληροφορίες για τις κατατακτήριες στο παιδαγωγικό Ιωαννίνων. Αν γνωρίζει κάποιος ποια βιβλία είναι καλύτερα απο αυτά που έχουν στην ενδεικτική βιβλιογραφία, αν γνωριζει κάποιος παλαιότερα θέματα, sos θεματα ή που μπόρουμε να βρούμε παλαιότερα θέματα και sos θέματα. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.