Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εικονικούς οδηγούς

m8xlmus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με οποιαδήποτε εικόνα (.iso .cue, .daa...όλες) κάνω mount ανεξαρτήτως προγράμματος που χρησιμοποιω(poweriso, ultraiso, magiciso, nero imagedrive, daemontools, alcohol ... όλα) γι'αυτό είπα να κάνω post εδώ γιατι πιστεύω ότι είναι θέμα λειτουργικού: Το mount γίνεται, το virtual drive εμφανίζεται το ανοίγω αλλά κάνω διπλό κλίκ στα αρχεία και δεν τρέχει τίποτα! Το περίεργο είναι ότι τρέχουν μόνο αν τα τρέξω από άλλο directory...πχ αν το virtual drive είναι το Χ: και βρίσκομαι σε κάποιο φάκελο του C: μπορώ να γράψω στην address bar του explorer X:\setup.exe και θα τρέξει. Το ίδιο γίνεται και σε command line! Αν όμως είμαι στο Χ: και γράψω Χ:\setup.exe δεν...! Αρκεί δηλαδή να βρίσκομαι σε διαφορετικό directory! Έστω οτι έχω ενα file.txt στο Χ:, αν ανοίξω Notepad και κάνω open και του δώσω το αρχείο το ανοίγει, ενώ αν μπώ στον Χ: και κάνω διπλό δεν ανοίγει. Cope & Paste όμως μπορώ να κάνω. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς προγραμμάτων, εικόνων, έχω αλλάξει drive letter αλλά τίποτα... Επίσης έχω ψάξει σε άπειρα forum για το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκα κάτι. Παλιά δεν είχα πρόβλημα αλλά επειδή έχει περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που είχα κάνει mount οτιδήποτε δεν ξέρω αν φταίει κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!

χρησιμοποιώ windows xp sp3,

πρόσφατα εγκατέστησα:

winamp,

tuneup utilities,

LogonStudio,

AlienGuiSE (αλλάζει το theme),

CursorFX,

DosBox,

VLC Media Player,

Safari,

και ίσως και να ξεχνάω κάτι...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Φίλε αν κάταλαβα καλά το πρόβλημά σου είναι ιός... Χρησιμοποιείς κάποιο anti virus ?

Είμαι σίγουρα καθαρός από ιούς. Το έχω κοιτάξει... Χρησιμοποιούσα NOD για πολύ καιρό και πρόσφατα το έβγαλα. Αν είναι ιός γιατί γίνεται μόνο με τους εικονικούς δίσκους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...