Monofiner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά επειδή ήπια πολύ πικρό φαρμάκι σήμερα, θέλω τη βοήθεια σας. Θέλησα να κάνω αναβάθμιση τη Ram του υπολογιστή μου...πήρα αυτή τη Ram... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553927 και δεν δουλεύει. Τα στοιχεία του υπολογιστή μου είναι αυτά... Είναι λόγο της συχνότητας της κάρτας; (800Mhz)?? Θα αναγκαστώ να την πουλήσω...:cry: αν βρω αγοραστή... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ---------- Update...Μία φίλη μου μου είπε ότι τα XP, δεν σηκώνουν πάνω απο 2Gb. Ισχύει, άρα την πάτησα;;;;
nadware1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Tα 32bit XP "βλέπουν" μέχρι 3 (κ κάτι) gb ram, ενώ τα 64bit έως 4...
Monofiner Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εν τέλει λύθηκε το πρόβλημα...έβαλα τη μία κάρτα μόνο, και την άλλη που περισσεύει ή θα την βάλω στο pc μου στη πόλη που σπουδάζω, ή θα την παρκάρω πουθενά αλλού. Πάντως γενικά δεν είδα καμιά θεαματική αλλαγή στις αποδόσεις... μήπως ξέρει κανένας γιατί; Και συγκεκριμένα με ταλαιπωρεί στην εκκίνηση, μέχρι να ανοίξει το msn και να φορτώσει τον εκτυπωτή.
koumos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Tα 32bit XP "βλέπουν" μέχρι 3 (κ κάτι) gb ram, ενώ τα 64bit έως 4... Οχι εως 4! Εως πολλααα παραπανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.