soko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Σαν να θυμάμαι ότι έχει συζητηθεί αλλά δεν βρήκα τίποτα. Έψαξα στο net και υπάρχει μια σελίδα ενός πολωνού και μία άλλη αλλά και στις δύο τα links είναι broken. Ξέρετε καμιά σελίδα που να δουλεύουν?
Bennito Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 http://cmrr2.autoklub.pl/sections/addons/download_GB.html Alla prepei na to exeis aythentiko to paixnidi alliws den ksekinaei otan baleis kainourio aytokinhto.
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Bennito:</font><hr> Alla prepei na to exeis aythentiko to paixnidi alliws den ksekinaei otan baleis kainourio aytokinhto. <hr /></blockquote> ti koufo ki ayto? den yparxei kapoia lysh?
doomcomes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Prospatho na katevaso kana amaxi apo aythn thn selida kai mou bgazei error!Perke?
soko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Για αυτή τη σελίδα έλεγα και εγώ ότι βγάζει λάθος, καμιά άλλη? Εκτός αυτού έχω και εγώ πειρατική έκδοση βέβαια..
Maglaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Pantos egw pou exw "Original" ekdosi mou trexoun kanonika ta katevasmena aftokinita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.