Προς το περιεχόμενο

service olympus

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια ψηφιακη φωτογραφικη της olympus fe310 η οποια μου παρουσιαζει το εξις προβλημα, ενω βαζω φορτισμενες μπαταριες ή καινουριες μου βγαζει battery empty μετα απο ελαχιστη χρηση.την ειχα αγορασει απο e-shop και θελω να μαθω αν μπορω να τη παω ο ιδιος σε καποιο επισημο service της olympus στη θεσσαλονικη (αν υπαρχει).αν δεν υπαρχει και τη παω στο e-shop τη στελνουν αυτοι? υπαρχει καποιος αλλος τροπος? επισης αν καποιος εχει ασχοληθει με το service Της συγκεκριμενης εταιρειας ας γραψει την εμπειρια του.

Δημοσ.

Είχα την SP 350 πριν 3 χρονια αν θυμαμαι καλα ,η οποια ειχε το ιδιο προβλημα με τις μπαταριες,και το πηγα FOTOMATIC A.E.Τσούντα 64 .Ήταν πολυ εξυπηρετικοι,μου εκαναν update στη μηχανη αλλα δε ειδα και τρελη διαφορα με την διαρκεια των μπαταριων.

Δημοσ.

οι μπαταριες ειναι κλασσικες επαναφορτιζομενες ΑΑ ή ΑΑΑ ή εχει μεσα pack μπαταρια οπως τα κινητα; αν εχει κλασσικες μπαταριες τοτε δοκιμασε καποιες με πανω απο 1800 mAh καθως μονο τετοιες κανουν για φωτογραφικη μηχανη και ειδικα για τις Olympus. επισης οταν αδειαζουν απο την μηχανη βαζε τις σε ενα φακο να αδειαζουν εντελως (αν ειναι Ni-Mh οχι για τις λιθιου) προτου τις φορτισεις ξανα.

το eshop ειναι γτπ θα φας κανενα μηνα στο περιμενε και ακρη δεν θα βγαλεις αν δεν φταινε οι μπαταριες οπως σου ειπα πηγαινε μονος σου στην αντιπροσωπεια

Δημοσ.

οι δικες μου ειναι ΑΑ 2000 mAh της kodak για digital camera οπως γραφουν.θα επικοινωνισω με τη fotomatic για καλυτερα να δω τι θα μου πουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα την εστηλα στην fotomatic και κανανε αναβαθμιση λογισμικου. η πλακα ειναι οτι μολις την παιρνω πισω βαζω μπαταριες και ξανα τα ιδια ''battery empty''. και αναρωτιεμαι εγω τωρα μα καλα δεν μπηκανε στο κοπο να βαλουνε δυο μπαταριες να δουν αν λυθηκε το προβλημα? η μηπως νομιζουν οτι με αναβαθμιση λογισμικου ολα λυνονται?αν δεν μπορουν ας το πουν, δεν ειναι κακο, για να ξερω και εγω την επομενη φορα να μην αγορασω απο την ιδια εταιρια.:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...