Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω μια ταινια

maria_myt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ....δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη στηλη ,αν δεν ειμαι ζηταω συγνωμη κ δεχομαι βοηθεια....ψαχνω εδω κ αρκετο καιρο μια παλια ταινια με τιτλο ''the black stallion returns'' (η επιστροφη της μαυρης καλλονης)...οποιος ξερει παρακαλω ας με βοηθησει την αναζητω πολυυυυυυ καιρο κ δεν την βρισκω πουθενα...:-)

Δημοσ.
οφτόπικ: αν είναι δυνατον, το "stallion" το μετέφρασαν ως "καλλονή" ;

Η μεταφραση "Η επιστροφη του μαυρου επιβητορα" ισως να μην ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα... :lol:

Δημοσ.
Η μεταφραση "Η επιστροφη του μαυρου επιβητορα" ισως να μην ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα... :lol:

Εκτός και αν είναι η ταινία χχχ.

;-)

Δημοσ.

εγω παντως απορω πως σας αρεσουν οι παλιες ταινιες ρε παιδια,αφου ειναι ξεπερασμενες.δειτε λιγο σταλονε,λιγο σιγκαλ.αυτες ειναι ταινιες,τι τις θελετε τις βαρετες τις κλαψιαρικες?

Δημοσ.

Καταρχας καλε μου dionusios tsa η ταινια δεν ειναι παλια. Ειναι του 83. Δευτερον, θα συμφωνησω μαζι σου οτι Σιγκαλ. Τ. Νορρις, Σταλονε εχουν πιο ενδιαφερον. Τα μυνηματα που περνανε ειναι πιο πολλα.

Δημοσ.
Καταρχας καλε μου dionusios tsa η ταινια δεν ειναι παλια. Ειναι του 83.

Για κάποιους είναι πολύ παλιά. 26 χρόνια πριν δεν είναι και λίγα :P

Δημοσ.
εγω παντως απορω πως σας αρεσουν οι παλιες ταινιες ρε παιδια,αφου ειναι ξεπερασμενες.δειτε λιγο σταλονε,λιγο σιγκαλ.αυτες ειναι ταινιες,τι τις θελετε τις βαρετες τις κλαψιαρικες?

Έχεις δίκιο, να βλέπουμε μόνο ταινίες τις δεκαετίας που διανύουμε, μετά μόνο ταινίες τις επόμενης δεκαετίας και πάει λέγοντας. Να καταργήσουμε και τις επιρροές.

[...]θα συμφωνησω μαζι σου οτι Σιγκαλ. Τ. Νορρις, Σταλονε εχουν πιο ενδιαφερον. Τα μυνηματα που περνανε ειναι πιο πολλα.

Ναι, περνάνε πάρα πολλά μηνύματά, πχ ότι μπορείς να σκοτώσεις ολόκληρο στρατό με μισό γεμιστήρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...