Jason13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω προβλημα με το my account της vodafone ..οταν παταω ονομα και κωδικο λεει Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Vodafone. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακόλουθα: -Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εισαγωγή. Mετα αφου ξαναπατησω τον κωδικο ή παω την σε σελιδα πισω λεει Η σελίδα δεν ανακατευθύνει σωστά Υπέρβαση του ορίου ανακατεύθυνσης για αυτό το URL. Η φόρτωση διακόπηκε. * Αυτό μπορεί το πρόβλημα να προέρχεται από την απενεργοποίηση ή την άρνηση cookies. Ολα ειναι οκ απο cookies ...δεν ξερω τι φταιει..εχετε και σεις το ιδιο προβλημα... Και επειδη ειμαι καινουριος το my account ειναι κατι σαν to bill της cosmote που βλεπεις τον λογαριασμο σου???
trolaios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 μάλλον σαν πρόβλημα του server της vodafone το βλέπω..ξαναδοκίμασε αργότερα..αλλιώς τηλεφωνάκι στο κέντρο εξυπηρέτησής τους..
Platonas123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ είχα παρόμοια προβλήματα.Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξύπηρέτησης και μου το κάνανε από την αρχή και έτσι μετα από κάποιες μέρες λύθηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.