OneDreamCloser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 γεια χαρα σε ολους, προσπαθω να κανω compile (make) μια εφαρμογη σε C, αλλα λαμβανω το εξης λαθος : variator_internal.h:76: error: conflicting types for 'wait' /usr/include/sys/wait.h:241: error: previous declaration of 'wait' was here μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το ξεπερασω αυτο το λαθος thanx (ο κωδικας ειναι μικρος τον εχω επισυναψει στο thread) knapsack_c_source.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Με ποιά έκδοση του gcc προσπαθείς να κάνεις το compile ? Για να το δείς δώσε gcc -v στο terminal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneDreamCloser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για το ενδιαφερον Target: i686-apple-darwin8 Thread model: posix gcc version 4.0.1 (Apple Computer, Inc. build 5367) NullScan apo oti fainetai de vgazei error se esena, sosta ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Με τον 4.3 δεν βγάζει κανένα error. Κάποιο circular include είναι αυτό. Ψάξε τα includes που κάνεις σε όλα τα .c και .h μήπως έχεις κάνει κάποιο 2 φορές. Η int wait(int s) υπάρχει ήδη και αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις δεν χρειάζεται να την ξαναδηλώσεις σαν prototype σε δικό σου .h Αν πάλι θέλεις να χρησιμοποιήσεις δικιά σου έκδοση της function φρόντισε να μην κάνεις #define ή #include κάποιο macro η header που να την περιέχει. Κάποιοι μεταγενέστεροι compilers λύνουν αυτόματα τέτοια θέματα. Από την άλλη εσύ μιλάς και για mac που δεν ξέρω τί γίνεται. Συγγνώμη αλλά δεν έχω περισσότερο χρόνο να κοιτάξω τον κώδικά σου εκτενέστερα. Αν έχεις κάποιο άλλο συγκεκριμένο πρόβλημα πάντως, κάνε post και θα ρίχνω μιά ματιά ή θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Σε εμένα με 4.4.1 μια χαρά κάνει compile. >gcc -v: Using built-in specs. Target: i686-pc-linux-gnu Configured with: ../configure --prefix=/usr --enable-shared --enable-languages=c,c++,fortran,objc,obj-c++ --enable-threads=posix --mandir=/usr/share/man --infodir=/usr/share/info --enable-__cxa_atexit --disable-multilib --libdir=/usr/lib --libexecdir=/usr/lib --enable-clocale=gnu --disable-libstdcxx-pch --with-tune=generic Thread model: posix gcc version 4.4.1 (GCC) Γεια σου NullScan! Σε καμιά 10ρια μέρες ετοιμάσου για καμιά μπύρα :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneDreamCloser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 σας ευχαριστω παιδια πολυ, απλα το λειτουργικο μου ειναι 4 χρονων αλλαξε το framework απο carbon se cocoa και δεν μπορω να κανω update στο νεο Xcode εχω και αρκετα projects ported σε gcc που δουλευω με ενα απλο rename της συναρτησης, το προβληματακι ξεπεραστηκε thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.