Προς το περιεχόμενο

Έτοιμος ο Opera 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις εμφανίζει κανονικά.

Ωστόσο το'χω πάθει να μην εμφανίζει τις εικόνες σε διάφορα site, όπως amazon.uk, ή το imageshack.us. Υπήρχε και στις παλιότερες εκδόσεις το πρόβλημα, και εξακολουθεί να υπάρχει.

Ένα άλλο bug που αντιμετωπίζω απ'την 9.64 έκδοση, όταν πάω να φορτώσω βίντεο στο youtube η μπάρα κάτω είναι πάντα γεμάτη δείχνοντας να'χει φορτώσει το βίντεο, όπως επίσης μερικές φορές ο δείκτης μένει στην αρχή και δεν μου δείχνει σε ποιό σημείο του βίντεο είμαι.

Κάτι τελευταίο, ίσως το πιο σπαστικό, σε μερικά βιντεάκια ο ήχος κόβεται ξαφνικά και πρέπει να πατήσω να πάει πιο πίσω για να επανέλθει. (πολλές φορές ξαναχάνεται στο ίδιο βίντεο)

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν έχω κανένα από τα παραπάνω προβλήματα...

αναρωτιέμαι αν είναι προβλήματα του Opera ή αν είναι κοντράρισμα από τις εταιρίες (ή απλά μη σωστή υποστίριξη)

ασχετο: pappou_souli το 3ο subnet τις ip στην τοποθεσία είναι 166 ???

• Moderators
Δημοσ.
δεν έχω κανένα από τα παραπάνω προβλήματα...

Ούτε και εγώ. Youtube παίζει μια χαρά, τα sites φορτώνουν πολύ γρήγορα και το flash-ακι or sth με τα tabs στο Sport-fm.gr παίζει επιτέλους κανονικά.

Στα Google Docs ωστόσο υπάρχει ακόμα η γνωστή έλλειψη υποστήριξης (πχ σε Spread Sheet δεν σου δίνει την επιλογή Spread Sheet View, μόνο της List View), εκτός και αν θέσεις Identify as Firefox ή Masquarade as Firefox, αλλά τότε δεν ξέρω πόσο stable θα είναι το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

stable θα είναι :)

η google μπλοκάρει ότι φαίνεται σαν opera

(και γιαυτό περιμένουμε την Carakan, να δω αν τότε θα τον μπλοκάρουν ή αν θα ψάχνουν να τον αντιγράψουν)

Δημοσ.

Τον κατέβασα κι εγώ. 2 μέρες τώρα έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά

α) Έβαλα το turbo on και καθυστερεί περισσότερο, ενώ και τα χρώματα εμφανίζονται αλλοιωμένα και

B) Δοκίμασε κανείς να μπει στην παρακάτω διεύθυνση?

http://www.olympiacos.org/

Κάνει συνεχώς loading και δεν φορτώνει.

• Moderators
Δημοσ.
Τον κατέβασα κι εγώ. 2 μέρες τώρα έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά

α) Έβαλα το turbo on και καθυστερεί περισσότερο, ενώ και τα χρώματα εμφανίζονται αλλοιωμένα και

Το On προτείνεται σε αργές συνδέσεις και προφανώς κάνει συμπιέσεις και συμβιβασμούς στην ποιότητα απεικόνισης. Σε μια νορμάλ ADSL δε θα σου προσφέρει επιτάχυνση και μάλιστα προτείνεται να είναι off.

turbo2.jpg

Φορτώνει κανονικά σε μένα.

Δημοσ.

Φορτώνει κανονικά σε μένα.

Περίεργα πράγματα. Τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα και φόρτωσε (με λίγη δυσκολία η αλήθεια είναι)

Σε κάποιες σελίδες με flash κυρίως ζορίζεται και θέλει 2 και 3 refresh για να τις ανοίξει σωστά. Το παρατήρησα και στο skai.gr το συγκεκριμένο κόλλημα.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα bug σε αυτό και προσπαθούν να το φτιάξουν φαινεται να είναι τυχαίο:

http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=289358

Δημοσ.

παιδιά αν θέλω να μου πείτε πως μπορώ να αποθηκεύσω τα password από τα site που έχω για να τα φορτώσω πάλι όταν θα κάνω format.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να κρατήσεις ένα αρχείο wand.dat. Σε vista βρίσκεται στον φάκελο "C:\Users\username\AppData\Roaming\Opera\Opera\wand.dat"

Καπου παραπλήσια βρίσκεται και στα xp (αν πατησεις στο opera:config στην γραμμή διευθύνσεων, και ψαξεις για wand θα στο βγαλει).

Αυτό το αρχείο το αποθηκεύεις καπου, και μετα την νεα εγκατασταση το βαζεις στην ιδια θεση. Το εχω δοκιμασει σε opera 9, λογικά θα λειτουργεί και στην 10.

Με το δικο μου προβλημα ok, προσέθεσα το λεξικό μονος μου, απο τις οδηγίες εδώ

Επεξ/σία από flik
Δημοσ.

Το πρόβλημα που παραμένει είναι οτι αρνείται να λειτουργήσει αρμονικά με τον ISA.

Ξεκινάει, εχω αποθηκευμενο proxy login κ παταω μονο το οκ, λειτουργει για καποιο διάστημα (οχι καποιο συγκεκριμενο) και ξαφνικά κολλάει η σύνδεση.

Και έπειτα θέλει κλείσιμο και ξαναάνοιγμα, πράγμα πολύ σπαστικό με 4-5 tabs που είναι με Login.

Το ίδιο είχα και με την 9, και σε άλλα PC, και σε άλλον ISA.

Δημοσ.

Με το δικο μου προβλημα ok, προσέθεσα το λεξικό μονος μου, απο τις οδηγίες εδώ

Χε, μπουρδεύτηκες μάλλον :o

Το λινκ που μας δίνεις παραπέμπει εδώ

>C:\Users\A\AppData\Roaming\Opera\Opera\wand.dat

;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, είχα μπερδευτεί με τα copy-paste....το (ΞΑΝΑ)διόρθωσα. (παιδιά απο το διάβασμα είναι :-), εξεταστική γαρ)

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από flik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...