nikoscheng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 γραφεις μια λεξη στα ελληνικα, την επιλεγεις πατας δεξι σου βγαζει τα λεξικα επιλεγεις ελληνικα το κατεβαζει αυτο και εισαι ενταξει.
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Κι όμως δεν μου το βγάζει πάλι. Έγραψα την λέξη, και όταν πατάω δεξί κλικ και πηγαίνω στα λεξικά, έχει δύο επιλογές. Τα Αγγλικά που είναι επιλεγμένα, και την προσθαφαίρεση λεξικών. Όταν πηγαίνω στο δεύτερο, αυτό που βλέπω είναι μονο μια άδεια λίστα...
mandos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.opera.com/browser/tips/?feature=dictionaries
morgy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 είμαι πολύ ικανοποιημένη με την νέα έκδοση. Πολύ πιο γρήγρος και νιώθω ότι ειναι και πιο "ελαφρύς". Οι δύο προηγούμενες με είχαν απογοητεύσει, ήταν αισθητά πιο αργές και για κανα τρίμηνο χρησιμοποιούσα firefox. Μια χαρά είναι κι αυτός αλλά έχω αδυναμία στον Opera. Μετά από τόσα χρόνια δύσκολα αλλάζεις χούγια χεχε. Το νεο web mail συστημα δεν το δοκίμασα ακόμα αν και με ενθουσιάζει σαν ιδεά. Προτινω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν εχουν δοκιμάσει τον οπερα να τον κατεβάσουν τώρα.
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.opera.com/browser/tips/?feature=dictionaries Δεν μου εμφανίζει αυτή τη λίστα όμως που επιλέγεις λεξικά. Είναι εντελώς άδεια
nikoscheng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 τρεχεις τον 10αρι τον international? και σε τι μηχάνημα??
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, 10, internanional. Σε vista sp2. Απο πείσμα ακόμα δεν έκανα απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση αλλά θα κάνω μου φαίνεται
mandos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 κάνε και αμα δεν δουλέψει θα σου πω τον manual τρόπο να βάλεις το ελληνικό λεξικο (όπως έμπαινε στην beta)
Haros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάντως ο Opera κάνει αρκετή ώρα σχεδόν σε όλα τα Site που έχουν ssl να τα φορτώσει... Σε paypal πχ κάνει μέχρι και 1 λεπτό για το ssl handshake! Όλοι οι άλλοι browsers (ie, chrome) παίζουν κανονικά οπότε δεν πιστεύω πως είναι κάποιο θέμα με το pc μου. Εφόσον έχω κάνει και clean install τον Opera 10. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια opera όμως με βλέπω να γυρνάω τελείως σε chrome...
mandos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αδυνατό να καταλάβω το γιατί... παρατηρώ όμως ότι το youtube δεν παίζει σωστά με την v10-final αυτό με κάνει να πιστευώ ότι η google μπλοκάρει τον Opera και όχι ότι φταίει ο Opera (beta & rc worked fine!!!) και όσο παρατήρω κάτι τέτοιο τόσο περισσότερο promotάρω τον Οπερα προσωπικά παραμένω ευχαριστημένος και θα συνεχίσω με Οπερα (άντε να βγει και η Carakan η οποία τελικά δεν είναι στην final... ίσως να είναι στην 10.10)
Dark_son20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αδυνατό να καταλάβω το γιατί... παρατηρώ όμως ότι το youtube δεν παίζει σωστά με την v10-final αυτό με κάνει να πιστευώ ότι η google μπλοκάρει τον Opera και όχι ότι φταίει ο Opera (beta & rc worked fine!!!) και όσο παρατήρω κάτι τέτοιο τόσο περισσότερο promotάρω τον Οπερα προσωπικά παραμένω ευχαριστημένος και θα συνεχίσω με Οπερα (άντε να βγει και η Carakan η οποία τελικά δεν είναι στην final... ίσως να είναι στην 10.10) τι probs σου κάνει? γιατί μια χαρά το βλέπω και πια όταν πατάς delete στα personal messages γίνονται delete
nikoscheng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 όσο παρατήρω κάτι τέτοιο τόσο περισσότερο promotάρω τον Οπερα προσωπικά παραμένω ευχαριστημένος και θα συνεχίσω με Οπερα (άντε να βγει και η Carakan η οποία τελικά δεν είναι στην final... ίσως να είναι στην 10.10) κι εγω opera αλλα τι ειναι ακριβως η Carakan;
mandos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 η καινούρια engine για javascripts (αν τα λέω καλά) Dark όταν βλέπω το βίντεο σαν να μου κλειδώνει το mouse-click ίσως να φταίει και κάτι άλλο
Αδμιν Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Dark όταν βλέπω το βίντεο σαν να μου κλειδώνει το mouse-click ίσως να φταίει και κάτι άλλο Χμμ. Αυτο το ειχα απο την Beta 1 (Flash10, QT4 buid του Opera) με το Youtube, αλλα συνεβαινε μονο στο tab area. Εκανα πχ lock ενα tab με ανοικτο το Youtube αλλα για να το κανω unlock επρεπε να παω σε αλλο tab και να κανω δεξι κλικ. Δεν ξερω αν α) Συμβαινει και σε αλλες σελιδες με flash β) Δεν ξερω αν συμβαινει και στη final
Sellers Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Σε αυτήν την σελίδα http://www.play.com σας δείχνει τις εικόνες? Είναι η μοναδική (που παρατήρησα μέχρι τώρα δηλαδή) και χωρίς λόγο δεν μου εμφανίζει τις εικόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα