Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα στον ορθογραφικό έλεγχο.Αρκεί την ώρα που γράφεις να πατήσεις δεξί-κλικ->λεξικά->προσθαφαίρεση λεξικών.
flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως γράφω και πιο πάνω, σε εμένα δεν υπάρχει το εληνικό λεξικό, ούτε στην λίστα προσθαφαίρεσης λεξικών. Μπορώ να το κατεβάσω χωριστά; (κατέβασα την international έκδοση)
ahristos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως γράφω και πιο πάνω, σε εμένα δεν υπάρχει το εληνικό λεξικό, ούτε στην λίστα προσθαφαίρεσης λεξικών. Μπορώ να το κατεβάσω χωριστά; (κατέβασα την international έκδοση) Μήπως ψάχνεις να βρεις το λεξικό "Greek"; Το Ελληνικό λεξικό λέγεται "Ελληνικά" προς το τέλος της λίστας.
flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι. Βασικά υπάρχει το αγγλικό λεξικό, αλλά οταν πατάω στην λίστα προσθαφαίρεσης λεξικών δεν βγάζει ούτε ένα λεξικό. Καλά οκ, θα κανω reinstall... Έκανα repair και παλι δεν υπάρχει το ελληνικό λεξικό. Θα κρατήσω το wand και τα bookmarks και θα κανω πλήρη επανεγκατάσταση
--b}{d-- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Άντε τώρα με το καλό να δούμε και κανένα early build με την Carakan να φάνε σκόνη οι υπόλοιποι.
some1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως πολλά μικρό-προβλήματα σε σελίδες που συναντούσα κατά καιρό με τον opera, παρατηρούνταν όταν δεν χρησιμοποιούσα το default skin.
lefteris210 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 λέτε λέτε και λέτε , τελικά αξίζει να τον αντικαταστήσουμε σε σχέσει με τους άλλους browser η όχι?
africa_twin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως σε εμένα είναι αισθητά πιο αργός από τον Firefox 3.5.2 και ιδιαίτερα με το site του Insomnia
nikoscheng Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι. Βασικά υπάρχει το αγγλικό λεξικό, αλλά οταν πατάω στην λίστα προσθαφαίρεσης λεξικών δεν βγάζει ούτε ένα λεξικό.Καλά οκ, θα κανω reinstall... Έκανα repair και παλι δεν υπάρχει το ελληνικό λεξικό. Θα κρατήσω το wand και τα bookmarks και θα κανω πλήρη επανεγκατάσταση το κατεβαζεις μετα... δεν χρειαζεται επανεγκατασταση..
mandos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 λέτε λέτε και λέτε , τελικά αξίζει να τον αντικαταστήσουμε σε σχέσει με τους άλλους browser η όχι? δοκιμάσε τον! τι περισσότερο να πούμε? εγώ από το 2007 γράφω και wiki στο insomnia για τον Οπερα αξίζει, τώρα αν όλοι έχουν συνιθίσει κάτι άλλο και δεν μπορούν να κάνουν το switch δεν φταίει ο οπερα
kapodistrias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 λέτε λέτε και λέτε , τελικά αξίζει να τον αντικαταστήσουμε σε σχέσει με τους άλλους browser η όχι? Ο όπερα παρέχει δυνατότητες με την ίδια μνήμη τέτοιες που στον firefox θα τα είχες μόνο με add on. px. όλες οι λειτουργίες των tabs. mouse gestures(με μία κίνηση του ποντικιου να κάνεις πίσω) (εγω τουλάχιστον το θαυμάζω μόνο και μόνο για αυτο) και άλλα. Υστερεί στο auto complete αλλά πιστεύω θα το φτιάξουν.
--b}{d-- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 λέτε λέτε και λέτε , τελικά αξίζει να τον αντικαταστήσουμε σε σχέσει με τους άλλους browser η όχι? Εγώ περιμένω την 11 για να ξαναγυρίσω. Μέχρι τότε Chrome.
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 hell it was about time...άντε τώρα και για FF 4.0 Την περιοδο Q3 του 2010 αναμενεται ο FF 4.0 αν θυμαμαι καλα
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 το κατεβαζεις μετα... δεν χρειαζεται επανεγκατασταση.. Με ενα search που έκανα δεν το βρήκα. Δεν μιλάω για Language file, για το λεξικό λεω. Αν μπορείς να μου πεις.... Εγώ εδώ και 2 χρονια δεν έχω ακουμπησει firefox. Απλά μου φαίνεται πολύ πιο κουραστικός. Γενικά με opera σερφάρω και είναι πραγματικά άλλη αίσθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα