theTuber Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και η δική μου απορία: Κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας για να μου ανοίγει δεύτερο παράθυρο του όπερα μου ανοίγει tab στο ήδη υπάρχον ανοιχτό παράθυρο.Πως γίνεται να το αλλάξουμε αυτό ???? Όλα καλά με την καινούρια όπερα αλλά αυτό πολύ κουφό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και η δική μου απορία: Κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας για να μου ανοίγει δεύτερο παράθυρο του όπερα μου ανοίγει tab στο ήδη υπάρχον ανοιχτό παράθυρο.Πως γίνεται να το αλλάξουμε αυτό ???? Όλα καλά με την καινούρια όπερα αλλά αυτό πολύ κουφό. Αυτή ήταν και η default συμπεριφορά και πριν. Tools -> Preferences -> Advanced -> Tabs -> Additional Tab options -> Open windows instead of tabs -> Ok. Πολύ ωραίες οι προσθήκες στον Opera και παραμένει ταχύτατος. Έχουν επίσης βάλει μέσα και την επιλογή για περισσότερα παραθυράκια στο speed dial (μέχρι 5x5) και δε χρειάζεται να παιδευόμαστε με config files! Ένα μικρό προβληματάκι που πρόσεξα είναι ότι το κουμπί για το νέο tab στο classic skin που χρησιμοποιώ για κάποιο λόγο μισοκρύβεται πίσω από το τελευταίο tab label κατά το mouse-over. Ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα του skin, θα ψάξω για ενημερώσεις
theTuber Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ήταν default από πρίν.Αυτή η επιλογή το κάνει αυτό αλλά μου ανοίγει όλα τα links στα οποία κάνω κλίκ σε νέο παράθυρο και όχι σε νέα καρτέλα.Το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας γιατί δεν ανοίγει νέο παράθυρο και λειτουργεί σαν κουμπί "new tab" είναι το θέμα και αν διορθώνεται αυτό ώστε να λειτουργεί όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ήταν default από πρίν. Σε μένα ήταν. Δεν ξέρω/δεν έχω ψάξει παραπάνω πως διορθώνεται αυτό γιατί εμένα μου αρέσει αυτό το feature (άνοιγμα σε νέο tab του υπάρχοντος παραθύρου) πατώντας στο shortcut. Μπορείς, έχοντας ενεργοποιημένο το open window instead of tabs, να χρησιμοποιείς το δεξί κλίκ στα links για να ορίζεις αν θέλεις νέο tab (/background tab) ή window.
kapodistrias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ήταν default από πρίν.Αυτή η επιλογή το κάνει αυτό αλλά μου ανοίγει όλα τα links στα οποία κάνω κλίκ σε νέο παράθυρο και όχι σε νέα καρτέλα.Το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας γιατί δεν ανοίγει νέο παράθυρο και λειτουργεί σαν κουμπί "new tab" είναι το θέμα και αν διορθώνεται αυτό ώστε να λειτουργεί όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις... File->new window...Μια λύση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:29 ---------- Τρομερή διαφορά το turbo!!! Μακάρι να είχα και στο αυτοκίνητο...!
talikra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Για σε ολους τους opera fun Παιδες εχω ενα προβληματακι με τους τονους δεν μπορω να βαλω τονους οταν γραφω στα ελληνικα μεσας απο φορμες οπως εδω Εχει κανεις ιδεα τι να κοιταξω? Ενώ κάνοντας αναζήτηση με Ctr + F οι τόνοι μπαίνουν κανονικά από ότι είδα τώρα
markelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Να αναφέρω πως όποιοι έχουν kaspersky internet security και spybot,δεν θα πρεπε να ανησυχούν γιατί τα 2 αυτά προγράμματα έχουν αυτόματο ad-blocking Ω ναι, μόλις σε θυμήθηκα και ενεργοποίησα το adblock στο kaspersky και πλέον διαφημίσεις πάπαλα
kapodistrias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά σε κάτι διαφημίσεις και σε κάποια άλλα μου εμφανίζεται ενα μεγάλο κουμπί για να κάνω download και activate ένα plugin.Το κάνω αυτό αλλά μετά που κάνω reloading μου ξαναεμφανίζεται.Τι γίνεται;;
markelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά σε κάτι διαφημίσεις και σε κάποια άλλα μου εμφανίζεται ενα μεγάλο κουμπί για να κάνω download και activate ένα plugin.Το κάνω αυτό αλλά μετά που κάνω reloading μου ξαναεμφανίζεται.Τι γίνεται;; Κλείσε και ξανανοιξε τον opera.
kapodistrias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κλείσε και ξανανοιξε τον opera. Nope. Με το turbo ανοιχτό κάποια flash δεν λειτουργούν.
Haros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης απ'ότι παρατηρώ. Ο opera με την Hotmail δεν την παλεύει καθόλου... Ούτε οι παλιές εκδόσεις την πάλευαν αλλά ο 10 νομίζω είναι ακόμα χειρότερος. Κρίμα γιατί αναγκάζομαι να ανοίγω Hotmail με explorer...
accipio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μου έκανε εντύπωση η αναφορά σου για το Hotmail και συνδέθηκα δοκιμαστικά στον Hotmail λογαριασμό μου με τον Οpera 10. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε από πλευράς ταχύτητας ούτε κάτι άλλο.
Meraklis56 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 τι λέτε ρε παιδιά? εγώ με την πρώτη φορά που δοκίμασα μπήκα κατευθείαν στα e-mail.μάλλον είμαι εξαίρεση...
Haros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πω ρε παιδιά. Εγώ πάντα με τον opera από τότε που η hotmail έβαλε το νέο Interface έχω πρόβλημα. Δεν γίνεται όμως να συμβαίνει μόνο σε εμένα...
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τέλεια η νέα έκδοση, και η έκδοση με το Unite πολύ χρήσιμη. Ξέρουμε αν υποστηριχθεί η Ελληνική γλώσσα στον ορθογραφικό έλεγχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα