we_will_rise Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι ένα bit πιο αργός ή ιδέα μου είναι ;;
mandos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 θα έλεγα οτί είναι λίιγο πιο γρηγόρος εκτός και προσπαθείς να μπεις στο δικό τους site που σήμερα είναι αργό! Haros θα το ψάξω και αν βρω κάτι θα ενημερώσω για το RSS δεν ξέρω ακόμα τίποτα
panofori Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει αντίστοιχο NoSquint στον Όπερα? Plugin δηλαδή που όχι μόνο να ζουμάρει όλο το site μαζί με τις εικόνες, αλλά και να κρατάει αυτό το ζουμ αποθηκευμένο? Επειδή, είτε στον έναν υπολογιστή έχω οθόνη με 1920x1200, είτε ο άλλος είναι φορητός με 10" οθονούλα και πάντα τα γράμματα είναι πολύ μικρά, κάτι τέτοιο μου είναι απαραίτητο. Αυτό που περιγράφεις γίνεται ..χωρίς να χρειάζεται κάποιο plug-in Πατάς ctrl + F12 για να μπείς στα "Preferences", πηγαίνεις στο "Web Pages" tab και στο πεδίο "Page zoom" επιλέγεις το ποσοστό που θές.. ..μετά "Ok" και είσαι έτοιμος. ..στο φορητό 10", μπορεί να σου φανεί χρήσιμη και η επιλογή "Fit to width" (δίπλα στο "Page zoom")..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 download managers παίζουν με ευκολία πλέον? δλδ να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι ώστε όλα τα downloads να γίνονται μέσω του download manager...
lefteris210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 πως σας φαίνεται ρε παιδιά ? να πετάξω τον chrome?(firefox δεν χρησιμοποιώ ούτος η άλλος) για πείτε μου εντυπώσεις...
nikoscheng Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ο ορθογράφος αυτόματη διόρθωση μπορει να κανει όλο το κειμενο;
ixthy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά με το unite τι γίνεται; Σας δουλεύει; Το δοκίμασε κανείς;
Str Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμάσατε να κάνετε drag τις 3 τελείτσες κάτω ακριβώς από τα tabs? ανοίγει και μεγαλώνουν τα ταμπς δημιουργώντας thumbnails!!! για μεγάλες αναλύσεις είναι ταμάμ!!! (btw το λεξικό εχει ΚΑΙ τη λέξη ταμάμ... )
Dark_son20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) δοκιμάσατε να κάνετε drag τις 3 τελείτσες κάτω ακριβώς από τα tabs? ανοίγει και μεγαλώνουν τα ταμπς δημιουργώντας thumbnails!!! για μεγάλες αναλύσεις είναι ταμάμ!!! (btw το λεξικό εχει ΚΑΙ τη λέξη ταμάμ... ) double click the dots . εγώ έχω απορία τι σημαίνει αυτή το DOT που εμφανίζει σε μερικά TABS Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2009 από Dark_son20
teo64x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω σημαίνει ότι φορτώθηκε πλήρως η σελίδα όσο εσύ ήσουν σε άλλο tab. (Εντελώς υποθετικά, γιατί λέω να βάλω αυτή την έκδοση μια και καλή μετά το φορμάτ.)
Dark_son20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 χμμμ δοκίμασα αυτό που λες και από ότι φαίνεται αυτό είναι
mandos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 download managers παίζουν με ευκολία πλέον? δλδ να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι ώστε όλα τα downloads να γίνονται μέσω του download manager... ανάκαθεν δούλευε με το flashget και τον orbit, δεν έψαξα άλλους Ρε παιδιά με το unite τι γίνεται; Σας δουλεύει; Το δοκίμασε κανείς; δεν έχει unite, είναι στα opera labs ακόμα και είναι σε alpha δοκιμάσατε να κάνετε drag τις 3 τελείτσες κάτω ακριβώς από τα tabs? ανοίγει και μεγαλώνουν τα ταμπς δημιουργώντας thumbnails!!! για μεγάλες αναλύσεις είναι ταμάμ!!! (btw το λεξικό εχει ΚΑΙ τη λέξη ταμάμ... ) κάνε μέσαιο κλικ στις τελίτσες και συμβαίνει το ίδιο
FarCry Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμάσατε να κάνετε drag τις 3 τελείτσες κάτω ακριβώς από τα tabs? ανοίγει και μεγαλώνουν τα ταμπς δημιουργώντας thumbnails!!! για μεγάλες αναλύσεις είναι ταμάμ!!! (btw το λεξικό εχει ΚΑΙ τη λέξη ταμάμ... ) εχει και greek slang? :shock:
flik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 download managers παίζουν με ευκολία πλέον? δλδ να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι ώστε όλα τα downloads να γίνονται μέσω του download manager... Για συνεργασία με download managers χρησιμοποιώ το oGet 2.5. Και οτι download manager έχεις στον υπολογιστή σου, τον διαλέγεις και σε παραπέμεπει σ αυτόν. Πολύ καλό. Εγώ ρε παιδιά γιατι δεν έχω ελληνικό λεξικό (ενώ έχω ελληνική γλώσσα). Πως το κατεβάζω χώρια;
Haros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο σε εμένα κάνει αρκετό χρόνο για να συνδεθεί στη hotmail; Αφού βάλω τα στοιχεία στο login και πατήσω login κάνει 100 ώρες να φορτώσει τη σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα