Προς το περιεχόμενο

Έτοιμος ο Opera 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα έλεγα οτί είναι λίιγο πιο γρηγόρος

εκτός και προσπαθείς να μπεις στο δικό τους site που σήμερα είναι αργό!

Haros θα το ψάξω και αν βρω κάτι θα ενημερώσω

για το RSS δεν ξέρω ακόμα τίποτα

Δημοσ.
Υπάρχει αντίστοιχο NoSquint στον Όπερα?

Plugin δηλαδή που όχι μόνο να ζουμάρει όλο το site μαζί με τις εικόνες, αλλά και να κρατάει αυτό το ζουμ αποθηκευμένο?

Επειδή, είτε στον έναν υπολογιστή έχω οθόνη με 1920x1200, είτε ο άλλος είναι φορητός με 10" οθονούλα και πάντα τα γράμματα είναι πολύ μικρά, κάτι τέτοιο μου είναι απαραίτητο.

Αυτό που περιγράφεις γίνεται ..χωρίς να χρειάζεται κάποιο plug-in

Πατάς ctrl + F12 για να μπείς στα "Preferences", πηγαίνεις στο "Web Pages" tab και στο πεδίο "Page zoom" επιλέγεις το ποσοστό που θές.. ..μετά "Ok" και είσαι έτοιμος.

..στο φορητό 10", μπορεί να σου φανεί χρήσιμη και η επιλογή "Fit to width" (δίπλα στο "Page zoom")..

• Super Moderators
Δημοσ.

download managers παίζουν με ευκολία πλέον? δλδ να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι ώστε όλα τα downloads να γίνονται μέσω του download manager...

Δημοσ.

δοκιμάσατε να κάνετε drag τις 3 τελείτσες κάτω ακριβώς από τα tabs? ανοίγει και μεγαλώνουν τα ταμπς δημιουργώντας thumbnails!!! για μεγάλες αναλύσεις είναι ταμάμ!!! (btw το λεξικό εχει ΚΑΙ τη λέξη ταμάμ... )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
δοκιμάσατε να κάνετε drag τις 3 τελείτσες κάτω ακριβώς από τα tabs? ανοίγει και μεγαλώνουν τα ταμπς δημιουργώντας thumbnails!!! για μεγάλες αναλύσεις είναι ταμάμ!!! (btw το λεξικό εχει ΚΑΙ τη λέξη ταμάμ... )

double click the dots ;) .

εγώ έχω απορία τι σημαίνει αυτή το DOT που εμφανίζει σε μερικά TABS

dotq.th.jpg

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.

Νομίζω σημαίνει ότι φορτώθηκε πλήρως η σελίδα όσο εσύ ήσουν σε άλλο tab.

(Εντελώς υποθετικά, γιατί λέω να βάλω αυτή την έκδοση μια και καλή μετά το φορμάτ.)

Δημοσ.
download managers παίζουν με ευκολία πλέον? δλδ να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι ώστε όλα τα downloads να γίνονται μέσω του download manager...

ανάκαθεν δούλευε με το flashget και τον orbit, δεν έψαξα άλλους

Ρε παιδιά με το unite τι γίνεται; Σας δουλεύει; Το δοκίμασε κανείς;

δεν έχει unite, είναι στα opera labs ακόμα και είναι σε alpha

κάνε μέσαιο κλικ στις τελίτσες και συμβαίνει το ίδιο

Δημοσ.

εχει και greek slang? :shock::shock::shock:

Δημοσ.

Για συνεργασία με download managers χρησιμοποιώ το oGet 2.5. Και οτι download manager έχεις στον υπολογιστή σου, τον διαλέγεις και σε παραπέμεπει σ αυτόν. Πολύ καλό.

Εγώ ρε παιδιά γιατι δεν έχω ελληνικό λεξικό (ενώ έχω ελληνική γλώσσα). Πως το κατεβάζω χώρια;

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα κάνει αρκετό χρόνο για να συνδεθεί στη hotmail; Αφού βάλω τα στοιχεία στο login και πατήσω login κάνει 100 ώρες να φορτώσει τη σελίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...