Προς το περιεχόμενο

Έτοιμος ο Opera 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Έτοιμος ο Opera 10.50 για windows!!

http://www.opera.com/download/

Όντως :-).

Ωστόσο, δεν μου εμφανίζεται κάποια σχετική πληροφορία στο "Check For Updates" του Opera 10.10.

Η build (3296) είναι ίδια με αυτή του RC5 που είχε βγει χθες. Ο νέος Opera έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον 10.10, αλλά προσωπικά έχω βρει αρκετά bugs και λειτουργίες που δεν δουλεύουν (ή δεν δουλεύουν όπως στον 10.10), και συνεπώς θα μείνω με τον 10.10 για λίγο καιρό ακόμα, δοκιμάζοντας παράλληλα τις νέες builds του Opera 10.50 μέχρι να διορθωθούν τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα. Λογικά, δεν θα αργήσουν να τα διορθώσουν, τώρα που θα αρχίσει περισσότερος κόσμος να δοκιμάζει την 10.50 ;)

Ο λόγος που βιάστηκαν να δώσουν σε κυκλοφορία μια τελική 10.50 έκδοση έχει να κάνει με μια ψηφοφορία που διεξάγει η Microsoft στην Ευρώπη από αυτή τη βδομάδα (ξεκινώντας από Δευτέρα 1 Μαρτίου). Η ψηφοφορία αφορά χρήστες που έχουν τον Internet Explorer ως default browser, οι οποίοι αφού κατεβάσουν μια σχετική ενημέρωση από το Windows Update, θα μπορούν να δοκιμάσουν κάποιον από 5 διαθέσιμους δημοφιλείς browsers (Chrome, Firefox, IE 8, Safari και Opera) και να δηλώσουν ποιον προτιμούν.

Δημοσ.
Όντως :-).

Ωστόσο, δεν μου εμφανίζεται κάποια σχετική πληροφορία στο "Check For Updates" του Opera 10.10.

Η build (3296) είναι ίδια με αυτή του RC5 που είχε βγει χθες. Ο νέος Opera έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον 10.10, αλλά προσωπικά έχω βρει αρκετά bugs και λειτουργίες που δεν δουλεύουν (ή δεν δουλεύουν όπως στον 10.10), και συνεπώς θα μείνω με τον 10.10 για λίγο καιρό ακόμα, δοκιμάζοντας παράλληλα τις νέες builds του Opera 10.50 μέχρι να διορθωθούν τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα. Λογικά, δεν θα αργήσουν να τα διορθώσουν, τώρα που θα αρχίσει περισσότερος κόσμος να δοκιμάζει την 10.50 ;)

...

Εγώ απ την beta2 και μετά έχω συναντήσει ελάχιστα προβλήματα, και στις rc κανένα προς το παρών...Σίγουρα βιαστήκαν λίγο παραπάνω και πιθανόν υπάρχουν ακόμα διάφορα bugs, όμως σε θέμα ταχύτητας (και ομορφιάς, γιατί όχι; ) είναι εντυπωσιακός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...