slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δε κάνω λάθος, οι προπτυχιακές σπουδές στη Σκωτία γίνονται άνευ διδάκτρων για ευρωπαίους πολίτες.
Snolly Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δε κάνω λάθος, οι προπτυχιακές σπουδές στη Σκωτία γίνονται άνευ διδάκτρων για ευρωπαίους πολίτες. Συμπληρώναμε ένα δάσος χαρτιά σε αιτήσεις για να μας χορηγηθούν τα χρήματα για τα δίδακτρα βέβαια... πολύ μανούρα εκείνες οι αιτήσεις... Φυσικά μιλάμε σε πληρώνανε 1 φορά δηλαδή 4 χρόνια το πτυχίο έπρεπε να το τελειώσεις σε 4 χρόνια. Αν έκανες μαλακία και χρειαζόσουν 5 τον 5ο τον πλήρωνες.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Συμπληρώναμε ένα δάσος χαρτιά σε αιτήσεις για να μας χορηγηθούν τα χρήματα για τα δίδακτρα βέβαια... πολύ μανούρα εκείνες οι αιτήσεις... Φυσικά μιλάμε σε πληρώνανε 1 φορά δηλαδή 4 χρόνια το πτυχίο έπρεπε να το τελειώσεις σε 4 χρόνια. Αν έκανες μαλακία και χρειαζόσουν 5 τον 5ο τον πλήρωνες. Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει και πολύ, κάτι λίγα που έμαθα από γνωστό που σπουδάζει Σκωτία. Λογικό μου φαίνεται όμως, δε θέλουν να έχουν "αιώνιους φοιτητές".
vaggos37 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Έστειλα ένα email στο Manchester και μου απάντησαν αυτό: Dear Vaggelis, Thank you for your enquiry in regards to studying at the School of Computer Science, University of Manchester. In order for us to consider you for entry onto our BSc Computer Science with Industrial Experience programme, please could you send us your full CV and copies of your academic transcripts detailing your qualifications obtained from the age of 15. Individual subjects and course modules, the grades achieved and dates of study must be included. Please email the above to [email protected] Or via fax or post - contact details are as enclosed below. Regards, Mike Δηλαδή τι πρέπει να στείλω τους ελέγχους προόδου και τα διπλώματα που έχω πάρει από τα 15 μου? Τι CV να στείλω αφού είμαι μαθητής ακόμα? Please help!
afentiko7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή τι πρέπει να στείλω τους ελέγχους προόδου και τα διπλώματα που έχω πάρει από τα 15 μου? Τι CV να στείλω αφού είμαι μαθητής ακόμα? Please help! ναι κοιτάνε όλους τους βαθμούς (ειδικά στα μαθηματικά, πχ ιστορια δεν τους νοιάζει τι έκανες). Επίσης θέλουν και μια-δυο σελίδες, γιατί διάλεξες να γίνεις πληροφορικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.