Προς το περιεχόμενο

μπορω με καποιο τροπο να επεκτηνω 20 cm την καιραια του router μου ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπορεις, 20cm ειναι "λιγο" αλλα με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751716 μπορεις μεχρι 5 μετρα.Αν βρεις μικροτερο και σε βολευει καλυτερα παρτο.

Γιατι θες μονο 20cm?

Με την προυποθεση οτι η κεραια ξεβιδωνει απο το ρουτερ σου.Αν οχι ισως να θελει "εγχειρηση". Αλλα στα περισσοτερα πλεον ξεβιδωνει απλα και βαζεις την παραπανω προεκταση που σου εβαλα σε λινκ.

Δημοσ.

εναλλακτικά μπορείς να πας όλο το router πιό κει.... εγώ αυτό έκανα για να βελτιώσω τη λήψη στη πίσω βεράντα, με απλό τηλεφωνικό καλώδιο 10 μέτρων και χωρίς απώλεια σήματος....

Δημοσ.

θελω μονο 20cm γιατι τοσο χρειαζετε για να ξεφυγει απο ενα τοιχο οπου απο εκει θα εχει οπτικη απο την μια μερια στου σπιτιου στην αλλη. θα ειναι στην μεση του σπιτιου και θα βλεπει απο το ενα μπαλκονι στο αλλο.

αυτο που ειδα στο λινκ ειναι πολυ καλο και νομιζω οτι μπορω να κανω την δουλεια μου

Δημοσ.

δεν χρειαζεται οπτικη επαφη αλλα να μπει σε σωστο μερος ητοι παιρνουμε ενα μακρυ καλωδιο τηλεφωνικο και ψαχνουμε για σημειο οπου ολα τα ασυρματα μας να εχουν καλο σημα

εγω πχ βρηκα οτι αν το βαλω σε ενα υψος 2 μετρων στο διαδρομο εχω το ιδανικο σημειο για ολο το σπιτι το κηπο παντου.

απλα μην πειραζεις τη κεραια γιατι

μπορει να δημιουργησεις αλλο προβλημα(οι κεραιες ληψης και εκπομπης ειναι μετρημενες απο το κατασκευαστη ωστε να εχουν καλυτερη απολαβη και εκπομπη χωρις στασιμα) οποτε μια τυχον αλλαγη στο μηκος θα αλλαξει τα δεδομενα

φιλικα

Δημοσ.
δεν χρειαζεται οπτικη επαφη αλλα να μπει σε σωστο μερος ητοι παιρνουμε ενα μακρυ καλωδιο τηλεφωνικο και ψαχνουμε για σημειο οπου ολα τα ασυρματα μας να εχουν καλο σημα

εγω πχ βρηκα οτι αν το βαλω σε ενα υψος 2 μετρων στο διαδρομο εχω το ιδανικο σημειο για ολο το σπιτι το κηπο παντου.

απλα μην πειραζεις τη κεραια γιατι

μπορει να δημιουργησεις αλλο προβλημα(οι κεραιες ληψης και εκπομπης ειναι μετρημενες απο το κατασκευαστη ωστε να εχουν καλυτερη απολαβη και εκπομπη χωρις στασιμα) οποτε μια τυχον αλλαγη στο μηκος θα αλλαξει τα δεδομενα

φιλικα

+1

Άπώλειες σίγουρα θα έχεις είτε βάλεις 20cm είναι 5m καλώδιο. Το θέμα είναι να έχεις και όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση ασύρματου σήματος.

Χίλιες φορές προτιμότερο είναι να δώσεις "αέρα" στο καλώδιο του τηλεφώνου ή του δικτύου παρά στην κεραία του ασύρματου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...