Προς το περιεχόμενο

κολλαει το pc αμεση β...

zagga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το pc μου ειναι σχεδον ενα χρονο κι οταν τον αφησα και πηγα στην πολη μ για το καλοκαιρι ηταν μια χαρα αλλα οταν επεστρεψα αν κουνουσα τον υπολογιστη λιγο κολλουσε και εβγαζε τον γνωστο θορυβο που κολλαει και η οθονη εσβηνε επειτα εβαλ τον υπολογιστη ποιο μακρια και αν κουνουσα εστω κ λιγο το θρανιο ξανακολλαει! τι μπορει να φταιει? με το παραμικρο κραδασμο γινεται σχεδον αυτο δεν μπορω να πειραξω τον υπολογιστη μου καθολου εχω windows fake αλλα δεν μ δημηουργησαν ποτε τπτ και kaspersky αγορασμενο...μηπως παιζει τπτ με το κουτι?ευχαριστω εκ το πραγματων....

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν τον κουνάς κολλάει (κουφό) ? Μπορεί να έχει πρόβλημα ο δίσκος μπορεί και όχι. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τι βλέπεις (μπλε οθόνη, τι γράφει η οθόνη όταν σου κολλάει κλπ) για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Κατι πρεπει να έχει φύγει απο θέμα συνδεσμολογίας.

Αν βοηθάει ειχα αντιμετοπίσιει αυτο το πρόβλημα με ενα καλωδι Sata το οποίο ειχε βγεί απο τη θέσει του και αν το κουνούσες "κομπλαρε" όλο το μηχανημα.

Ανοιξε το και κανε ενα ρετουσαρισμα στα καλώδια.

Δες αν οι PCI καρτες ( εφόσον υπάρχουν) ειναι σωστα βιδωμένες.

Για HW θέμα τείνω να πιστευω οτι πάει αυτο.!

G L.

Δημοσ.

εβαλα το pc πιο μακρια αλλα αν κουνησω και την οθονη λιγο κολλαει η οθονη παιρνει γαλαζιο χρωμα η ασπρο και ακουγετε ο ηχος του κολληματος και δεν γινεται τπτ κανω επανεκκινηση κ ολλα κομπλε αλλοτε βλεπω τηλεοραση χςρισ να τ κουνησω κ παλι τα ιδια απλως εννοω αν το κουνησω σιγουρα θα κολλησει πχ βαζω ενα cd η usb φιλε active x

Δημοσ.

ε όχι και έτσι...ιδικά το κούνημα της οθόνης δε παίζει κανένα ρόλο!

σαν να μαζεύονται πολλά όμως.

τι θερμοκρασίες έχεις τέσταρες ; στο κουτί όλοι οι ανεμιστήρες και τα καλώδια είναι εντάξει ;

κανε και λίγο πιο συγκεκριμένα τα κολλήματα και τον ήχο που λες! για να βγει μια άκρη.

και το βασικότερο ένα συνολικό τσεκ μέσα στο κουτί ...μεχρι και στην σκόνη!

Δημοσ.
Ανοιξε το κουτι και κουμπωσε καλα τη καρτα vga

Aυτό μάλλον.

Και βάλε και κάνα σημείο στίξης, αγχώθηκα! :P

Δημοσ.
Επρεπε να το εχεις καταλαβει αφου προτιμησα το κοκκινο χαπι τελικα ;)

Δεν το είπα για εσένα, στον topic starter αναφερόμουν. :P

Δημοσ.

παιδια ειδα την θερμοκρασια με προγραμμα κι ειδα την θερμοκρασια του επεξεργαστη στους 77 βαθμους εχω amd phenom quad core 2.6 μηπως ειναι αυτο? εχει καλη ψυξη το κουτι οι ram σκληροι εχουν ξεχωριστη ψυξη και 2 μεγαλα ανεμιστηρακια μεσα στο κουτ..

Δημοσ.
παιδια ειδα την θερμοκρασια με προγραμμα κι ειδα την θερμοκρασια του επεξεργαστη στους 77 βαθμους εχω amd phenom quad core 2.6 μηπως ειναι αυτο? εχει καλη ψυξη το κουτι οι ram σκληροι εχουν ξεχωριστη ψυξη και 2 μεγαλα ανεμιστηρακια μεσα στο κουτ..

ε ναι η cpu σαν να αρχίζει να ψήνεται...

Δημοσ.

το καλύτερο είναι να βγάλεις τελείως τη ψήκτρα απο τη CPU και να τη καθαρίσεις λιγάκι καλά και να αλλάξεις τη θερμοαπαγώγιμη πάστα με μία καινούρια, κοίτα και τα process του PC σου να δεις αν υπάρχει καμία περίεργη διεργασία ενεργή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...