Προς το περιεχόμενο

για ποιο λογο εχουμε πλαστει...

little loulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ρε παιδια παλι?????????

δε την παλευετε καργα..............................

ι αμ ουτα χιαρ :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:48 ----------

παρενθεση

Απο τη στιγμη ομως που υπαρχουν απειρες καταστασεις/απειροι συνδιασμοι για να γινουν ολα αυτα, αφου το συμπαν ειναι απειρο αρα οι δυνατες θεσεις ενος σωματιδιου ειναι απειρες(και αλλιως να το δεις: ενα σωματιδιο μπορει να εχει το κεντρο του σε ενα σημειο, αν το σημειο ανηκει στο πεπερασμενο διαστημα [0,2] πχ τοτε εχουμε απειρες θεσεις για το σημειο αρα και για το σωματιδιο), η πιθανοτητα να γινει ο ανθρωπος δεν ειχε οριστει καθως οι εδρες του πολυεδρου ειναι απειρες.

συγνωμη απο ποτε το συμπαν ειναι απειρο? την τελευταια φορα που κοιταξα ελεγε για πεπερασμενο.....

και απο ποτε οι εδρες του πολυεδρου ειναι απειρες??????? :shifty::shifty::shifty::shifty:

μη μπερδευεις τα μαθηματικα με τις φυσικες υποστασεις. μηδενικη διασταση δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:02 ----------

cough cough, it's bullshit not bulshit :P

τώρα πως από bullshit έγινε γενικολογείς είναι άλλο θέμα :o

σοβαρα εκατσες και διαβασες ολα τα προηγουμενα posts?????

αρχιζω και ανησυχω....:fear:

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο;

εε γνώμη μου τεσπά, κατά τύχη βρεθήκαμε εδώ, θρεπτικά στοιχεία θα γίνουμε, αυτά. περνάμε καλά όσο μπορούμε.

Δημοσ.

Οι μασώνοι είναι το κατακάθι από τα γκρουπάκια εξουσίας.

Αν ήταν μουσικοί θα ήταν air band.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα ένα φίλο μασόνο, τον είχα μεθύσει μια μέρα και ήθελα να μου πει τι κάνουν εκεί στα σκοτεινά αλλά το πήρε πρέφα και μετά από λίγο καιρό με χώρισε. Ωραίοιεινοιμασονοι.

Δημοσ.

Γενικά οι μασόνοι τι κάνουν στις συγκεντρώσεις, πώς ντύνονται; Αν με κάθε εγγραφή παίρνεις δώρο καμιά ρομπίτσα σε στυλ ΚΚΚ ψήνομαι.

Δημοσ.
Εσύ έκανες 2 edits :P

δε τα διαβασα ολα...απλα επεσε το ματι μου στου κροκοδειλου :-)

τα μεγαλα σεντονια τα αφησα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...