Προς το περιεχόμενο

για ποιο λογο εχουμε πλαστει...

little loulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειδες παλι που ερχεσαι στα λογια μου...

εγω αποφασιζω να κανω το `χ` γιατι μου αρεσει αλλα τελικα δεν μου κα8εται.

ε για τι δουλεια ειμαι τελικα;αυτο 8α κανω συνεχεια;8α μπαινοβγαινω σε δουλειες;

Εκεί όμως πρέπει να "τα πεις" με τον εαυτό σου και να δεις τι παίζει; Κάνεις λάθος επιλογές και βρίσκεσαι κάθε λίγο και λιγάκι σε αδιέξοδο ή μήπως δεν έχεις όρεξη να αφοσιωθείς σε κάτι και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες; Ποιο απ' τα 2 συμβαίνει; Ή μήπως και τα 2;

Επειδή όπως είπαμε όμως, δε μένουμε σε έναν τέλειο κόσμο, δε μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό ακριβώς που θέλει και ονειρεύεται. Άρα, fml.

Δημοσ.

Διάβασα και τις 10 σελίδες που προηγήθηκαν, να πω και γω τη γνώμη μου...

Ασφαλώς και πιστεύω πως γεννιόμαστε με κάποια χαρίσματα ή έστω τα αναπτύσσουμε στην πορεία. Ωστόσο αυτό δεν καθορίζει ένα μόνο σύνολο από δραστηριότητες με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε... Πχ, ο Χ είναι καλός στα μαθηματικά, αυτό του απαγορεύει να γίνει Φιλόλογος ;; Ή ακόμα, αν κάθε παιδί είναι καλό στο ποδόσφαιρο θα γίνει ποδοσφαιριστής ;; Πιστεύω πως δεν είναι προκαθορισμένο το μέλλον μας, εμείς το φτιάχνουμε. ΟΚ, ξεκινάς με 2,3 standards αλλά αυτό δεν σου απαγορεύει να "ψαχτείς" με κάτι άλλο !

Δημοσ.
σε αυτο εχεις δικιο...με το ρημα `πλαστει` περασα το 8ρησκευτικο χωρις να το 8ελω..

και το ερωτημα μου ειναι δεν ειναι τι μου ταιριαζει να κανω...

3ερω τι μου αρεσει...3ερω τι με ευχαριστει..αλλα το 8εμα ειναι οτι δεν ειναι μονο ενα..το 8εμα ειναι οτι καποια στιγμη το βαριεμαι και το παραταω.

κι εκει ειναι που αρχισα να αναρωτιεμαι..μηπως υπαρχει κατι για το οποιο ειναι κα8αρα για μενα κι ετσι 8α σταματησω να αλλαζω γνωμη συνεχεια..

Things Rise, Things Fall.

Δεν γίνεται να είναι *όλα* static, πόσο μάλλον final static.

Δημοσ.

Έχετε μια τάση πάντως να βλέπετε πολύ κυνικά τα πράγματα. Relax. Χάνεται η μαγεία. :-D

Δημοσ.

Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον κυνισμό εννοείς το ρεαλισμό δε βλέπω κάτι κακό στην όλη ιστορία.

Δημοσ.

Ναι, προφανώς και εννοώ αυτό. Σε φάση...

"Α μωρό μου, ένα αστέρι! Έλα να κάνουμε μια ευχή..''

"Οϊ, ρε δεν έπεσε τώρα, το παρελθόν του βλέπεις, πάμε για σεξ''..

Το 'χω πάθει, δεν πιάνει. =ρ

Dream weaver λοιπον.

Δημοσ.

Οσο να'ναι στο Μπλα Μπλα και σοβαρη συζητηηση δεν γινεται. Ακομα και στο "Καλυτερο Πολιτευμα" εχουμε βαλει τα δυνατα μας (ειναι πολυ δυσκολο το ξερω) για να κρατηθει εστω και για λιγο σε σοβαρο επιπεδο.

Δημοσ.

little loulou άμα είναι να αυτοκτονήσεις, πες το μας να πάρουμε καλή κάμερα.

:P

8α τη δεις live εσυ...πρωτη 8εση 8α σε εχω..

Εκεί όμως πρέπει να "τα πεις" με τον εαυτό σου και να δεις τι παίζει; Κάνεις λάθος επιλογές και βρίσκεσαι κάθε λίγο και λιγάκι σε αδιέξοδο ή μήπως δεν έχεις όρεξη να αφοσιωθείς σε κάτι και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες; Ποιο απ' τα 2 συμβαίνει; Ή μήπως και τα 2;

Επειδή όπως είπαμε όμως, δε μένουμε σε έναν τέλειο κόσμο, δε μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό ακριβώς που θέλει και ονειρεύεται. Άρα, fml.

respect slipknot..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...