teo64x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 3)Αντικειμενικά τώρα, η ζωή μιας γάτας είναι πολύ σημαντικότερη από ένα χαλίκι ή από ένα μυρμιγγάκι. Αυτός που θα βρει και το μεταίχμιο της σημαντικότητας , θα λύσει και το γρίφο της ζωής. Σαράντα δύο.
freedubus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μικρή λουλού, ο θεός άλλους τους έπλασε κι άλλους τους έκλασε. Πώς είσαι τόσο σίγουρη οτι ανήκεις στην 1η κατηγορία, ώστε να έχεις περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό του "γιατι με έπλασε" ; Μήπως πρέπει πρώτα να αναρωτηθείς "κι αν με έκλασε..;" ;
Krokodilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 H τυχαιότητα αφορά τις πιθανές λύσεις σε κάποιο σύστημα. Οι λύσεις όμως αυτές , αν και επιλέγονται τυχαία και δημιουργούν νέα τυχαία σύνολα, προέρχονται από συγκεκριμένο αρχικό σύνολο. Είναι σαφώς ορισμένες. Δεν μπορείς να ρίξεις ένα ζάρι και να φέρει καρπούζι. Θα φέρει 1,2,3,4,5,6... έστω και αυτά είναι άπειρα....Επομένως άλλο είναι το ερώτημα αν το (1,2,3,4,5,6) συμβάινει λόγω τυχαιότητας ή αν κάποιος ρίχνει επίτηδες πχ το 5 ΚΑΙ ΑΛΛΟ είναι ο ορισμός του συνόλου (1,2,3,4,5,6). Οχι, αυτο που λεω ειναι οτι εαν καποιος εχει να επιλεξει μεταξυ 5(θα δημιουργησω τον ανθρωπο διοτι θελω να τους βλεπω να μαλωνουν) και 6(δεν θα δημιουργησω τον ανθρωπο) και πει επιλεγω το 5 αρα θα δημιουργησω τον ανθρωπο για τον λογο οτι θελω να τους βλεπω να μαλωνουν, τοτε εχουμε εναν λογο για τον οποιο δημιουργηθηκε ο ανθρωπος. Αν ομως εαν καποιος ριξει ενα νομισμα με οψεις 5(θα δημιουργησω τον ανθρωπο διοτι θελω να τους βλεπω να μαλωνουν) και 6(δεν θα δημιουργησω τον ανθρωπο) και ερθει 5 τοτε δεν μπορουμε να πουμε οτι πλαστηκαμε για καποιο λογο αφου η τυχαιοτητα ειναι αυτη που μας επλασε και οχι καποιος λογος. Και φαντασου αντι για νομισμα ενα πολυεδρο με 10^40 εδρες πχ, οπου η μια μόνο να λεει θα δημιουργησω τον ανθρωπο(οχι οτι αν φανταστεις μονο το νομισμα αλλαζει κατι και υπαρχει λογος, οχι δεν υπαρχει, απλως το φαινομενο γινεται ευκολοτερα αντιληπτο).
little loulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μικρή λουλού, ο θεός άλλους τους έπλασε κι άλλους τους έκλασε. Πώς είσαι τόσο σίγουρη οτι ανήκεις στην 1η κατηγορία, ώστε να έχεις περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό του "γιατι με έπλασε" ; Μήπως πρέπει πρώτα να αναρωτηθείς "κι αν με έκλασε..;" ; freedubus δε πας να γραψεις τα κρυοκωλα αστεια σου αλλου καλυτερα γιατι αν συεχισεις να ποσταρεις τετοια μαζι με το θεουλη θα σε εχω κι εγω στο κλασιμο
jason_rethymno Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 freedubus δε πας να γραψεις τα κρυοκωλα αστεια σου αλλου καλυτερα γιατι αν συεχισεις να ποσταρεις τετοια μαζι με το θεουλη θα σε εχω κι εγω στο κλασιμο χαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol:
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 1) To καλό πράγμα αργεί!!2) Το λάθος μας δεν είναι ότι θεωρούμε το είδος μας σπουδαίο. Το λάθος είναι πως το θεωρούμε το μόνο σπουδαίο! 3)Αντικειμενικά τώρα, η ζωή μιας γάτας είναι πολύ σημαντικότερη από ένα χαλίκι ή από ένα μυρμιγγάκι. Αυτός που θα βρει και το μεταίχμιο της σημαντικότητας , θα λύσει και το γρίφο της ζωής. 4)Διερωτόμαστε ποιος/τι όρισε το σύνολο των δυνατών λύσεων των τυχαίων φυσικών διεργασιών, μίας από των οποίων είναι και η γάτα! 5)Η πολυπλοκότερη δομή αποκτά μεγαλύτερη αξία σε αυτό το σύμπαν συγκριτικά με μια λιγότερο πολύπλοκη. 6)Η γονιδιακή μνήμη δεν υποβαθμίζει καθόλου την ένοια της πνευματικής δημιουργίας. Όσο ανούσια είανι η ζωή σου τόσο ανούσια είναι και η πνευματική κληρονομιά. Κάποιοι επιμένουν ότι η ζωή είναι ανούσια. Δεν τους έχει διαψεύσει κανείς ακόμα. Όπως κανείς δεν έχει πχ αποδείξει τη θεωρία της σχετικότητας........ 7)Ο πλανήτης έχει ένα τόσο βίαιο παρελθόν, που η επίδραση του ανθρώπου μέχρι στιγμής είναι ψίχουλα. Ωστόσο, η πλεονεξία του ανθρώπου είναι μεγάλη. Το κακό προέρχεται καθαρά από το γεγονός ότι ένας πίθηκος απέκτησε κάτι που άργησε πάρα πολύ να χρησιμοποιήσει σωστά. Τον πολύπλοκο εγκέφαλο. Και όπως το παιδάκι με τα σπίρτα, κάηκε και καίει πολλά....... Μπράβο τζιμάρα.
jimarass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι, αυτο που λεω ειναι οτι εαν καποιος εχει να επιλεξει μεταξυ 5(θα δημιουργησω τον ανθρωπο διοτι θελω να τους βλεπω να μαλωνουν) και 6(δεν θα δημιουργησω τον ανθρωπο) και πει επιλεγω το 5 αρα θα δημιουργησω τον ανθρωπο για τον λογο οτι θελω να τους βλεπω να μαλωνουν, τοτε εχουμε εναν λογο για τον οποιο δημιουργηθηκε ο ανθρωπος. Αν ομως εαν καποιος ριξει ενα νομισμα με οψεις 5(θα δημιουργησω τον ανθρωπο διοτι θελω να τους βλεπω να μαλωνουν) και 6(δεν θα δημιουργησω τον ανθρωπο) και ερθει 5 τοτε δεν μπορουμε να πουμε οτι πλαστηκαμε για καποιο λογο αφου η τυχαιοτητα ειναι αυτη που μας επλασε και οχι καποιος λογος. Και φαντασου αντι για νομισμα ενα πολυεδρο με 10^40 εδρες πχ, οπου η μια μόνο να λεει θα δημιουργησω τον ανθρωπο(οχι οτι αν φανταστεις μονο το νομισμα αλλαζει κατι και υπαρχει λογος, οχι δεν υπαρχει, απλως το φαινομενο γινεται ευκολοτερα αντιληπτο). Μα και εγώ αυτό είπα, ότι η τυχαιότητα αποφασίζει. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι το ΓΙΑΤΙ το νόμισμα έχει ΑΥΤΕΣ τις όψεις. Δηλαδή πχ τον άνθρωπο ή τη γάτα.Εφόσον τον βάζεις σε μια όψη, άρα τον έχεις ορίσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ---------- Μπράβο τζιμάρα. Δε σε χάλασε καθόλου όμως!!
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τονόμισμαέχειόλεςτιςόψεις. Και όχι, καθόλου δε με χάλασε, απλώς αν κάτσω να σου κάνω μπουκίτσες όλους τους σύνθετους και αφηρημένους όρους εκεί μέσα, θα κλαίω μέχρι αύριο με την πολύπλοκη δομή μας.
elven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το χω πάρει απόφαση ότι ποτέ δεν θα καταλάβω τα ποστ του τζιμάρα,οπότε με την εις άτοπο παραγωγή ξέρω για ποιον σκοπό ΔΕΝ πλάστηκα
freedubus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 freedubus δε πας να γραψεις τα κρυοκωλα αστεια σου αλλου καλυτερα γιατι αν συεχισεις να ποσταρεις τετοια μαζι με το θεουλη θα σε εχω κι εγω στο κλασιμο Σιωπή, παΐδι του Άνδρα!
jimarass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τονόμισμαέχειόλεςτιςόψεις. Και όχι, καθόλου δε με χάλασε, απλώς αν κάτσω να σου κάνω μπουκίτσες όλους τους σύνθετους και αφηρημένους όρους εκεί μέσα, θα κλαίω μέχρι αύριο με την πολύπλοκη δομή μας. Καταρχήν κόψε το υφάκι του δήθεν και μη μαμας μια αξιοπρεπή συζήτηση. Αν δεν το εντέχεις, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία..... Το εχω πάρει απόφαση ότι ποτέ δεν θα καταλάβω τα ποστ του τζιμάρα,οπότε με την εις άτοπο παραγωγή ξέρω για ποιον σκοπό ΔΕΝ πλάστηκα Νομίζω το έκανα νιανιά. Λέμε ότι έχουμε τυχαίες δημιουργίες . Ωραία. Ωστόσο: Το σύνολο των αποτελεσμάτων είναι δεδομένο. Δηλαδή, το ζάρι έχει 1,2,3,4,5,6. Το αν θα έρθει 6 είναι τυχαίο. Ωστόσο το 6 προυπάρχει ως δυνατότητα, και εφόσον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθήκες ικανοποιηθούν, θα πραγματοποιηθεί!
little loulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Σιωπή, παΐδι του Άνδρα! με φιλοσοφικες αναζητησεις κιολα!
frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν κόψε το υφάκι του δήθεν και μη μαμας μια αξιοπρεπή συζήτηση. Αν δεν το εντέχεις, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία..... ΙΤ is ON !
little loulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν κόψε το υφάκι του δήθεν και μη μαμας μια αξιοπρεπή συζήτηση. Αν δεν το εντέχεις, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία..... Νομίζω το έκανα νιανιά. Λέμε ότι έχουμε τυχαίες δημιουργίες . Ωραία. Ωστόσο: Το σύνολο των αποτελεσμάτων είναι δεδομένο. Δηλαδή, το ζάρι έχει 1,2,3,4,5,6. Το αν θα έρθει 6 είναι τυχαίο. Ωστόσο το 6 προυπάρχει ως δυνατότητα, εφόσον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθήκες ικανοποιηθούν! ...κοντρες επιτρεπονται μονο αναμεσα σε μενα και το χοιρο.. και δεν ειναι αναγκη να τη λεμε ο ενας στο αλλον.. ακους μιστερ φριντ? απλα λογω ηλικιας πες...λογω μυαλου? σου δημιουργουνται καποιες αποριες που λογικο ειναι καποιοι να μη καταλαβαινουν γιατι μπαινουμε καν στη διαδικασια να σκεφτομαστε τετοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.