Προς το περιεχόμενο

για ποιο λογο εχουμε πλαστει...

little loulou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερω πως σας ακουγεται καπως γελοιο και τετριμμενο αλλα εσυ,ναι εσυ που εισαι ετοιμος να σπαμμαρεις για ποιο λογο `φτιαχτηκες`; για να δουλευεις ασταματητα και τελικα να μην σου δινουν τιποτα;για να βγαινεις,να διασκεδαζειςκαι να πηδας;για να δουλευεις σε νετ;για να εισαι δικηγορος;για να εχεις αυτες τις χαζες αποριες;;;;why;;;;;;

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξερω πως σας ακουγεται καπως γελοιο και τετριμμενο αλλα εσυ,ναι εσυ που εισαι ετοιμος να σπαμμαρεις για ποιο λογο `φτιαχτηκες`; για να δουλευεις ασταματητα και τελικα να μην σου δινουν τιποτα;για να βγαινεις,να διασκεδαζειςκαι να πηδας;για να δουλευεις σε νετ;για να εισαι δικηγορος;για να εχεις αυτες τις χαζες αποριες;;;;why;;;;;;

Όλοι "φτιαχτήκαμε" για να πεθάνουμε κάποια στιγμή. Από 'κει και πέρα το τι απ' όλα αυτά που ρωτάς θα κάνουμε εξαρτάται από το πως θα διαχειριστούμε τον χρόνο που μας απομένει και από τις προτεραιότητες που θέτουμε, απ' τους στόχους μας κλπ κλπ

Δημοσ.
εσυ που εισαι ετοιμος να σπαμμαρεις για ποιο λογο `φτιαχτηκες`;

Για να σπαμμάρω. :-D

Δημοσ.

δεν σου εχει τυχει να λενε σε καποιον`ααα...αυτος ειναι γεννημενος για κα8ηγητης`για παραδειγμα.κι οποτε το `εργο` του ειναι να μορφωσει τα παιδια.σιγουρα καποιοι πο μας 8α εχουμε πεσει σε καποια κα8ηγητρια-η που 8α την-τον εχουμε παραδεχτει για το εργο της-του..εεεεε...εγω πως 8α 3ερω ποιος ειναι ο `ρολος μου;`

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:21 ----------

Για να σπαμμάρω. :-D

αφου δεν φροντισαν να γινει εκτρωση οταν επρεπε,τοτε...σε κρεμαμε:Pδεν μας εισαι χρησιμος

Δημοσ.

Εγώ, φτιάχτηκα καθ' εικόνα και ομοίωσή του, και θα συνεχίσω εις τους αιώνας των αιώνων τον πόλεμό μου με το Lucifer, μέχρι να τον εξοντώσω.

Βέβαια, η τεχνολογία όπως πολλοί θα διαπιστώσατε, είναι είδωλο του σατανά, οπότε το βουλώνω πριν φάω κανένα ban.

Αλλα μη φοβάστε!

I shall return!!!!

(πιθανότατα με άλλο nick, μετά το delete)

Δημοσ.

Αυτοί που λένε τέτοια πράματα συνήθως διακρίνουν κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά στο εκάστοτε άτομο και οδηγούνται στο ανάλογο συμπέρασμα. Πχ μπορεί κάποιος να τα πηγαίνει πολύ καλά με τα παιδιά, θα το δούνε οι άλλοι και θα πουν "Α, αυτός είναι γεννημένος δάσκαλος/νηπιαγωγός".

Τον ρόλο σου υποτίθεται ότι τον ανακαλύπτεις μέσα απ' το σχολείο το οποίο προσφέρει γενικές γνώσεις και προσανατολισμό. Αλλά επειδή όλοι ξέρουμε πως δεν είναι όλα όσο τέλεια, μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Ε, εγώ θεωρώ ότι ο "ρόλος" σου είναι ουσιαστικά αυτό το οποίο αν κάνεις θα σε γεμίζει χαρά, αυτό που φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει και λες "όπα, εδώ είμαστε". Δε μπορείς όμως να γνωρίζεις πώς θα τα φέρει η ζωή και αν θα είσαι τελικά πρωταγωνιστής ή κομπάρσος ("Αααα, αυτός είναι γεννημένος ποιητής").

Δημοσ.
Εγώ, φτιάχτηκα καθ' εικόνα και ομοίωσή του, και θα συνεχίσω εις τους αιώνας των αιώνων τον πόλεμό μου με το Lucifer, μέχρι να τον εξοντώσω.

Συγγένεια;

Δημοσ.
Ναι.

Εξ'.. αποστάσεως.

Γι' αυτό ματώνει η μύτη; Πως ματώνουν τα μάτια και γυρνάνε τα κεφάλια 180 μοίρες, σατανάδες ξέρω 'γω.

Δημοσ.

Ζω σαν κοινή θνητή, και θα πρέπει να κρατώ τη ταυτότητά μου, καλά κρυμμένη.

Αλλά!

Ο καιρός γαρ εγγύς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:38 ----------

Εξ' από 'δω εννοείς.

Θου Κύριε.

Δημοσ.
Αυτοί που λένε τέτοια πράματα συνήθως διακρίνουν κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά στο εκάστοτε άτομο και οδηγούνται στο ανάλογο συμπέρασμα. Πχ μπορεί κάποιος να τα πηγαίνει πολύ καλά με τα παιδιά, θα το δούνε οι άλλοι και θα πουν "Α, αυτός είναι γεννημένος δάσκαλος/νηπιαγωγός".

Τον ρόλο σου υποτίθεται ότι τον ανακαλύπτεις μέσα απ' το σχολείο το οποίο προσφέρει γενικές γνώσεις και προσανατολισμό. Αλλά επειδή όλοι ξέρουμε πως δεν είναι όλα όσο τέλεια, μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Ε, εγώ θεωρώ ότι ο "ρόλος" σου είναι ουσιαστικά αυτό το οποίο αν κάνεις θα σε γεμίζει χαρά, αυτό που φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει και λες "όπα, εδώ είμαστε". Δε μπορείς όμως να γνωρίζεις πώς θα τα φέρει η ζωή και αν θα είσαι τελικά πρωταγωνιστής ή κομπάρσος ("Αααα, αυτός είναι γεννημένος ποιητής").

μιας και εισαι ο μονος λοιπον που απανταει σοβαρα

ναι εστελ και σλι..για σας ηταν η σποντα...:P

πως μπορεις να ξερεις τι σε γεμιζει πραγματικα χαρα?

μηπως αυτο που σκεφτεσαι τωρα να κανεις ,αργοτερα μπορει να το βαρεθεις?ειτε γιατι θα εχεις μεγαλωσει ειτε γιατι σε 10χρονια θα σκεφτεσαι διαφορετικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...