trenoepe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Νokia 5800 παρουσιασε καποια μικροκολληματα και προβλημα με μπαταρια(εδειχνε αποφορτισμενο μετα απο φορτιση αρκετων ωρων και καποια φορα δεν ανοιγε αν δεν ηταν στο ρευμα). Καθως ηταν μεσα στην πρωτη εβδομαδα επεστραφηκε στο πλαισιο Αργυρουπολης για αμεση αντικατασταση (θα θελα δλδ). Αφου ο τεχνικος το ειδε (μετα απο αρκετη αναμονη στην ουρα βεβαια)ειπε πως θα ακολουθησει ελεγχος και αν οχι την επομενη την μεθεπομενη θα μας καλεσουν. Καθως δεν ηθελα να πρηξω τον τεχνικο ζητησα και μιλησα με καποιον υπευθυνο. Ειπε αυτος λοιπον οτι η αντικατασταση θα γινει αφου επιβεβαιωσει προβλημα το τεχνικο τμημα. Αν δεν βρεθει βλαβη απλα θα μου το δωσει πισω καθως δεν προβλεπεται αντικατασταση σε αυτην την περιπτωση. Να σημειωσω οτι η σφραγιδα που βαζουν αναφερει οτι η αντικατασταση οντως γινετε μετα απο ελεγχο και αν δεν εχουν γινει πανω απο 30 λεπτα κλησεις!!!!!!! (δεν το ειχα προσεξει και βεβαια δεν το ανεφερε η πωλητρια). Κινητο αντικαταστασης εδωσαν μονο μετα απο σχετικη ερωτηση.Αν εχει καποιος χρονο και μπορει να βοηθησει τι οντως ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις θα του ημουν υποχρεος.
antreasM77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 τα 30 λεπτα κλησεων,κριθηκαν αντισυνταγματικα και καταργηθηκε σαν ορος.ολα τα υπολοιπα,θεωρω ειναι σωστα...πρεπει να δει ο αλλος οτι οντως εχει θεμα το κινητο για να σου δωσει αλλο...
johnny21a Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 και στο Πλαισιο παντα μερικες φωνες δινουν την λυση αν σου κανουν τις παπιες...
trenoepe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εγω δλδ ξεροντας οτι το κιν εχει καποιο προβλημα το οποιο ειτε δεν φανει ειτε δεν το αναγνωρισουν στον ελεγχο τι μπορω να κανω? να το παρω ελπιζοντας οτι δεν θα ξαναγινει? Στο μεταξυ το κινητο θα εχει βγει και απο την 7ημερη εγγυηση (αντικαταστασης συσκευης) και μετα θα παει για service. ουσιαστικα θα μεινω με ενα προβληματικο κιν επειδη το πλαισιο δεν το θεωρησε ελλατωματικο.
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σου πρότεινα να το πάρεις αμα γίνεται από το Πλαίσιο και να το πας κατευθείαν στο service της Nokia. Δεν το λέω για να μειώσω το service του Πλαισίου (μιας και δεν έχω γνώμη), αλλά επειδή νομίζω είναι καλύτερα στη "μαμά" εταιρεία. Μιας και το πήγες στην Αργυρούπολη υποθέτω ότι μένεις κάπου κοντά, οπότε νομίζω μπορείς να πεταχτείς μέχρι τα κεντρικά (στα κεντρικά, όχι κάποιο Nokia shop!) της Nokia (χαμηλά στην Βουλιαγμένης είναι - πηγαίνοντας προς Καβούρι).
trenoepe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 το θεμα ειναι οτι ειναι λιγων ημερων το κινητο και ξεροντας οτι εχει προβλημα λογικο ειναι να θελω καινουργιο οπως και δικαιουμαι.η νοκια πιστευις θα μου δωσει νεο ή θα προσπαθησει να φτιαξει το υπαρχον? μαλλον το δευτερο θα γινει και νομιζω δεν ειναι σωστο
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εφόσον δεν έχουν περάσει 7 μέρες νομίζω υποχρεούται να στο αλλάξει, για αυτό είναι και η εγγύηση. Για αυτό νομίζω είναι καλύτερα να απευθυνθείς σε αυτούς.
ondine Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Πήρα το nokia 5630 από e-shop και μετά από 3 ημέρες χάλασε ξαφνικά η κάμερα. Το πήγα στο ίδιο μαγαζί, διαπιστώθηκε DOA και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Τελικά παρήγγειλα νέο και μέχρι στιγμή είνα οκ (εκτός αν χαλάσει την 8η μέρα )
trenoepe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 τελος καλο ολα καλα. Αναγνωριστηκε η βλαβη και κοπηκε πιστωτικο. Δεν τηλεφωνησαν βεβαια ποτε απο το πλαισιο να ενημερωσουν και το service δεν απαντουσε στα τηλεφωνα.
basilis5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το λέω για να μειώσω το service του Πλαισίου (μιας και δεν έχω γνώμη), αλλά επειδή νομίζω είναι καλύτερα στη "μαμά" εταιρεία. μα και το πλαισιο στην ΝΟΚΙΑ το στελνει
trenoepe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 αν δεν σε παει....... το πιστωτικο δωθηκε σε γνωστο που θα εκανε αγορα απο πλαισιο.προστεθηκε κατι ακομα και το κινητο αγοραστηκε απο εναν γερμανο (δεν θα αντεχα κατι ακομα ελλατωματικο απο πλαισιο καθως υπαρχει ασχημο παρελθον). Ολα καλα για αρκετο καιρο εως οτου ξαφνικα το κιν μετα απο κλειδωμα στην προσπαθεια να ξεκλειδωσει κολλαγε και ηθελε κλεισιμο για να ξανανοιξει.το ανοιγμα επισης καθυστερουσε παρα πολυ.επιοσκεψη σε γερμανο και το κιν παει για service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.