mchrisober Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Παιδια γινετε να συνδεσω το elite ως εξης: να παιρνα ηχο οπτικα απο το καλωδιο οπτικης ινας, και με το hdmi να συνδεσω στην οθονη του υπολογιστη μου που εχει θυρα?? Θα δουλεψει?
dr_thodt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Παιδια γινετε να συνδεσω το elite ως εξης:να παιρνα ηχο οπτικα απο το καλωδιο οπτικης ινας, και με το hdmi να συνδεσω στην οθονη του υπολογιστη μου που εχει θυρα?? Θα δουλεψει? Aυτο εχω κανει κ εγω και δουλευει αψογα...κανοντας αυτη την απλη διαδικασια γλυτωνεις το 50αρικο για το official ΗDMI της ΜS.
bugsbunnie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ναι γινεται απο οσο εχω δει, αν και δεν χωρανε και τα δυο μαζι, εννοω το καλωδιο του xbox και το hdmi μαζι, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το καλωδιο του xbox (το "καπακι") για να υπαρχει χωρος και να μπει και το hdmi!
panbil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 αφου εχει το elite το παιδι δεν χρειαζεται να κανει αυτη την πατεντα του δινει μαζι τον ανταπτορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.