Προς το περιεχόμενο

προβλημα με eset nod32 antivirus

-fragos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!!!

ειμαι νεο μελος στο furoum και απο το λιγο που ειδα ειναι πολυ καλο θα χρειαστω την βοηθεια σας αρκετες φορες.

λοιπον εχω στον υπολογιστη μου το nod 32 της eset και εδω και δυο μερες οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει αυτο το μυνημα (error communicating with kernel).

μηπως ξερετε τη μπορω να κανω???:shifty:

ευχχαριστω εκ των πρωτερον!!!:-)

Δημοσ.
Για σιγουριά, απεγκατέστησε το NOD32, κάνε μία επανεκκίνηση και ξαναεγκατέστησέ το.
αυτο το προβλημα που ανεφερω μου το ειχε κανει και πριν ενα μηνα και τοτε ειχα κανει απεγκατασταση και μετα δεν γινονταν η εγκατασταση και το ειχα παρει σε ειδικο αλλα τωρα δεν θελω να χαλασω παλι λεφτα για μαστορες μηπως μπορω να κανω κατι αλλο για να μην το διακυνδυνευσω και μετα δεν μπαινει παλι.
Δημοσ.

Δεν έχω δυστυχώς κάτι άλλο να προτείνω. Ίσως κάποιος χρήστης του NOD32 μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω. Υπάρχει επίσης και το support της ESET, με έτοιμες ερωτήσεις/απαντήσεις, forum, online ticket system, ίσως και τηλεφωνική υποστήριξη. Π.χ. για τα προβλήματα εγκατάστασης/απεγκατάστασης, υπάρχει ολόκληρο σχετικό άρθρο:

Why can't I reinstall my ESET security product?

...που έχει ανανεωθεί πολύ πρόσφατα (27 Αυγούστου).

Δημοσ.

Κάνε ένα σημείο αναφοράς πρώτα, και μετά δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Και αν δεν γίνεται σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να γίνει επανεγκατάσταση, είναι πιο εύκολο προβλημα στη λύση του, παρά να βρεις άλλη λύση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...