ClockOrange Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σε όλους τελευταίες 2 μέρες μου έχει παρουσιαστεί ένα προβληματάκι στο wireless που έχω στο σπίτι μου και συγκεκριμένα με τον φορητό μου υπολογιστή.Στο σπίτι έχω ένα σταθερό που είναι συνδεδεμένος με ασυρματο και ένα φορητό.Στον φορητό ενώ είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο δεν έχω internet και όταν έδωσα την εντολή ping στο ip του router.πέρνω το μήνυμα "hardware error"4 φορές δλδ όσο και τα replay που θα έπρεπε να πάρω..όταν το σύνδεσα με καλώδιο για lan όλα οκ!!παρακαλώ τα φώτα σας.Ευχαριστώ insomniacs
cger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Για να πέρνεις hardware error σημαίνει ότι δεν συνδέεσαι στο A.P ή σρο Wireless Router σου.. Μήπως έχει πρόβλημα ή wireless κάρτα του φορητού σου; Δοκίμασες να συνδεθείς σε άλλα ασύρματα δίκτυα;
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αμα δεν συνδεόταν απλά στο AP θα έπαιρνε "no reply" μηνύματα και όχι "hardware failure" νομίζω. Μήπως δεν κλείνεις τον υπολογιστή σου και τον βάζεις stand by? Αρκετές φορές, μετά από stand by μου το έχει κάνει εμένα αυτό. Αλλιώς, όντως κοίτα μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα, μήπως την απενεργοποίησες κατα λάθος ή μήπως έβαλες κάτι και πείραξε τον driver? Δοκίμασε μια εγκατάσταση των οδηγών πάλι.
ClockOrange Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καμιά απο τις παραπάνω περιπτώσεις δεν έχω κανει (stand by,απενεργοποίηση κάρτας)θα δοκιμάσω να κάνω unistall τους drivers και θα σας πω.
ClockOrange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορώνα κάνω unistall τους drivers της ασυρματης κάρτας!Προσάθησα και σε safe mode αλλά δεν με αφήνει.ξέρετε κανένα πρόγραμμα για κάνω unistall τους drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.