zeremefico Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Όταν τρέχω το jdownloader και αρχίζει να κατεβάζει αρχεία πετάγεται μπλέ οθόνη με το παραπάνω μήνυμα.Έγινε defragment αλλά το πρόβλημα παραμένει.Έχω και τη διανομή του Unbuntu που εγκαθιστάται με setup σε περιβάλλον windows μήπως και έχει σχέση.Καμιά ιδέα;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ο δισκος σου ειναι οκ?Μηπως υπαρχει κανενα bad sector?Σου εχει βγαλει πολλες φορες bsod και καθε φορα με το ιδιο προβλημα,ntfs.sys?
zeremefico Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ο δισκος σου ειναι οκ?Μηπως υπαρχει κανενα bad sector?Σου εχει βγαλει πολλες φορες bsod και καθε φορα με το ιδιο προβλημα,ntfs.sys? Μόλις ανοίγω το jdownloader το παθαίνει με το ίδιο μήνυμα πάντα. Για τα bad sectors πως ψάχνω; Λες να το βγάλω; Μήπως είναι ώρα γι'αυτό;
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μολις το ανοιγεις ή μολις ξεκινας να κατεβαζεις? Αν το μηνυμα ειναι ιδιο καθε φορα μαλλον μιλαμε για προβλημα του σκληρου.Συνηθως στην σελιδα του κατασκευαστη του σκληρου σου θα βρεις καποια test tools.
zeremefico Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν Gi0 έκανα το diagnose για τον σκληρό και ήταν όλα καλά. Οπότε βγάζω το jdownloader και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το περιεργο ειναι που σου βγαζει καθε φορα το ιδιο προβλημα,ntfs.sys και εχει σχεση με τον σκληρο.Αν συνεχιστει πηγαινε στο c:\windows\minidump και κανε ενα rar τον φακελο.Επισης βαλε μεσα στο rar το c:\windows\memory.dmp και ανεβασε τα στο rapishare. Ολο το hardware σου ειναι οκ?Πχ εχεις κανει Overclocking,εχεις πειραξει κατι στο bios,τασεις,timings στις μνημες κλπ.
zeremefico Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το περιεργο ειναι που σου βγαζει καθε φορα το ιδιο προβλημα,ntfs.sys και εχει σχεση με τον σκληρο.Αν συνεχιστει πηγαινε στο c:\windows\minidump και κανε ενα rar τον φακελο.Επισης βαλε μεσα στο rar το c:\windows\memory.dmp και ανεβασε τα στο rapishare.Ολο το hardware σου ειναι οκ?Πχ εχεις κανει Overclocking,εχεις πειραξει κατι στο bios,τασεις,timings στις μνημες κλπ. Είναι Laptop,δεν έχω πειράξει τπτ. Αν συνχιστεί θα ανεβάσω τα αρχεία που μου ζήτησες αλλά δεν βρίσκω το memory.dmp. Παντώς την βρωμια πρέπει να την κάνει το dual boot του unbuntu.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι Laptop,δεν έχω πειράξει τπτ.Αν συνχιστεί θα ανεβάσω τα αρχεία που μου ζήτησες αλλά δεν βρίσκω το memory.dmp. Παντώς την βρωμια πρέπει να την κάνει το dual boot του unbuntu. Εχε το νου στον σκληρο παντως Αν δεν υπαρχει memory.dmp υποθετω πως εχεις windows xp(τα vista το εχουν ενεργοποιημενο αυτοματα)ή δεν χρησιμοποιεις pagefile.Οποτε κανε τον κοπο και ενεργοποιησε το,μπορει να φανει χρησιμο στην επομενη μπλε οθονη και κοστιζει μονο καποια megabyte http://support.microsoft.com/kb/316450 Παντώς την βρωμια πρέπει να την κάνει το dual boot του unbuntu. Mου θυμιζει αντιστοιχη περιπτωση στο λαπτοπ μιας φιλης μου οπου μεσα απο windows πεταγονταν bsod χωρις λογικη και απο το suse που της ειχα βαλει dual boot ηταν ολα οκ. Τελικα ηταν bad sector και για να προλαβουμε τυχον κακο,αλλαξα τον σκληρο.
zeremefico Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το unbuntu πήγε περίπατο και το πρόβλημα συνεχίζεται... As requested.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το unbuntu πήγε περίπατο και το πρόβλημα συνεχίζεται...As requested. Downloading.Eλπιζω να τα δω σημερα το βραδυ αργα. Βρες αν μπορεις και κανενα αλλο διαγνωστικο τεστ για τον δισκο σου,για να βεβαιωθεις οσο το δυνατον καλυτερα για την κατασταση του.Το s.m.a.r.t ειναι ενεργοποιημενο ετσι?Και δεν αναφερει κανενα προβλημα κατα το boot,σωστα? Οταν λες πως το ubuntu πηγε περιπατο τι εννοεις?Δεν bootαρει ή το σβησες?
zeremefico Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 s.m.a.r.t.? Διαγνωστικό της WD-όλα pass.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 s.m.a.r.t.?Διαγνωστικό της WD-όλα pass. S.M.A.R.T. stands for Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology. S.M.A.R.T. technology was developed by a number of major hard disk drive manufacturers to increase the reliability of hard drives. It is a technology that enables the PC to predict the future failure of hard disk drives. S.M.A.R.T. technology has become an industry standard for hard drive manufacturers. Φανταζομαι πως για να μην το ξερεις,δεν θα το χεις πειραξει κιολας απο το bios.Οχι πως αμφισβητω τα tools της wd,για περισσοτερη βεβαιοτητα το λεω. Αnyway θα επανελθω αφου δω τα dumps,μηπως υπαρχει κατι διαφωτιστικο μεσα.
100 010 00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 To ntfs.sys μονο δισκος μπορει να ειναι φιλε μου. chkdsk /r χρειαζεται μονο και οτι σου σωσει
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τι windows εχεις πανω?7 rc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.