ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Βρε βαλε οτι θελεις, nuke general δεν μπορεις να με φας με τα ψευτο-aurora σου τα nuke-powered overloard μου. Για το 3 που λες (super weapon), μονο εσυ εχεις super weapon? Μηπως ο nuke general εχει και αυτος το δικο του και μαλιστα εξελιγμενο? Για το 4 δεν ειπα τιποτα γιατι τον tank General δεν το θεωρω και τοσο δυνατο. Ο nuke General ομως ειναι ολα τα λεφτα. Απο την αεροπορια που αντι για napalm ριχνει nukes μεχρι και τα overloards που εχουν αρκετα μεγαλυτερη ταχυτητα και αρκετα μεγαλυτερο attack power. Στο Generals κοριτσι για PC στην τελικη μετραει ο αριθμος περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. Λεφτα να υπαρχουν και ολα τα αλλα ερχονται (και οι hackers μου φροντιζουν γι αυτο οπως και η black lotus μου που ειτε σου κλεβει λεφτα ειτε σου παιρνει τα remote cash depots που εχεις τα chinook) μιας και ο Nuke General δεν εχει περιορισμο στις μοναδες, εχει μονο nuke powered εκδοσεις αυτων. Και ο infantry General ειναι απιστευτος με την καλη χρηση της Black Lotus και τα APC που παιρνουν και διπλασιο αριθμο φανταρων και ειναι και δυνατοτερα. Τελος παντων ομως, εχουμε διαφορετικη ιδεα για το παιχνιδι. Το θεωρουμε και οι 2 φοβερο αλλα εσυ το θεωρεις hardcore ενω εγω οχι. Θα αφησω παντως οτι ακομα και σημερα το e-sport strategy δεν ειναι ουτε το CnC ουτε το WH40k ουτε το Age of empires ουτε κανενα παρα μονο το Starcraft και αυτο ισχυει και σημερα για παιχνιδι 12 ετων. Υπαρχει λογος γι αυτο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Στο Generals κοριτσι για PC στην τελικη μετραει ο αριθμος περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. Θα κάτσω να πάρω το αυθεντικό Game από τον αδερφό μου ρε.. (ορίστε τι με έβαλες να κάνω) Περιμένεις PM να δεις πως είναι να χάνεις από 3-4 units διαφορετικού είδους. Τα Screenies και τα αποτελέσματα εδώ. Το θεωρουμε και οι 2 φοβερο αλλα εσυ το θεωρεις hardcore ενω εγω οχι. Και για να μη ξεχνιόμαστε.. Ας πούμε λοιπόν ότι όταν λες "Hardcore Game" λες το παιχνίδι πιο "ψαγμένο" και πιο "απαιτιτικό" στο θέμα τεχνικής και χρόνου.. Ναι, αν έχει αυτή τη σημασία για σένα.. σίγουρα πιστεύουμε το αντίθετο. Μη σκας, θα μάθουμε την αλήθεια του ποιος είχε δίκιο τελικά στη κόλαση. Koritsi_Gia_PC
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Θα κάτσω να πάρω το αυθεντικό Game από τον αδερφό μου ρε.. (ορίστε τι με έβαλες να κάνω) Περιμένεις PM να δεις πως είναι να χάνεις από 3-4 units διαφορετικού είδους. Τα Screenies και τα αποτελέσματα εδώ. Ποια screenies και foto μου λες τωρα. Σε λεω δεν προκειται να κερδισεις εναντιον overlord η helix rush. Χρειαζομαι μολις 2 ειδη μοναδων για να κερδισω το παιχνιδι χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα (overlords + nuke mings ή helix + dragon tanks). Εχεις το ελευθερο να δοκιμασεις με οποιον θελεις. Τον USA super weapon general, GLA stealth general, USA airforce general οτι θελεις και οτι γουσταρει η ψυχουλα σου. Οπως ειπα σαν casual παιχνιδι δεν εχει απαιτηση για περισσοτερα ενω στο Starcraft ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιησεις ΟΛΕΣ τις μοναδες σου και με σωστη και πονηρη χρηση αυτων για να πετυχεις αλλιως θα φας τα μουτρα σου. Ετσι ειναι και γι αυτο για εμενα (και την e-sport community αν και δεν ανοικω σε αυτην) το Starcraft ειναι Hardcore ενω το generals ενα ευχαριστο, λεπτομερεστατο, γρηγορο και χωρις απαιτησεις παιχνιδι απο τους παικτες αλλα σιγουρα οχι hardcore. Ναι, αν έχει αυτή τη σημασία για σένα.. σίγουρα πιστεύουμε το αντίθετο. Μη σκας, θα μάθουμε την αλήθεια του ποιος είχε δίκιο τελικά στη κόλαση. Koritsi_Gia_PC Το ειπαμε αυτο. Αν ειναι να βαλουμε αυτα τα παιχνιδια σε αμεση συγκριση ποιο ειναι το ενα και ποιο ειναι το αλλο τοτε το Starcraft ειναι το Devil May Cry/ Ninja Gaiden ενω το CnC generals ειναι το God of War (και συντομα το Dantes Inferno) ως προς την απαιτηση τους σαν παιχνιδια.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Θα γράφεις "imho" πάντοτε σε κάθε φράση σου όταν αντιπαρέρχεσαι σε Forum Boards, διαφορετικά προκαλείς. Koritsi_Gia_PC
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν ειναι γνωμη μου, ειναι η πραγματικοτητα.
klainmaingr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 "O hardcore gamer δεν εχει να αποδειξει σε κανεναν τιποτα" Σε αυτή τη φράση θα σταθώ.. Έχει 3 σελίδες που προσπαθείτε να αποδείξετε τι; Ingame πείτε τα... Όλα τα άλλα είναι πράσινα άλογα. Διάβασα εξωφρενικά πράγματα στα τελευταία πόστ. Το αρχηγιλίκι και το μίσος (what?) και η πονηριά που λές ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με ένα υγιή και σοβαρό gamer.. Όλα αυτά είναι για το απεχθές είδος τον MMO-WTVR τα οποία θέλουν ΚΑΘΑΡΑ και μόνο διάθεση ΧΡΟΝΟΥ(και τρόπου σόρυ). 0 skills, 0 όλα. Χρόνος χρόνος χρόνος χρόνος. Απο τη στιγμή που μπήκε το (καμμένο) competitive μέσα στο gaming όλα έχουν χαλάσει απίστευτα. Τα παιχνίδια τα ίδια πρώτα απο όλα που πρώτα φτιάχνονται πλέον για να παίζονται online και μετά για το single player. Είναι η χαρά των εταιριών αλλα και ο θάνατος του πραγματικού gaming.. Ενδιαφέρον παράδειγμα είναι και το παραπάνω όπως και χιλιάδες άλλα αντίστοιχα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση.. "Όλα γίνονται για να αποδείξεις σε κάποιον, κάτι" Τα @@ μας κουνιούνται πάνω κάτω δηλαδή... Gamerscores. Lvls. Leaders. Clans. Garenascores. Server stats. Η κατάντια του "gaming".
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 "O hardcore gamer δεν εχει να αποδειξει σε κανεναν τιποτα" Σε αυτή τη φράση θα σταθώ.. Έχει 3 σελίδες που προσπαθείτε να αποδείξετε τι; Ingame πείτε τα... Όλα τα άλλα είναι πράσινα άλογα. Δεν εχει να αποδειξει τιποτα για τις επιλογες του και γιατι "καταβροχθιζει" τα παντα απο παιχνιδια που ειναι καλα, ειτε αυτα εχουν πεταλουδες και λουλουδια μεσα ειτε αφθονο αιμα και διαμελισμους. Δεν θα κατσει να ασχοληθει δηλαδη με το τι θα πει ο αλλος και πως θα τον χαρακτηρισει αν τον "πιασει" να παιζει (Π.Χ) Okami αντι για soldier of fortune. Διάβασα εξωφρενικά πράγματα στα τελευταία πόστ. Το αρχηγιλίκι και το μίσος (what?) και η πονηριά που λές ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με ένα υγιή και σοβαρό gamer.. Όλα αυτά είναι για το απεχθές είδος τον MMO-WTVR τα οποία θέλουν ΚΑΘΑΡΑ και μόνο διάθεση ΧΡΟΝΟΥ(και τρόπου σόρυ). 0 skills, 0 όλα. Χρόνος χρόνος χρόνος χρόνος. Απο τη στιγμή που μπήκε το (καμμένο) competitive μέσα στο gaming όλα έχουν χαλάσει απίστευτα. Τα παιχνίδια τα ίδια πρώτα απο όλα που πρώτα φτιάχνονται πλέον για να παίζονται online και μετά για το single player. Είναι η χαρά των εταιριών αλλα και ο θάνατος του πραγματικού gaming.. Ενδιαφέρον παράδειγμα είναι και το παραπάνω όπως και χιλιάδες άλλα αντίστοιχα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση.. "Όλα γίνονται για να αποδείξεις σε κάποιον, κάτι" Τα @@ μας κουνιούνται πάνω κάτω δηλαδή... Gamerscores. Lvls. Leaders. Clans. Garenascores. Server stats. Η κατάντια του "gaming". Μπραβο, και αυτο μεσα ειναι μιας και μιλαμε για εντελως ακυρες καταστασεις. Ακους εκει gamescores, leaderboards και η μεγαλυτερη απατη που εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια, achievements. Δεν ηξερα οτι το "carrot on a stick" ειναι παιχνιδι αλλα απ' οτι φενεται πολλοι, ΠΑΡΑ πολλοι "παιζουν" στον ρυθμο του. Το ιδιο συμβαινει με πολλα νεα παιχνιδια μη MMO η online multiplayer. Στην περιπτωση του gaming εχω μαθει οτι ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα. Το να τερματισω ενα παιχνιδι για να μπορεσω να ξεκλειδωσω "achievement" σε καμια περιπτωση δεν ειναι hardcore, το να παιξω ενα εντελως κακοφτιαγμενο παιχνιδι μονο και μονο επειδη θεωρειται οτι ειναι -και καλα- κορυφη (θυμαμαι ιστοριες για το Medal of Honour και μου ανατριχιαζω) δεν ειναι hardcore. Γενικα ακριβως οπως το λες το πραγματικο gaming εχει χαθει, ευτυχως οχι εντελως και ακομα υπαρχουν παραδειγματα που ο κοσμος του gaming θα ηταν καλυτερος αν τα ειχαν ως παραδειγμα προς μιμηση. Ειλικρινα το λεω, αν ειναι να θεωρουνται (το γενικο community και σε γενικες γραμμες) οι παικτες του WoW "hardcore" η εστω σκετο "gamers" τοτε παιδια εδω στο σταυρο που σας κανω προτιμω να μην ξαναπαιξω ποτε κανενα παιχνιδι στη ζωη μου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποια στιγμή θα τα πούμε από κοντά εμείς οι 2 klanimain. Κυρίως για το τι προσφέρει το "MMO" και το Online Gaming (μιας και τα φωνάζω τόσο καιρό αλλά εσείς εκεί να κατηγορείται ότι δεν σας αρέσει ή ότι γίνεται κλισέ από την πιτσηρικαρία). Ένα πράγμα θα πω για να κλείσω από εδώ πέρα. Οι Placebo και οι Muse δεν ευθύνονται για τους Emo, ούτε η Trance για τα LSD, ούτε οι skitsystem για τους βανδαλισμούς στους δρόμους. Αυτοί γράψανε και παίξανε την μουσική τους.. They did their job. Ο νοών νοείτω. Btw: Κάπου εδώ είναι Respect το κάψιμο και τα achievements γιατί τυχαίνει να μας ενδιαφέρει πολύ ο τίτλος. Koritsi_Gia_PC
klainmaingr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχει να αποδειξει τιποτα για τις επιλογες του και γιατι "καταβροχθιζει" τα παντα απο παιχνιδια που ειναι καλα, ειτε αυτα εχουν πεταλουδες και λουλουδια μεσα ειτε αφθονο αιμα και διαμελισμους. Δεν θα κατσει να ασχοληθει δηλαδη με το τι θα πει ο αλλος και πως θα τον χαρακτηρισει αν τον "πιασει" να παιζει (Π.Χ) Okami αντι για soldier of fortune. Καλά αυτό εννοείται.. Έχω παίξει locoroco και patapon άπειρες ώρες και τα λάτρεψα.. Το "πιάσει" να παίζει αναφέρεται σε πολύ μικρότερες ηλικίες προφανώς ή σε κομπλεξαρισμένες μεγαλύτερες Στο "αποδείξει" πήγαινε περισσότερο στο ¨την έχω μεγαλύτερη". Είμαι καλύτερος. Σε σκίζω. Έλα 1vs1 να δείς το χριστό φαντάρο και άλλες τέτοιες μικροτσουτσουνίστικες (στην καλυτερη εφηβικές) συμπεριφορές. Σε όλο το υπόλοιπο πόστ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ εκτός απο την τελευταία πρόταση. Και να θεωρηθεί gamer ένας wow player με αφήνει αδιάφορο μιας και δεν περιμένω κανέναν να "θεωρήσει" σήμερα (2009) τι είναι gaming και τι δεν είναι. Καλό θα ήταν να μπαίνει σιγά σιγά ο όρος online και να δημιουργηθεί μια άλλη κατηγορία ψευδοgamers να παίζουν κονταρομαχίες με τα epenis τους.. To gaming με το Online gaming είναι δυο κόσμοι τρομερά μακρινοί.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κατηγοραμε ολα τα MMO (δες τι λεω για τι guild wars παραδειγμα), μονο αυτα που ειναι "κακα" παιχνιδια και που δεν απαιτουν απο τον παικτη τους καμια μα καμια επενδυση παρα μονο αυτη του χρονου.
klainmaingr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποια στιγμή θα τα πούμε από κοντά εμείς οι 2 klanimain. Κυρίως για το τι προσφέρει το "MMO" και το Online Gaming (μιας και τα φωνάζω τόσο καιρό αλλά εσείς εκεί να κατηγορείται ότι δεν σας αρέσει ή ότι γίνεται κλισέ από την πιτσηρικαρία). Btw: Κάπου εδώ είναι Respect το κάψιμο και τα achievements γιατί τυχαίνει να μας ενδιαφέρει πολύ ο τίτλος. Koritsi_Gia_PC Είμαι πάντα ανοιχτός στο διάλογο για το Νο1. Όσο για το Νο2. Το πράγμα που έκανε το παληκάρι ήταν καμμένο. Όπως λέω και σε αυτό το πόστ: Achievement unlocked: Performed spontaneous combustion. Και απο το σχόλιο μου απο τότε θα δείς αν το θεωρώ καλό η όχι αυτό.. Απλά δές τι είναι το spontaneous combustion: Spontaneous human combustion (SHC) is a name used to describe cases of the burning of a living human body without an external source of ignition. http://en.wikipedia.org/wiki/Spontaneous_human_combustion Αυτά..
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αν αναφερεσαι στο "αποδειξει" η διαμαχη που ειχαμε με το κοριτσι για το αν το CnC ειναι Hardcore παιχνιδι η οχι τοτε να πω οτι δεν ειπα οτι ειπα για να το παιξω οτι "γαμου και δερνω" αλλα για να πω οτι ενα παιχνιδι που δεν απαιτει τουλαχιστον 90% την χρηση των game mechanics/ units/ οτιδηποτε δεν μπορει να θεωρειται hardcore και γι αυτο περασα στην αντεπιθεση για να "αποδειξω" οτι δεν χρειαζομαι παρα μονο μολις το 20% για να βγω κερδισμενος χωρις να εχει την παραμικρη πιθανοτητα να με κερδισει, οχι γιατι δεν ειναι καλη αλλα γιατι το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο ετσι που δεν θα της επιτρεψει να το κανει. Αυτο βασικα ηθελα να τονισω και δεν κανω πλακα οτι ειναι περα για περα αληθινο. Ακομα και στα FAQ το ιδιο πραγμα λενε. Δεν ειναι κατι που εβγαλα απο το μυαλο μου, το ειδα (και ακομα το βλεπω) και το εχουμε μελετησει κιολας το θεμα με βοηθεια FAQ και expert strategy guides να δουμε αν υπαρχει τροπος.
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά αυτό εννοείται.. Έχω παίξει locoroco και patapon άπειρες ώρες και τα λάτρεψα.. Το "πιάσει" να παίζει αναφέρεται σε πολύ μικρότερες ηλικίες προφανώς ή σε κομπλεξαρισμένες μεγαλύτερες Στο "αποδείξει" πήγαινε περισσότερο στο ¨την έχω μεγαλύτερη". Είμαι καλύτερος. Σε σκίζω. Έλα 1vs1 να δείς το χριστό φαντάρο και άλλες τέτοιες μικροτσουτσουνίστικες (στην καλυτερη εφηβικές) συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να μπαίνει σιγά σιγά ο όρος online και να δημιουργηθεί μια άλλη κατηγορία ψευδοgamers να παίζουν κονταρομαχίες με τα epenis τους.. To gaming με το Online gaming είναι δυο κόσμοι τρομερά μακρινοί. ναι αλλα σε πολλα ειδη παιχνιδιων το online ειναι το μονο που εχει ενδιαφερον και μια δυσκολια. τωρα για αυτα που λες για χριστους φανταρους επιλοχιες κλπ με βρισκεις συμφωνο. οταν μερικοι μπερδευουν την διασκεδαση του παιχνιδιου με κατι που πρεπει να χτυπάνε 8ωρα, υπαρχει προβλημα. δεν το λεω για τα ατομα που πανε σε διαγωνισμους και εχουν 300+ apm στο starcraft, αλλα για λιωσιματιες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
DrFreeman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχει να αποδειξει τιποτα για τις επιλογες του και γιατι "καταβροχθιζει" τα παντα απο παιχνιδια που ειναι καλα, ειτε αυτα εχουν πεταλουδες και λουλουδια μεσα ειτε αφθονο αιμα και διαμελισμους. Δεν θα κατσει να ασχοληθει δηλαδη με το τι θα πει ο αλλος και πως θα τον χαρακτηρισει αν τον "πιασει" να παιζει (Π.Χ) Okami αντι για soldier of fortune. Συμφωνούμε απόλυτα. Οι επιλογές του καθενός είναι προσωπικές και αυτές απολαμβάνει. Πιστεύω πως η μανία με τον ανταγωνισμό που αναπτύσσεται κυρίως από παιδάκια που εισάγονται στο χώρο του gaming με τα MMO (και όλο το συνεπαγόμενο κάψιμο-αρχηγιλίκι-κλπ που προαναφέρθηκαν) δεν έχει θετικό αντίκτυπο στα υπόλοιπα μη-MMO games, αλλά ούτε και καμία προσφορά στο χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.