Προς το περιεχόμενο

Τι είναι τελικά αυτό το "Hardcore Gamer"?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ρε, συγκριτικά μια θέση πίσω από το starcraft είναι. (το οποίο βρίσκεται στην 16η θέση)

Number one στη λίστα είναι το X-COM: UFO DEFENSE.

Υποκειμενικά είναι όλα.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το Crysis τεχνικά είναι απλά ΚΟΡΥΦΗ...τέλος...δεν υπάρχει game με καλύτερα γραφικά (σαφώς και δεν μιλάω για art)

σαν παιχνίδι το βρίσκω μέτριο έως καλό...μέχρι εκεί

το λινκ δεν δουλεύει αλλά πραγματικά ελπίζω να μην εννοεί το IGN ότι το Crysis είναι στα ΤΟΠ 25 παιχνίδια όλων των εποχών ή ότι είναι (Θεέ μου συγχώρα με) συγκριτικά καλύτερο του Starcraft, γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει

Mην ξεχνάμε ότι όλα τα TOP 10, 25, 50, 100 είναι προσωπικές απόψεις και τίποτα παραπάνω. Σαφώς και το Crysis εμφανίζεται σε τέτοιες TOP λίστες.

Δημοσ.

Εσύ ντάξ, έχεις μια μανία με το retro και το off-fashion gaming.. αλλά at least κρατιέσαι στις ατάκες σου. Τώρα το "είναι το χειρότερο που έχω δει" ΟΠΩΣ και να παίξεις με τις λέξεις είναι κομπλεξικότατο!

Βαρέθηκα.. πραγματικά βαρέθηκα να ακούω τον καθένα να λέει το μακρύ και το κοντό του για να φανεί ή Hardcore (να είμαστε on-Τόπικ) ή δίθεν-ψαγμένο και "δεν παίζω ότι κάνει ένα 14χρονο αμερικάνακι να λέει "waw" τύπο.

Gaming is for fun. Πότε θα το χωνέψουν μερικοί..

Σαφέστατα είμαι retrolover και το έχω δηλώσει άπειρες φορές..

Ο καθένας έχει το "στύλ" του όπως αντίστοιχα και εσύ.. So?

Το χειρότερο που έχω δεί ναί φυσικά είναι υπερβολή.. Τεράστια κιόλας.. Αλλα καλό είναι να μην πιανόμαστε απο φράσεις αλλα απο όλο το κείμενο που γενικά ακολουθεί.

Παίζω gow, παίζω Halo, έπαιξα crysis.. Ότι παίζει ένα 14χρονο αμερικανάκι.. Δεν καταλαβαίνω που θές να καταλήξεις.. Οτι πρέπει ντε και καλά να τα λατρεύω ή να με ενθουσιάζουν; Το gears of war ας πούμε που είναι επίσης η μέγιστη αμερικανιά το θεωρώ απο τα καλύτερα next gen παιχνίδια που έχω παίξει.. Γιατί συνδυάζει γραφικά,στύλ,άρτ,άποψη, τα πάντα όλα... Τι να λέει;

Thnk god έχω πλήρη άποψη για το gaming και την εκφράζω σαν δική μου και όχι σαν c/p απο review sites.

Και χαίρομαι που βλέποντας τα πόστ τον αποπάνω μου δεν είμαι ο μόνος.

Δημοσ.
Τυχαίνει συνεχώς να Surfάρω στο μπλάκλ, και εκεί που βάζω τη λέξη TOP μου βγαίνουν Charts από εδώ TOP-Titles από εκεί και πάντοτε είναι μέσα και το Crysis.. το μόνο σημείο που βγάζει το αντίθετο είναι αυτό εδώ.. με μερικούς από εμάς τους Hardcore Ελλαδιστανίτες Gamers με την τεράστια παραγωγή Games και τους PRO Game Programmers :P

Ακόμα ένα που βρήκα..

Site: IGN

Topic: Top 25 PC Games of All Time

Στην επόμενη Page βλέπω το Crysis (άλλο έψαχνα), ακριβώς πάνω από το StarCraft.

Άραγε υπάρχει σοβαρό Review Site που να το θεωρεί σκουπίδι, με κακό Gameplay, ανάξιο ή ακόμα καλύτερα "η ντροπή του Gaming"? (Ατάκες που διάβασα with my own f_cking eyes στο Insomnia.gr και μόνο)

Μα καλά όλοι οι easy-amaiz'd newbs Review-Sites πήγαν και κάναν? :P

Και σκέφτομαι.. Ρε Ikaruga δε σηκώνουμε ένα Review Site/Forum εμείς? Εγώ βάζω τις γνώσεις μου στο να σηκώσω ένα site που θα συνοδεύεται με Forum και εσύ τη σοφία σου. Είσαι ο Μουρατίδης του Gaming dood.. Μετά από λίγες, μονάχα, δηλώσεις σου* θα είσαι διάσημος! :P

* Simple examples

..ever! :P

Koritsi_Gia_PC

Να σου πω κατι, νομιζω το εχω πει πολλες φορες οτι απο τεχνικης πλευρας και απο αντικειμενικης σκοπιας το Crysis ειναι το καλυτερο παραδειγμα που εχει να προσφερει το gaming καθαρα και μονο σαν γραφικα. Τωρα μετα απο αυτο το συγκεκριμενο παιχνιδι ως παιχνιδι για εμενα (υπαρχει λογος που ειπα -προσωπικα- αυτη τη φορα που δεν το χρησιμοποιω και συχνα) δεν λεει και πολλα και σαν περιβαλλον, αρτιστικ σχεδιασμο κτλ ειναι ισως το χειροτερο παιχνιδι που εχω δει ever. Καθαρα -by the numbers- παιχνιδι. 0, zero, καθολου, μηδεν "ψυχη" και "φαντασια" στο παιχνιδι και αυτο μου μυριζει απο παντου.

Οπως ειπα και πριν επεσα και εγω "θυμα" του marketing πριν το πιασω στα χερια μου γιατι περιμενα τον αξιο διαδοχο του πρωτου Farcry. Παντα σε προσωπικο επιπεδο απογοητευτικα σε βαθμο που δεν θα μπορουσα να απογοητευτω παραπανω. Δεν φταιω εγω αν τα γουστα μου ειναι τετοια. Μια μικρη παρενθεση σε ενα σχετικο παραδειγμα. Οταν ειχε βγει πρωτη φορα η Enzo (η φεραρι) και την ειδα ενθουσιαστηκα οπως και ολοι οι αυτοκινητοφιλοι που μιλουσαμε. Οταν τελικα ειχα την τυχη να την δω απο κοντα τα πραγματα αλλαξαν (μονο σε θεμα εμφανισης φυσικα μιλαω) προς το χειροτερο. Ωρα με την ωρα δεν μου αρεσε ολο και περισσοτερο. Τελικα εχω την αποψη αυτη τη στιγμη οτι η Enzo ειναι ισως απο τα ασχημοτερα super cars που εμφανιστηκαν τα τελευταια χρονια. Ευτυχως που τελικα επισης αποδειχτηκε οτι δεν ειμαι ο μονος. Το ιδιο συμβαινει και με το gaming.

O Μουρατιδης ποιος ειναι? Ειναι καλο η κακο? Να παρεξηγηθω η οχι?

Δημοσ.

O Μουρατιδης ποιος ειναι? Ειναι καλο η κακο? Να παρεξηγηθω η οχι?

bioimage.gif

Τώρα τι να σου πω;

Άμα θες, το παίρνεις και στραβά :P

Πάει κατά το: "κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα"

Οέο;

Ο Μουρατίδ άραγε να είναι hardcore;

Δημοσ.

xa0xa0xa0xa0xa0xa0x LMAO..

Δούλευα μισό μήνα αυτό το Summer σε Beach Bar και μου έκατσε πελάτης.. :P

Όντως είναι Gay, τότε το έμαθα που τον έθαβαν όλοι.. αλλά εκτός από Gay είναι και κριτής τραγουδιστών, από τους αυστηρότερους και μερικές φορές υπήρξε πολύ παράλογος.. σαν να ήθελε απλά να τραβάει την προσοχή.

Για αυτό το λόγο σε παρομοίασα με αυτόν, και όχι για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του :P

Anyway, επιμένω στο να σου λέω πως σε κόβω και μαμώ τα παιιδά γιατί πάντοτε δεν τσιμπάς αρνητικά (αν και υπήρξε πείραγμα από μεριάς μου) και απαντάς με καλό τρόπο (με την τελευταία απάντηση με έκανες και γέλασα a lot κιόλας :o).. απλά αυτές οι ακραίες απόψεις με κάνουν και κολλάω ώρες ώρες..

Αυτό δεν ήθελες; Γνώμες; Απόψεις; Σκέψεις;

Δεν αναφερόμουν στα offtopic που θα προέκυπταν actually. :-)

ή ότι είναι (Θεέ μου συγχώρα με) συγκριτικά καλύτερο του Starcraft, γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει

Σαφέστατα το τοποθετεί εκεί σε σύγκριση με τους τίτλους του Genre του και παίρνοντας υπόψιν το τι νέο έφερε στο χώρο.

Thnk god έχω πλήρη άποψη για το gaming και την εκφράζω σαν δική μου και όχι σαν c/p απο review sites.

Ο μόνος λόγος που κάνω C/P klaneimain είναι διότι δεν μπορεί όλος ο πλανήτης (και at least όχι random Posters) να το τοποθετούν στα TOP και εδώ να ακούω ότι η θέση του είναι UNDERground. Ας ΕΙΝΑΙ η opinion του reviewer, είναι πολλές οι γνώμες όμως και οι reviewers δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ τυχαίοι.. όλοι ! Του π**στη πια..

Και ο λόγος που ξαναξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι το ότι υποστηρίζω το Crysis (μόνο χαζός θα σκεφτόταν ότι το κάνω όλο αυτό για το Game itself), απλά για τη θέση που πήρε ο ikaruga και διάφοροι άλλοι απέναντι σε μερικούς τίτλους.. Η γνώμη μου για το Crysis είναι ακριβώς η παρακάτω:

το Crysis τεχνικά είναι απλά ΚΟΡΥΦΗ...τέλος...δεν υπάρχει game με καλύτερα γραφικά (σαφώς και δεν μιλάω για art)

σαν παιχνίδι το βρίσκω μέτριο έως καλό...μέχρι εκεί

..έληξε και από μεριάς μου.

Υ.Γ: btw Ο Μουρατίδης τραβούσε φωτογραφίες την πιπιλιά του αγοριού μου :P

Πολύ Ga-ουλας.. του την έπεφτε κανονικότατα.. :P

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Σιγά που θα έχανε και δε θα την έπεφτε.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας:

1) Λίστα με τα games - franchises με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ever

2) 38 λίστες (από το 1996 έως το 2009) με top ten in gaming history

3) Top 100 του 2005 από το IGN (oh yes, pro crysis)

4) Top 100 of all time, IGN's reader (2008)

5) Edge's top 100 to play today (2009)

Με μια πρόχειρη ματιά, έχουμε αυτά.

Όπως είπαμε, τα πάντα είναι υποκειμενικά.

Μοναδικό κριτήριο αντικειμενικό μπορεί να είναι μόνο το πόσο πούλησε.

Μπορεί να είμαστε random posters, αλλά η γνώμη μας είναι αυτό που παραθέτουμε σ' αυτήν εδώ τη συζήτηση. Γιατί γι' αυτό ξεκίνησε και η συζήτηση, για να μάθεις και τις γνώμες κάποιων άλλων εδώ μέσα.

Και φυσικά τα off-topic είναι πάντα στο πρόγραμμα, αλλιώς θα είχαμε επιχείρηση σκούπα κάθε τρεις και λίγο.

Και ξαναρωτάω; Είναι ο Μουρατίδης hardcore; :lol:

Δημοσ.
xa0xa0xa0xa0xa0xa0x LMAO..

Δούλευα μισό μήνα αυτό το Summer σε Beach Bar και μου έκατσε πελάτης.. :P

Όντως είναι Gay, τότε το έμαθα που τον έθαβαν όλοι.. αλλά εκτός από Gay είναι και κριτής τραγουδιστών, από τους αυστηρότερους και μερικές φορές υπήρξε πολύ παράλογος.. σαν να ήθελε απλά να τραβάει την προσοχή.

Για αυτό το λόγο σε παρομοίασα με αυτόν, και όχι για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του :P

Παντως για να προκαλεσω δεν το κανω. Λεω απλα αυτο που πιστευω και ας μου την πεφτουν αλλοι σαν τα κορακια ασχετα αν δεν κανω και εγω το ιδιο γιατι πιστευω ακραδαντα οτι τα γουστα ειναι γουστα και τα κρητηρια ειναι κρητηρια του καθενα. Θα μπορουσα ανετα να πω και εγω "το οκαμι ειναι παιχνιδαρα με τα ολα του και οποιος δεν συμφωνει απλα ειναι βλακας, ηλιθιος, αξεστος, προβατο" κτλ κτλ αλλα δεν το κανω γιατι καταλαβαινω οτι θα υπαρχουν και πολοι που δεν τους αρεσει για τον Α, Β λογο.

Οσο για τις σεξουαλικες προτιμησεις του τυπου, δεν εχω κατι με τον ανθρωπο και δεν τον ξερω αλλα σιγουρα δεν τον ασπαζομαι :lol:

Anyway, επιμένω στο να σου λέω πως σε κόβω και μαμώ τα παιιδά γιατί πάντοτε δεν τσιμπάς αρνητικά (αν και υπήρξε πείραγμα από μεριάς μου) και απαντάς με καλό τρόπο (με την τελευταία απάντηση με έκανες και γέλασα a lot κιόλας :o).. απλά αυτές οι ακραίες απόψεις με κάνουν και κολλάω ώρες ώρες..

Μα κοριτσι μου και εμενα μου ακουγονται ακραιες μπολικες αποψεις και εντως και εκτος του φορουμ και ειδικα για το gaming και τα αυτοκινητα εχουμε και τις καλυτερες "διαμαχες" με τον οποιονδηποτε που συζηταμε.

Και ο λόγος που ξαναξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι το ότι υποστηρίζω το Crysis (μόνο χαζός θα σκεφτόταν ότι το κάνω όλο αυτό για το Game itself), απλά για τη θέση που πήρε ο ikaruga και διάφοροι άλλοι απέναντι σε μερικούς τίτλους.. Η γνώμη μου για το Crysis είναι ακριβώς η παρακάτω:

Koritsi_Gia_PC

Ε ναι λογικο, προσπαθω ομως να τεκμηριωσω γιατι πιστευω αυτο που πιστευω για το εκαστοτε παιχνιδι και το πως διαχωριζω το καλο απο το κακο και το hardcore απο το softcore γιατι ναι μεν σχετιζονται η μια με την αλλη αλλα δεν σημαινει οτι ενα παιχνιδι που ειναι καλο ειναι και hardcore η και το αντιθετο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...