Προς το περιεχόμενο

Τι είναι τελικά αυτό το "Hardcore Gamer"?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Δεν κάνω λάθος.. -αλλά μιας και είμαι ευκολόπιστη- λογικά θα βγήκε fixed version του οποίου είσαι κάτοχος.

2) Use spoil.

/Μαρία

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) δεν έχω καταφέρει να βρω και ψάχνω εδώ και μια ώρα, άλλον έναν που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με σένα.

2) επίσης, το να πετάς την πιθανότητα να βγήκε fixed version για το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς κάποιο αποδεικτικό, δε δίνει βαρύτητα στα λόγια σου. Και ειδικά εν έτει 1998-99, όταν α) τα patches για pc δε βγαίναν με το τσουβάλι, β) τα fixed versions για console games δεν ήταν και ο κανόνας.

3) την πιθανότητα να κόλησε για κάποιο λόγο, κι αν το ξαναρχίζατε να μην υπήρχε πρόβλημα, την έχεις αποκλείσει; π.χ. πρόβλημα με τα saved files?

4) την μέγιστη πιθανότητα η κόπια σου να ήταν corrupted τη σκέφτηκες;

edit:, no. 4 added...

Δημοσ.

Και γώ δεν είχα ακούσει να έχει κάποιο πρόβλημα η psx έκδοση...

Corrupted κόπια μυρίζει.. Τίποτα άλλο.

Και αν είχες χιλιοτερματίσει το 1 σε pc την έκδοση του psx δεν ήθελες ούτε να την φτύσεις.

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν το Diablo στο PSX. Τωρα αν το Μαρακι επεσε σε καμια χαζοκοπια (επαιζε ανετα για τοτε) ισως και να ηταν αληθεια στην περιπτωση της.

Δημοσ.

Λοιπόν αλάνια, ακούστε πως είχε το όλο Story.. Και μου λέτε εσείς τι ήταν (Πάντως γρατζουνιά ή κακή αντιγραφή ΔΕΝ το προκαλούν αυτό το φαινόμενο).

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που φτάναμε ένα level που άλλαζε το χώμα και ήταν πια πέτρα, εκεί πρωτοέσκαγαν μύτη και mobs με chain lightning (έχω ΤΟΣΟ άθλια μνήμη και ακόμα θυμάμαι πως ήταν το μέρος....).

Εκεί λοιπόν τα mobs δεν πέφταν με καμία παναγία γιατί μέναμε πίσω στο XP από μερικά levels πίσω. Την πρώτη φορά που το πάθαμε αυτό είπαμε "okay δεν παίξαμε καλά.. πάμε πάλι", ξαναξεκινήσαμε.. ξαναφτάσαμε εκεί.. ξανά-μανά τα ίδια.

Μετά εφαρμόσαμε το κόλπο με το συντριβάνι (έτσι at least το είχαμε βαφτίσει εμείς). Αφήναμε όλα τα gold/items στο συντριβάνι και κάπως κάναμε RR το Game αλλά τα items/gold μένανε στο συντριβάνι.. Έτσι Level 1 duo ξεκινούσε ντυμένο..

Αυτό το κάναμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 φορές (δηλαδή ξεκινήσαμε με αυτά που είχαμε πριν σταματήσουμε), και είχαμε καταλήξει με γ**ατο εξοπλησμό και gold αλλά συνεχίζαμε και τρώγαμε φόλα στο συγκεκριμένο σημείο..

Έτσι τα παρατήσαμε, μετά από καιρό είδαμε ότι στο PC τερματιζόταν άνετα (είχαμε γίνει πια Uber) και είπαμε "Αχ τι κορόιδα που ήμασταν" κάνοντας το θρυλικό facepalm..).

Αυτά. Τώρα αν "κακή copia" από video club μπορεί να σταματήσει το XP.. τι να πω..

/Μαρία

Δημοσ.

Παιζει και το αλλο κοπελια, να ειχες καμια βeta εκδοση η κατι τετοιο. Ειχε συμβει κατι τετοιο και σε εμας με το Resident Evil 1 και απο καποιο σημειο και μετα τα ζομπι απλα ηταν αδυνατο να σκοτωθουν.

Δημοσ.
Κοιτα τα γραφικα στο crysis ειναι ομορφα σε εικονες και σε τεχνολογια ομως προσωπικα τα θεωρω ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ποτε. Ειναι δυσκολο να το εξηγησω με λογια καθως ειναι κατι που το νοιωθεις και το αντιλαμβανεσαι παρα απλα το να το βλεπεις και να τα συγκρινεις μεταξυ του ενα και του αλλου.

Ειναι το χαρακτηριστικο του hardcore ;) Πραγματα που δεν μπορουν να εξηγηθουν με λογια.

το Crysis είναι κορυφή... και δεν μιλάω για την τεχνολογία που κουβαλάει.

Τυχαίνει συνεχώς να Surfάρω στο μπλάκλ, και εκεί που βάζω τη λέξη TOP μου βγαίνουν Charts από εδώ TOP-Titles από εκεί και πάντοτε είναι μέσα και το Crysis.. το μόνο σημείο που βγάζει το αντίθετο είναι αυτό εδώ.. με μερικούς από εμάς τους Hardcore Ελλαδιστανίτες Gamers με την τεράστια παραγωγή Games και τους PRO Game Programmers :P

Ακόμα ένα που βρήκα..

Site: IGN

Topic: Top 25 PC Games of All Time

Στην επόμενη Page βλέπω το Crysis (άλλο έψαχνα), ακριβώς πάνω από το StarCraft.

Synopsis: Crysis may be the newest game on this list, but it's earned its position on this list. While Crysis is often noted for its bleeding-edge technology, it's the way the designers used that technology to deliver better gameplay that's more important. This isn't just a prettier shooter; it's an incredibly dynamic shooter that plays differently thanks to the decisions that you make in the heat of battle. There's nothing quite like getting into a huge firefight with a North Korean squad and seeing the gunfire and explosions shatter the forest around you. Mastering the nanosuit lets you play as the ultimate predator, using stealth, speed, and strength to almost play with your opponents at times. And the game delivers an incredibly thrilling experience that keeps on escalating, whether it's a gorgeous tank battle while the island is falling apart from you to an aerial sequence that has you dodging tornadoes in a dogfight.

Άραγε υπάρχει σοβαρό Review Site που να το θεωρεί σκουπίδι, με κακό Gameplay, ανάξιο ή ακόμα καλύτερα "η ντροπή του Gaming"? (Ατάκες που διάβασα with my own f_cking eyes στο Insomnia.gr και μόνο)

Μα καλά όλοι οι easy-amaiz'd newbs Review-Sites πήγαν και κάναν? :P

Και σκέφτομαι.. Ρε Ikaruga δε σηκώνουμε ένα Review Site/Forum εμείς? Εγώ βάζω τις γνώσεις μου στο να σηκώσω ένα site που θα συνοδεύεται με Forum και εσύ τη σοφία σου. Είσαι ο Μουρατίδης του Gaming dood.. Μετά από λίγες, μονάχα, δηλώσεις σου* θα είσαι διάσημος! :P

* Simple examples

Κοιτα τα γραφικα στο crysis ειναι ομορφα σε εικονες και σε τεχνολογια ομως προσωπικα τα θεωρω ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ποτε.

..ever! :P

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

O μουρατίδης του gaming :lol:

Απλά δεν βλέπεις between the words...

Σαφώς και τα γραφικά του crysis απο αντικειμενική άποψη είναι απο άλλο κόσμο (Τεχνικά).

Εκεί που καταλαβαίνω την ένσταση του ikaruga είναι 1ον στο scaling το οποίο απλά δεν υπάρχει...

Και 2ον στο αrtistic direction το οποίο και πάλι δεν υπάρχει..

Είναι omfgthistextureisawesome αλλα ΟΜΟΡΦΟ αποτέλεσμα δεν το λές (δεν το λές και άσχημο φυσικά αλλα δεν το βάζεις και στα τοπ παιχνίδια ever)...

Ο μόνος λόγος που δικαιολογέι την προσθήκη του είναι το uberhype και το (τεχνικό) άλμα στα γραφικά.

P.s: Αμφιβάλλω ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ για την αξιοπιστία όλων των review sites.. 1000δες παραδείγματα σε όλα τα είδη των παιχνιδιών.. Διαμάντια να θάβονται και πατάτες να παίρνουν 9ρια. Κανείς απο όλους αυτούς out there δεν είναι απαραίτητα αντικειμενικός κριτής και πόσο μάλλον έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να κάνει ΣΩΣΤΟ review στο οποίο μπορώ εγώ να βασιστώ... Προτιμώ την άμεση δοκιμή.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι artistic direction να έχει ρε klain? υποτίθεται ότι πρέπει να έχει "ρεαλιστικό" περιβάλλον ζούκλας και έτσι, δεν μπορούν να το κάνουν bioshock...

είναι σαν να ζητάτε από ποδοσφαιράκι να έχει φοβερό περιβάλλον και έτσι ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε τα γραφικά του...

Δημοσ.
τι artistic direction να έχει ρε klain? υποτίθεται ότι πρέπει να έχει "ρεαλιστικό" περιβάλλον ζούκλας και έτσι, δεν μπορούν να το κάνουν bioshock...

είναι σαν να ζητάτε από ποδοσφαιράκι να έχει φοβερό περιβάλλον και έτσι ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε τα γραφικά του...

Μα έχεις που έχεις τα γραφικά της δεκαετίας.. Ε ΚΑΝΕ το γαμωπαίχνιδο όμορφο και μην αναμασάς μια ζούγκλα... Αξιοποίησε σωστά τη μηχανή σου και βάλε λίγο φαντασία στο περιβάλλον.. Μα ζούγκλα; Χώμα,χορτάρια,πέτρες φοίνικες και παραλία; Δεν κατάλαβα τους περιόρισε κανείς στο σενάριο ή τους μαστίγωναν όταν το έγραφαν για να μη βάλουν κάτι διαφορετικό που να "δείξει" ακόμα περισσότερο τα γραφικά.

Εμένα το crysis μου αρέσει σαν παιχνίδι για ΜΙΑ φορά. Όπως και πολλά άλλα. Το θέμα είναι οτι αν κάνανε αυτό που πρέπει απλά δεν θα ξεκολλούσα.. Τώρα πέρασε και δεν ακούμπησε.

Και η πίστα του cod4 με το sniper είναι απλό περιβάλλον δάσους... Μέρα με τη νύχτα στο άρτιο αποτέλεσμα όμως..

• Super Moderators
Δημοσ.

στο σενάριο θα συμφωνήσω, κλασική cliche αμερικανιά αλλά πλέον ότι και να έγραφαν θα μας φαινόταν μια από τα ίδια μιας και τα έχουν δει σχεδόν όλα...

Δημοσ.

Αν θέλετε Artistic πάτε στο LittleBigPlanet (παιχνιδάρα στο είδος του).

Το Crysis σαφώς δεν θέλει ζωγραφιές και artistic εικόνα.. Εγώ θα το έλεγα ΑΠΛΑ την πιο επιτυχημένη απόπειρα να μπερδέψει την μάνα μου και να πει "τι δουλειά έχει αυτό το παράθυρο εκεί..?".

'Nuff said.

Εσύ ντάξ, έχεις μια μανία με το retro και το off-fashion gaming.. αλλά at least κρατιέσαι στις ατάκες σου. Τώρα το "είναι το χειρότερο που έχω δει" ΟΠΩΣ και να παίξεις με τις λέξεις είναι κομπλεξικότατο! Δεν είναι ΚΑΝ ανάγκη να πιάσω τα Sites ΕΝΑ - ΕΝΑ και να δείτε που λένε πως ακόμα και Gameplay έχει (γιατί ΔΕΝ έχει κάτι λιγότερο να προσφέρει από τα AvP, ΙΣΩΣ το αντίθετο! Δεν θυμάμαι να έγινε τόσος ντόρος κατά του AvP..)

Βαρέθηκα.. πραγματικά βαρέθηκα να ακούω τον καθένα να λέει το μακρύ και το κοντό του για να φανεί ή Hardcore (να είμαστε on-Τόπικ) ή δίθεν-ψαγμένο και "δεν παίζω ότι κάνει ένα 14χρονο αμερικάνακι να λέει "waw" τύπο.

Gaming is for fun. Πότε θα το χωνέψουν μερικοί..

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Ιt's been two years since we last visited this topic, which is just about enough time for the controversy over our previous selections to have just about died down. Since that last list was created, we've had some changes on the PC staff....

....Nevertheless, the new additions to the PC staff prompted us to revisit our top 25 list to give us all a chance to make our own favorites known. We've added some games to the list, both recent hits and some beloved classics, and even reshuffled the order to better reflect our overall opinion.......To determine what qualifies a game as one of the "best" in the long history of PC gaming, we took into account how much fun the game was when it was released, how much fun it is now and the extent to which it invented or refined the core concepts of its genre and gaming in general.....As with our previous list, it's a subjective list and we're sure that there will be many of you out there agree and disagree with some of our choices. Let us know what you think we got right and what we got wrong by leaving your comments below the article.

Αν θες μείνε στην τελευταία παράγραφο: "η λίστα είναι υποκειμενική και πολλοί μπορούν να διαφωνήσουν μ' αυτοί, ενώ άλλοι μπορεί να συμφωνήσουν.'

Προσωπικά θα έλεγα ότι το crysis είναι ένα καλό game, αλλά overhyped. Που και αυτή η γνώμη όπως καταλαβαίνεις, υποκειμενική είναι.

Σχετικά με το γεγονός ότι βαρέθηκες να ακούς διάφορα... ας κάμω άλλη μια παράθεση:

/scuss, να δω τι πιστεύεται και εσείς. Σίγουρα το Insomnia.gr έχει πολλά άτομα που το Gaming είναι το τσιγάρο τους και, χωρίς να αναφέρω ονόματα, τους γουστάρω με χίλια και είναι όλοι ένας από τους λόγους που γουστάρω να βολτάρω εδώ.

Αυτό δεν ήθελες; Γνώμες; Απόψεις; Σκέψεις;

Δημοσ.

το Crysis τεχνικά είναι απλά ΚΟΡΥΦΗ...τέλος...δεν υπάρχει game με καλύτερα γραφικά (σαφώς και δεν μιλάω για art)

σαν παιχνίδι το βρίσκω μέτριο έως καλό...μέχρι εκεί

Ακόμα ένα που βρήκα..

Site: IGN

Topic: Top 25 PC Games of All Time

Στην επόμενη Page βλέπω το Crysis (άλλο έψαχνα), ακριβώς πάνω από το StarCraft.

το λινκ δεν δουλεύει αλλά πραγματικά ελπίζω να μην εννοεί το IGN ότι το Crysis είναι στα ΤΟΠ 25 παιχνίδια όλων των εποχών ή ότι είναι (Θεέ μου συγχώρα με) συγκριτικά καλύτερο του Starcraft, γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...