Προς το περιεχόμενο

Τι είναι τελικά αυτό το "Hardcore Gamer"?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πχ στο wow που επαιζα εγώ hardcore θεωρούνταν όποιος είναι gladiator τιτλο σε pvp ή ήταν στα τοπ 3-4 guild ανάλογα με τον server σε pve

Θα συμπληρωσω εδω οτι ο μονος τροπος να θεωρειται καποιος -σοβαρος- hardcore ως gladiator θα πρεπει να το εχει πετυχει με μια class και ενα spec που απλα σε γενικες γραμμες "δεν λειτουργει". Το να μου λες οτι εισαι Gladiator σαν Death Knight την season 5 η να εισαι rogue/ mage/ priest σε μια ακριβως τετοια ομαδα κιολας σε 3 ν 3 (ολες τις season) συγνωμη αλλα δεν εχω παρα να γελασω. Για να μην πω για τα add-ons και macros που -πρεπει- να εχεις αν θελεις rating μεγαλυτερο απο την "μαζα" που κατα ειρωνικο τροπο αυτοματοποιουν την κατασταση για εσενα.

Για το PvE.....lol απλα. Αφηνεις τα add-ons να κανουν δουλεια για εσενα και ολα τα boss απαιτουν απο εσενα να εχεις μαθει απο πριν γι αυτα για να μην εισαι το κοκκινο σπυρι που ειναι υπευθυνο για τον θανατο των αλλων 24 ατομων. Αυτο ειναι hardcore? Μην κοροιδευομαστε, δεν ειναι. Ουτε το να παιζεις CounterStrike και DOTA σε "επαγγελματικο" επιπεδο ειναι hardcore.

Γενικα ο hardcore παικτης -παιζει- το παιχνιδι ο ιδιος και δεν αφηνει το παιχνιδι να παιξει γι αυτον. Το παιζει ακριβως οπως το σχεδιασαν εξ΄αρχης οι developers και δεν "βοηθαει" την κατασταση με τον Α-Β-Γ τροπο. Τα παραπανω μπορουν να θεωρηθουν και cheat ακομα.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν συμφωνώ ratings team κοντά στο 2300 (πρίν το wotlk που ασχολήθηκα εγω μετα αλλάξαν τα πράματα) ήθελαν πολύ αφοσίωση Σίγουρα με κάποια combo είναι πιο ευκολο απο άλλα αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ξεκολίαζεις το 97% τών υπόλοιπων παικτών. Γιατι είσαι ο μόνος mage rogue η priest που υπάρχεί? Οι αλλοι 5000 στον server τι κάνουνε και δεν περνάνε τα 2κ? Επίσης ΟΛΑ τα class και πολλά είδη combo ηταν overpowered σε κάποια φάση, δεν είχαν 2300+ rating ολοί τότε.

Οσο για το pve το να είσαι στα τοπ 3 guilds ενός server σημαίνει καθαρίζω το νέο instance σε 1-2 weeks λίωνω στα wipes και τις δοκιμές. Δεν έχει σχέση με τον καθενα που διαβάζει τα guides και το καθαρίζει 2 μήνες μετα σπαμμαροντας 2 πλήκτρα και με boss mod που τα κάνουν όλα στο auto.

Δημοσ.

Σας δίνω 10 ερωτήσεις για να απαντήσετε με ΝΑΙ η ΟΧΙ. Αφορά την γ ε ν ι κ ή κατηγορία HC Gamer.

1. Αναβαθμίζετε συνέχεια τον υπολογιστή σας, τόσο σε software όσο σε hardware και σύνδεση ιντερνετ?

2. Εχετε υψηλές γνώσεις σε θέματα κώδικα, γλωσσών προγραμματισμού, πρωτοκόλλων ίντερνετ, φωτορεαλισμού, σπασιμάτων λογισμικού, hacks, exploits?

3. Γράφετε ποιο γρήγορα στον υπολογιστή από ότι στο χέρι και σχεδόν με ίδια ταχύτητα όπως μιλάτε? Πατάτε τα νούμερα 1-0 και F1-F12 στο πληκτρολόγιο το ίδιο γρήγορα με τα υπόλοιπα?

4. Παίζετε όλες τις γκάμες παιχνιδιών (action, sports, fps, rts, mmo, rpg, platform, adventure etc)?

5. Προτιμάτε να παίξετε μια (λέμε τώρα) ωρίτσα παραπάνω για να ολοκληρώσετε κάτι στο game σας παρά να πάτε για καφέ με τους υπόλοιπους?

6. Εισαστε ανταγωνιστικός τύπος?

7. Έχετε παίξει παιχνίδι όπου τουλάχιστον για ένα μηνα βλέπατε την ανατολή του ήλιου παίζοντας?

8. Έχετε σταθερό παρατσούκλι, δύο εναλακτικά και είσαστε γραμμένοι σε 10 φόρουμ που αφοράνε gaming?

9. Στο skype/msn έχετε περισσότερους φίλους gamers nonrl από τους υπόλοιπους?

10. Οταν βγαίνετε εκτός υπολογιστή, μιλάτε πάλι κυρίως για games ?

Εάν απαντήσατε έστω και σε 1 απο τα παραπάνω ΝΑΙ, μπορείτε να θεωρηθείτε hardcore gamer σε μία τάξη του 10%. Αν απαντήσατε σε όλα, τότε μάλλον πιάνετε το 100% ενος HC gamer.

ΥΣ. απέφυγα να κάνω ειδικές ερωτήσεις όπου να μπορεί να απαντήσει μόνο μία συγκεκριμένη κατηγορία gamer. (πχ Θεωρείτε ότι οι κινέζοι είναι οι σύγρονοι αγρότες χρυσού?). Μπορείτε να προσθέσετε όποια ερώτηση θέλετε :)

Δημοσ.
Σας δίνω 10 ερωτήσεις για να απαντήσετε με ΝΑΙ η ΟΧΙ. Αφορά την γ ε ν ι κ ή κατηγορία HC Gamer.

1. Αναβαθμίζετε συνέχεια τον υπολογιστή σας, τόσο σε software όσο σε hardware και σύνδεση ιντερνετ?

2. Εχετε υψηλές γνώσεις σε θέματα κώδικα, γλωσσών προγραμματισμού, πρωτοκόλλων ίντερνετ, φωτορεαλισμού, σπασιμάτων λογισμικού, hacks, exploits?

3. Γράφετε ποιο γρήγορα στον υπολογιστή από ότι στο χέρι και σχεδόν με ίδια ταχύτητα όπως μιλάτε? Πατάτε τα νούμερα 1-0 και F1-F12 στο πληκτρολόγιο το ίδιο γρήγορα με τα υπόλοιπα?

4. Παίζετε όλες τις γκάμες παιχνιδιών (action, sports, fps, rts, mmo, rpg, platform, adventure etc)?

5. Προτιμάτε να παίξετε μια (λέμε τώρα) ωρίτσα παραπάνω για να ολοκληρώσετε κάτι στο game σας παρά να πάτε για καφέ με τους υπόλοιπους?

6. Εισαστε ανταγωνιστικός τύπος?

7. Έχετε παίξει παιχνίδι όπου τουλάχιστον για ένα μηνα βλέπατε την ανατολή του ήλιου παίζοντας?

8. Έχετε σταθερό παρατσούκλι, δύο εναλακτικά και είσαστε γραμμένοι σε 10 φόρουμ που αφοράνε gaming?

9. Στο skype/msn έχετε περισσότερους φίλους gamers nonrl από τους υπόλοιπους?

10. Οταν βγαίνετε εκτός υπολογιστή, μιλάτε πάλι κυρίως για games ?

Εάν απαντήσατε έστω και σε 1 απο τα παραπάνω ΝΑΙ, μπορείτε να θεωρηθείτε hardcore gamer σε μία τάξη του 10%. Αν απαντήσατε σε όλα, τότε μάλλον πιάνετε το 100% ενος HC gamer.

ΥΣ. απέφυγα να κάνω ειδικές ερωτήσεις όπου να μπορεί να απαντήσει μόνο μία συγκεκριμένη κατηγορία gamer. (πχ Θεωρείτε ότι οι κινέζοι είναι οι σύγρονοι αγρότες χρυσού?). Μπορείτε να προσθέσετε όποια ερώτηση θέλετε :)

1.Αφορά μόνο το pc gaming.. Άκυρο.. αλλα και ακόμα πιο άκυρο γιατί δεν χρειάζεται κάποιος να έχει super highend pc για να παίζει τα κέρατα του..

2.Αρκετές.. Αλλα και πάλι τι να λέει; Δεν θέλω να το φτιάξω.. να το παίξω θέλω..

3.Ναι.. που με βοηθάει ακριβώς αυτό στο gaming?? Στο 112233112233 στο wow ή στο guild chat? :eek: Επίσης που με βοηθάει αυτο στο console gaming?

4.Ναι.. Οι περισσότεροι που έχουν μια κονσόλα/pc παίζουν (λίγο) απο όλα...

5.Όχι.. Πάω για καφέ και όταν έχω χρόνο αργότερα συνεχίζω το παιχνίδι..

6.Όχι, καθόλου. Αντίθετα μου τη δίνουν οι ανταγωνιστικοί τύποι. So?

7.Όχι.. Τα περισσότερα τα ξεπετάω σε μερικές μέρες. Τώρα για κάτι ff oblivion κτλ.. Έπαιζα μέρες.. :P

8.Ναι. So? They all do...

9.Όχι. Γιατί μπλέκεις τον ακοινώνητο με τον gamer? Αυτο που λές πάλι σε wowικές καταστάσεις πάει και μόνο.

10.Μιας και δεν παίζουμε ήδη αρκετά.. Το μερικές φορές σου κάνει; Να βάλω 5%?

Άκυρες ερωτήσεις που θα μπορούσαν να αφορούν το "Είστε λιωμένος online gamer?". Αλλα και πάλι και εκεί έχει κενά όπως την ερώτηση 2 κ 4.

Δημοσ.

και για να επιστρέψουμε:

hardcore τελικά είναι να προσπαθείς να παίξεις το devil may cry 4 (ανεξαρτήτου δυσκολίας) στο pc με πληκτρολόγιο....

Σταδιάλα βραδιάτικα...

Δημοσ.

χεΕΧεχΕχεχε

Ναι συμφωνώ απόλυτα.. Ποτέ δεν πάλεψα action παιχνίδια με πληκτρολόγιο. Λογικό αφου έχεις περιορισμένη κίνηση σε ένα παιχνίδι που η "fluid" κίνηση είναι το πάν :)

Δημοσ.
Legacy of Kain series, όλα με keyboard...μετενσάρκωση Ιώβ...

:confused:

Το αντίστοιχο του να παίζεις diablo σε psχ με τα πρώτα controllers που δεν ήταν καν dual shock :P Απλά ντροπή ήταν αυτό το παιχνίδι.. Ούτε τον butcher δεν έκατσα να βγάλω στο psx..

Γενικά ισχύει αυτό.. κάθε πράγμα στην πλατφόρμα για την οποία σχεδιάστηκε...

(βλέπε rts που προσπαθούν να τα μεταφέρουν σε κονσόλες :eek:)

Δημοσ.
και για να επιστρέψουμε:

hardcore τελικά είναι να προσπαθείς να παίξεις το devil may cry 4 (ανεξαρτήτου δυσκολίας) στο pc με πληκτρολόγιο....

Σταδιάλα βραδιάτικα...

Με ένα ποντικάκι παράλληλα με το πληκτρολόγιο μια χαρά θα παιζόταν...αρκεί να διορθωνόταν λίγο και η αλλοπρόσαλλη κάμερα...

Δημοσ.
:confused:

Το αντίστοιχο του να παίζεις diablo σε psχ με τα πρώτα controllers που δεν ήταν καν dual shock :P Απλά ντροπή ήταν αυτό το παιχνίδι.. Ούτε τον butcher δεν έκατσα να βγάλω στο psx..

Επειδή ήμουν πολύ μικρή για να τερματίσω το D1 στο PC.. (ούτε Αγγλικά δεν ήξερα καλά καλά το 97) το είχα αφήσει λίγο μετά τον Butcher μέσα στα νεύρα μου. Όταν λοιπόν πήρα πρέφα το 2000 για την έκδοση του PS αμέσως το έκανα copia και το ξεκίνησα με έναν φίλο μου (Duo Campaign).

Το Diablo του PSX μια χαρούλα παιζόταν με τα Pads.. Απλά το ίδιο το Game ήταν Bugged.

Μετά τα 18Lv δεν XPαρες άλλο, προχωρούσες άλλο λίγο και απλά ήταν αδύνατον να ρίξεις τα mobs. Period.

Το μόνο που έχω να πω ήταν πως δεν καταλάβαμε αμέσως πως είναι Bugged.. Το παλεύαμε καιρόοοοοοο τη π**τανα μου.. καιρό το καταραμένο..

/Μαρία

Δημοσ.

Ποιος ήρθε;

Κανένα bug δεν είχε που να το κάνει unplayable-unfinishable.

απαλεύτου κατάσταση ναι ήταν, αν επέλεγες rogue ή sorcerer. Ο warrior μια χαρά παιζόταν με gamepad.

Μη με κάνεις τώρα να το ξεθάψω, μετά από 8 χρόνια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...