Προς το περιεχόμενο

united dvd 29 ευρώ στα carrefour

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαινε στο thread με τα philips και διαβασε πρωτα για ποια μοντελα παιζουν οι υποτιτλοι, ηταν το 3260 ,τωρα το 3360 και αλλα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σ΄αυτα απ΄οτι εχω διαβασει βαζεις διασημο πλεον firmware και διορθωνεις μεγεθος χρωμα φοντο κ.τ.λ.

Ψαξε λιγο και θα βρεις στο thread:o

Δημοσ.

διάβασα, τα μαθα όλα,

η καλύτερη επιλογή φαίνεται,

ΑΛΛΑ

τώρα ο brother θέλει να χει κ video :S

ξέρετε κανα τέτοιο να συνδοεύεται από βίντεο;

υπάρχει τέτοιο πράγμα;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

Στη tv φαινονται, τωρα το philips ειναι σαφως καλυτερο και φυσικα ακριβοτερο.Αν το εχεις για σαλονι-κεντρικη tv για ταινιες δεν ξερω, εγω το εχω στη κρεβατοκαμαρα και λογω μικρου μεγεθους με βολευει.Αυτα:-)

τελικά όλα οκ,

δεν φαίνονται στο pc,

αλλά στο player κομπλέ κ μεγάλοι,

ευχαριστώ πολύ φίλε, να σαι καλα

Δημοσ.

φιλαράκι αν δώσω στο aviaddsubs ένα φάκελο κ έχει μέσα πολλά αρχεία (με τους υπότιτλούς τους φυσικά) θα τα κάνει όλα;

ή όποιος άλλος ξέρει, ας απαντήσει..

Δημοσ.
φιλαράκι αν δώσω στο aviaddsubs ένα φάκελο κ έχει μέσα πολλά αρχεία (με τους υπότιτλούς τους φυσικά) θα τα κάνει όλα;

ή όποιος άλλος ξέρει, ας απαντήσει..

Οταν ανοιξεις το aviaddsubs πατας πανω το κουμπι configuration 1 και σου βγαζει τις ρυθμισεις για τη πρωτη ταινια στο subs 1,πατας subs 2-βαζεις προφανως τις ιδιες ρυθμισεις - μετα subs 3 κ.τ.λ.

Σ΄ενα φακελο εχεις μεσα σε ξεχωριστους φακελους τις ταινιες που θες με τους υποτιτλους τους,ανοιγεις το φακελο αυτο ,τσιμπας ολους τους φακελους και drop στο create divx with subtitles/files name...or folders... ,πατας create subtitled divx file κατω αριστερα και περιμενεις.:-)

Δημοσ.
Οταν ανοιξεις το aviaddsubs πατας πανω το κουμπι configuration 1 και σου βγαζει τις ρυθμισεις για τη πρωτη ταινια στο subs 1,πατας subs 2-βαζεις προφανως τις ιδιες ρυθμισεις - μετα subs 3 κ.τ.λ.

Σ΄ενα φακελο εχεις μεσα σε ξεχωριστους φακελους τις ταινιες που θες με τους υποτιτλους τους,ανοιγεις το φακελο αυτο ,τσιμπας ολους τους φακελους και drop στο create divx with subtitles/files name...or folders... ,πατας create subtitled divx file κατω αριστερα και περιμενεις.:-)

κάτσε, πιο "απλά" δεν γίνεται;

δηλαδή να βάλεις 10 avi χύμα σε ένα φάκελο και τα αντίστοιχα 10 srt κ να το πεις πάρε αυτό τον φάκελο κ σίνιαρέ τον; :P

έχω την εντύπωση πως πρέπει να γίνεται,

αν κ δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω,

το χεις δοκιμάσει εσύ;

Δημοσ.

Τις ρυθμισεις τις φτιαχνεις μια φορα και το aviaddsubs τις κραταει.Εγω το βαζω οπως σου ειπα πιο πανω και κανω δουλεια! Τωρα αν γινεται και αλλιως ...δοκιμασε το και πες μας και μας.:-)

Δημοσ.

δεν είναι θέμα ρυθμίσεων φίλε,

εγώ για την διαδικασία μίλησα,

αν θες να κάνεις πολλά λοιπόν,

τα χώνεις σε ένα φάκελο προσέχοντας τα ονόματα των avi και των υποτίτλων να είναι ίδια, δηλαδή tainia1.avi, tainia1.srt και

tainia2.avi, tainia2.srt κ.ο.κ. και δίνεις στο πρόγραμμα τον φάκελο κ πέρνει φόρα κ τα κάνει όλα, ένα ένα,

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρττττ, χαχαχα

καλό, καλό, δεν λέω :P

Δημοσ.
δεν είναι θέμα ρυθμίσεων φίλε,

εγώ για την διαδικασία μίλησα,

αν θες να κάνεις πολλά λοιπόν,

τα χώνεις σε ένα φάκελο προσέχοντας τα ονόματα των avi και των υποτίτλων να είναι ίδια, δηλαδή tainia1.avi, tainia1.srt και

tainia2.avi, tainia2.srt κ.ο.κ. και δίνεις στο πρόγραμμα τον φάκελο κ πέρνει φόρα κ τα κάνει όλα, ένα ένα,

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρττττ, χαχαχα

καλό, καλό, δεν λέω :P

Πιο λιανα: tainia1.avi, tainia1.srt ενας φακελος!

tainia2.avi, tainia2.srt δευτερος φακελος!

μεχρι 8 φακελοι.

Τους τσιμπας και τους πετας μεσα.Προσοχη μονο στο subs1,subs2,subs3 κ.τ.λ.Βαζεις μια φορα τις ρυθμισεις και εφυγες.:-)

Δημοσ.

ααα, άντε πάλι:

δεν χρειάζονται λέμε ούτε οι υποφάκελοι,

ούτε να ρυθμίσεις το παραμικρό,

στον ΙΔΙΟ φάκελο τα ρίχνεις όλα,

τον περνάς στο πρόγραμμα κ ΤΕΛΟΣ,

ούτε ρυθμίσεις, ούτε υποφακέλους, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...