patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 καλησπέρα! μιας κ ξέμεινα από το ένα dvd (το ξέχασε ο brother στο εξοχικό), έλεγα να χτυπήσω ένα με 29 ευρώ της united από τα carrefour, ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει, αν παίζει σωστά τα ελληνικά υπότιτλα κλπ; γιατί μου φαίνεται καλή προσφορά... ευχαριστώ προκαταβολικά
o_magazatoras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αφού είναι απ' τους πόντιους (Αμοιρίδης-Σαββίδης),παίζει σίγουρα Gr.srts
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 είναι το 8097, το οποίο παίζει χωρίς firmware, σωστά;
o_magazatoras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σου είπα να κοιτάξεις τον εισαγωγέα.Αν είναι "Αμοιρίδης-Σαββίδης",δεν έχεις πρόβλημα.
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 α, οκ, δεν το κατάλαβα, είναι, είναι
vrodinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 είναι το 8097, το οποίο παίζει χωρίς firmware, σωστά; Επειδη το εχω. 1) παιζει ελλ. υποτιτλους,οι υποτιτλοι ειναι μικροι αλλα δεν εχεις προβλημα με το AVIAddXSubs ενσωματωνεις τους υποτιτλους στη ταινια σε οτι μεγεθος χρωμα φοντο σε 2 λεπτα το πολυ και εισαι οκ. 2)Σε μενα το μονο προβλημα με τις ταινιες ειναι οτι πρεπει να ειναι στα 700 η 800 MB η καθε ταινια ή αποσπασμα ταινιας,π.χ μια ταινια ολοκληρη μεγεθους 1,34 GB κολλαει. Ή φταιει το φλασακι μου που δεν το νομιζω.
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 μικροί; δηλαδή πολυ μικροί; δεν φαίνονται; αυτό με το μέγεθος το χω ξανακούσει... τι σοϊ bug είναι πάλι αυτό;
vrodinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Κοιτα,στα ματια μου ειναι λιγο μικροι,τωρα ολα ειναι υποκειμενικα! γι΄αυτο βαζω το http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php και ξεμπερδευω.Δεν βλεπω το προβλημα. Φυσικα η ταινια ειναι στο φλασακι αν δεν καταλαβες
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 το κατάλαβα ότι η ταινία είναι στο φλασάκι, κατέβασα κ το πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να κάνω browse :S δηλαδή, όταν πάω να ανοίξω φάκελο κλπ για να βρω αρχείο μου κολλάει κ δεν μπορώ να κάνω τπτ, λες κ ανοίγει κάπου από κάτω, πίσω, δεν ξέρω κ εγω τι κ δεν φαίνεται :S
vrodinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Βαζεις τανια και υποτιτλο σε ενα φακελο στην επιφ. εργασιας με το ιδιο ονομα.Ανοιγεις το aviaddsubs και κανεις drop με το ποντικι το φακελο εκει που λεει files names....,καθοριζεις προορισμο ....και τελος Επισης φτιαχνεις και τις παραμετρους των υποτιτλων μια φορα για παντα
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ok, το βαλα να κάνει δουλειά, για να δούμε.... αν είναι μεγαλύτερη τι κάνουμε άραγες;
vrodinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ok, το βαλα να κάνει δουλειά, για να δούμε.... αν είναι μεγαλύτερη τι κάνουμε άραγες; Ψυχη βαθια, ετσι δε λενε;Καις το dvd, τι να πω! προσωπικα ψαχνω τις ταινιες στα 700 ή 800 MB οπως προειπα δηλαδη σε 2 cd στους υποτιτλους και τους ενσωματωνω
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Βαζεις τανια και υποτιτλο σε ενα φακελο στην επιφ. εργασιας με το ιδιο ονομα.Ανοιγεις το aviaddsubs και κανεις drop με το ποντικι το φακελο εκει που λεει files names....,καθοριζεις προορισμο ....και τελος Επισης φτιαχνεις και τις παραμετρους των υποτιτλων μια φορα για παντα ρε αυτό με πιασε κώτσο, το κανα όπως είπες, αλλά ανοίγοντας το είτε με το media player classic ή με το power dvd δεν δείχνει υπότιτλα, α, κ που σαι, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Υ.Γ. μήπως να το αλλάξω κ να πάρω το philips;
vrodinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ρε αυτό με πιασε κώτσο,το κανα όπως είπες, αλλά ανοίγοντας το είτε με το media player classic ή με το power dvd δεν δείχνει υπότιτλα, α, κ που σαι, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Υ.Γ. μήπως να το αλλάξω κ να πάρω το philips; Στη tv φαινονται, τωρα το philips ειναι σαφως καλυτερο και φυσικα ακριβοτερο.Αν το εχεις για σαλονι-κεντρικη tv για ταινιες δεν ξερω, εγω το εχω στη κρεβατοκαμαρα και λογω μικρου μεγεθους με βολευει.Αυτα
patrickdrd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 κ εγώ για κρεβατοκάμαρα το θέλω, αλλά αυτό με τα 29 ευρώ σε καμια προσφορά θα το πέτυχε κ το τσίμπησε ο συνάδελφος, εγώ 39 το βρήκα κ στα ίδια λεφτά ακριβώς έχει ένα philips στο philips θα φαίνονται οι υπότιτλοι άραγε όμως; αν ναι, να το αλλάξω με κείνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.