Προς το περιεχόμενο

Ποσο παιρνει η συνδεση με οτε-connx?

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομιζω σε νεο σπιτι και θελω να κανω συνδεση για τηλεφωνο και internet. Σκεφτηκα για ote και connx. Ξερεις κανεις ποσο παιρνει χρονικα και για τα δυο?μου ειπανε κατι για 2 εβδομαδες..

Δημοσ.

Στη δικη μου περιπτωση ειπαν 10 εργασιμες σε 7 ειχα ιντερνετ αλλα δεν κοβω το χερι μου οτι ισχυει σε ολες τις περιοχες. μπορει να ημουν τυχερος

το τηλεφωνο σε 1-2 μερες.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και η απόσταση παλιού-νέου σπιτιού. Πληρώνεις για την μεταφορά 10-15e νομίζω και αν είναι πάνω 1 χλμ πληρώνεις παραπάνω. Πάρε το 134 να σου πούν για τα χρήματα, για το χρόνο εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αν πχ πας σε άλλη πόλη ίσως να καθυστερήσει πολύ γιατί μπορεί να μην έχουν διαθέσιμες πόρτες και πολλά άλλα

Δημοσ.

απο το πατρικο σε δικο μου (οποτε καινουργια γραμμη). Παντως μου κανει εντυπωση οτι σε 1-1.5 εβδομαδα μπορει να εχω και internet. Νομιζα γενικα οτι μπορει και για τα δυο να μου παρει μεχρι και 3-4 εβδομαδες..

Αιτηση κανω και για τα δυο μαζι?

Δημοσ.
απο το πατρικο σε δικο μου (οποτε καινουργια γραμμη). Παντως μου κανει εντυπωση οτι σε 1-1.5 εβδομαδα μπορει να εχω και internet. Νομιζα γενικα οτι μπορει και για τα δυο να μου παρει μεχρι και 3-4 εβδομαδες..

Αιτηση κανω και για τα δυο μαζι?

Βλακεία είπα παραπάνω, νόμιζα ότι θα έκανες μεταφορά γραμμής από ένα σπίτι σε ένα άλλο. Για καινούρια σύνδεση δεν γνωρίζω ακριβώς. Εγώ πριν 2 χρόνια είχα κάνει, μου είχαν πει ότι σε μια βδομάδα θα μου συνδέσουν το τηλέφωνο και την επομένη με πήραν στο κινητό για να είμαι σπίτι 9 το πρωί να μου συνδέσουν το τηλ(δηλ 1 μέρα). Το ινερνετ όμως καθυστέρησε 2 μήνες επειδή δεν είχαν ελεύθερες πόρτες και θα αναβάθμιζαν το κέντρο κτλ κτλ κτλ....

Σημ: δίοδος μπορείς να βάλεις μόνο στην πόλη που βρίσκεται το πανεπιστήμιό σου (αν είσαι φοιτητής)

Αν πάρεις το 134 θα σου πούν όλες τις λεπτομέρειες, πότε να κάνεις αιτήσεις κτλ. Και τώρα να πάρεις νομίζω ανοιχτά είναι αν πάρεις.

Δημοσ.

δεν ξερω..ολο και κατι βαζουν ..εγω ξερω οτι απο 90 που μου λεγανε τοτε με φορους και ολα μου ερχοταν 135 ευρω///το διμηνο...Οτε ειναι..πηγαινε σε αλλη εταιρια

Δημοσ.

Ο πρωτος λογαριασμος παντα ερχεται τσουχτερος γιατι προπληρωνεις τον δευτερο μηνα το ιντερνετ μονο καθαρα. Ειχα παει κι εγω καποτε στα κεντρικα και μου εξηγησαν απο τοτε σε οσα σπιτια εχω περασει conn-x τους προειδοποιω να ξερουν οι ανθρωποι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στον ξαδερφο μου (στην σερρες) σε μια βδομαδα ηταν ετοιμη η γραμμη του τηλεφωνου και το connex. BTW εγω εκανα αιτηση για connx το σαββατο (12-9) μου ειπαν πως στο τελος της εβδομαδας θα εχει ενεργοποιηηθει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πόσο θα αργήσει η σύνδεση εξαρτάται καθαρά από την περιοχή και τη διαθεσιμότητα

Στον ΟΤΕ μπορείς να κάνεις αίτηση για νέα τηλεφωνική σύνδεση και internet ταυτόχρονα

Και πλέον όταν γίνει η τηλεφωνική σύνδεση, την ίδια μέρα έχεις και adsl (ενώ μέχρι πριν καμιά 10αριά μέρες, γινόταν πρώτα η τηλεφωνική σύνδεση και -συνήθως- την επόμενη μέρα η γραμμή αναβαθμιζόταν σε adsl)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...