Προς το περιεχόμενο

μπορώ να σώσω τα αρχεία μου;;;

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποτιθεται μονο αυτα μπορεις.αλλα ακομα κατι λειπει.η αρχικη εικονα δεν ειναι αυτη που μου δειχνεις.στιην αρχικη αρχικη οθονη που διαλεγεις ποιο drive θες να τσεκαρεις απο πανω σε ρωταει ποιους τυπους αρχειων και απο πανω σε ρωταει για τι Kind of search>και εκει εχει και Long search περα απο το Normal search

Δημοσ.

Licence εχουν μπει η ειναι demo?γιατι υπαρχει και Long search στην 3 .μην με κανειςνα περασω τωρα το προγραμμα να δω.μην 3εχασω και αυτα που ξερω.to quick ειναι για deleted file και δεν ψαχνει πολλα ενω το Long ειναι για τα παντα.πες μου για το Licence αν εχει μπει αλλιως να το περασω στο Pc αυριο και να σου πω.

Δημοσ.
Licence εχουν μπει η ειναι demo?γιατι υπαρχει και Long search στην 3 .μην με κανειςνα περασω τωρα το προγραμμα να δω.μην 3εχασω και αυτα που ξερω.to quick ειναι για deleted file και δεν ψαχνει πολλα ενω το Long ειναι για τα παντα.πες μου για το Licence αν εχει μπει αλλιως να το περασω στο Pc αυριο και να σου πω.

Έχω βάλει κρακ. :rolleyes:

Τα licence που θα τα βρώ??

Δημοσ.

προσεχουμε τι λεμε.οκσωστα το εχεις κανει εστω και ετσι.θα το βαλω στο pc και θα σου πω γιατι κατι λειπει απο εκει η εγω θυμαμε λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...