Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για το facebook

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν κανεις απο το facebook remove μια επαφη πχ ενα φιλο σου το βλεπει ο αλλος ???αυτον δηλαδη που εχεις κανει remove..??γνωριζει κανεις????

Δημοσ.

δε ξέρω ακριβώς αλλά μου έχει τύχει να το κάνω και κάπως ειδοποιήθηκε από την εφαρμογή εννοείτε...

Δημοσ.

Οχι δεν παιρνει καποια ειδοποιηση αν τον κανεις remove...

μονο αν το προσεξει κοιτωντας τους φιλους του και δει οτι δεν εισαι μεσα σ αυτους.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

μονο αν το προσεξει κοιτωντας τους φιλους του και δει οτι δεν εισαι μεσα σ αυτους.

Ειτε ετσι, προχειρα δηλαδη, ειτε με μια εφαρμογη που υπαρχει στην εν λογω ιστοσελιδα, η οποια ομως ειναι επι πληρωμη οποτε αμφιβαλω αν καποιος θα ειχε καψα να πληρωσει για κατι τετοιο..

Δημοσ.
όχι δεν το βλέπει

νομίζω πως έγιναν και καλύτερες διευκρινήσεις από τις δίκες μας...

και αν ο φίλος δεν θέλει να μαθευτεί , είναι ασφαλέστερο προφανώς να μην το κάνει ;)

Δημοσ.

Είσαι σωστός!

• Moderators
Δημοσ.
Είσαι σωστός!

H αν εχει ενα application που προανεφερα. Νομιζω 6 ευρω ειναι για να το δεις μια φορα και 26 απεριοριστης χρησης..

Δημοσ.
. Νομιζω 6 ευρω ειναι για να το δεις μια φορα και 26 απεριοριστης χρησης..

δηλαδή έχουν βρει θύματα που δίνουν 6 η 26 euro για να ελέγξει απλά μια εφαρμογή αν κάποιος είναι στην Friend list σου?

γιατί με το πού σε σβήνει φεύγει και από την λίστα σου δεν μένει όπως στον msn

• Moderators
Δημοσ.
δηλαδή έχουν βρει θύματα που δίνουν 6 η 26 euro για να ελέγξει απλά μια εφαρμογή αν κάποιος είναι στην Friend list σου?

γιατί με το πού σε σβήνει φεύγει και από την λίστα σου δεν μένει όπως στον msn

Aυτο μου κανει εντυπωση και εμενα, πως καποιοι πληρωνουν για κατι τετοιο. Αν εχεις λιγους φιλους μπορεις να δεις ανετα αν καποιος σε διεγραψε κοιταζοντας απλα την λιστα επαφων (αν υποθεσουμε πως θελεις να μπεις στην διαδικασια βεβαια). Αν εχεις πολλους ομως ειναι δυσκολο, οποτε υποθετω πως εκει χτυπαει η εν λογω εφαρμογη. Απο την αλλη βεβαια, αν εχεις 1000+ φιλους (που εννοειται δεν τους ξερεις ολους), τι νοημα εχει να το ψαξεις? Τελος παντων οσο υπαρχουν θυματα τοσο θα βγαινουν τετοια αχρηστα προγραμματακια λολ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

οταν θελεις να δημιουργησεις προσωπικη σελιδα στο φειςμπουκ οχι προφιλ ουτε ομαδα απλα μια σελιδα για προωθηση καποιων χειροποιητων κατασκευων, χρεωνεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...