Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 TB αποκλείεται να κατεβάζουν, δεν έχει τόσο μεγάλο δίσκο ο φορητός αυτός
Jason13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που απο πεμπτη δημοτικου σιγα σιγα εμαθα τι ειναι thepiratebay και τι ειναι και πως μπαινουν υποτιλτοι kai τωρα που θα παω δευτερα γυμνασιου ξερω τα παντα..μεχρι και να μπαινω σε wep παρ' ολο που δεν το κανω επειδη φοβαμαι εχω μπει ...εγω δεν δικαιουμαι ενα netobook ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 όχι κατούρησες στο πηγάδι...
pournaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που απο πεμπτη δημοτικου σιγα σιγα εμαθα τι ειναι thepiratebay και τι ειναι και πως μπαινουν υποτιλτοι kai τωρα που θα παω δευτερα γυμνασιου ξερω τα παντα..μεχρι και να μπαινω σε wep παρ' ολο που δεν το κανω επειδη φοβαμαι εχω μπει ...εγω δεν δικαιουμαι ενα netobook ??? Τι, ωστε τολμησες και μπηκες και σε wep; Τοτε οχι απλα δεν δικαιουσαι netobook, φυλακη δικαιουσαι.
eSATA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μα το γράφει το in.gr δεν θα το πιστέψουμε http://ndigital.in.gr/technews/noschoolnetbook
d3m0n Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα μάθουν να κατεβάζουν από torrents θα γεμίσουν τους δίσκους με τσόντες.
Antwni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που απο πεμπτη δημοτικου σιγα σιγα εμαθα τι ειναι thepiratebay και τι ειναι και πως μπαινουν υποτιλτοι kai τωρα που θα παω δευτερα γυμνασιου ξερω τα παντα..μεχρι και να μπαινω σε wep παρ' ολο που δεν το κανω επειδη φοβαμαι εχω μπει ...εγω δεν δικαιουμαι ενα netobook ??? Θα γίνεις μεγάλος hacker...
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 όχι κατούρησες στο πηγάδι... + ήθελα να σου βάλω και μπήκε - εγω που απο πεμπτη δημοτικου σιγα σιγα εμαθα τι ειναι thepiratebay και τι ειναι και πως μπαινουν υποτιλτοι kai τωρα που θα παω δευτερα γυμνασιου ξερω τα παντα..μεχρι και να μπαινω σε wep παρ' ολο που δεν το κανω επειδη φοβαμαι εχω μπει ...εγω δεν δικαιουμαι ενα netobook ??? όχι γιατί δεν έχει σημασία να το παίζεις χάκερ στην όλη υπόθεση
11demian111 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 απο ποτε θα μπορουμε να προμηθευομαστε τα κουπονια????γιατι παραμεθαυριο αρχιζουν τα σχολεια...
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 απο ποτε θα μπορουμε να προμηθευομαστε τα κουπονια????γιατι παραμεθαυριο αρχιζουν τα σχολεια... Έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες. Μπορείς να ρωτήσεις επίσης στο σχολείο σου την Παρασκευή.
talos_2002 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα μάθουν να κατεβάζουν από torrents θα γεμίσουν τους δίσκους με τσόντες. Κι αυτό εκπαίδευση είναι
andreas_ts13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλη κινηση, αλλα ειναι τσιγγουνια τα 450€ για λαπτοπ . Εκτος κι αν μιλαμε για netbook. ναι φιλε,μου φαινεται θα ειναι netbook...
nick#18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ναι φιλε,μου φαινεται θα ειναι netbook... netbook θα ειναι...πρεπει να παρουν ως 1.5 κιλα σε βαρος...εχουν δοσει καπιες προδιαγραφες....
11demian111 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπον,σημερα που αρχισαμε μας εδωσαν κανονικα τα βιβλια,οποτε μαλλον ολα ηταν μια προεκλογικη αρλουμπα...:mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα