Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα γιατι κατι μου λεει οτι μετα τη σημερινη δηλωση του πρωθυπουργου δε θα γινει τιποτα απο αυτα που συζηταμε? :p Α και ο ΙΕ εχει το msn homepage...
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τα κουπόνια θα αρχίσουν να στέλνονται ταχυδρομικά στα σχολεία από βδομάδα ώστε να τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές και οι καθηγητές της Α΄ Γυμνασίου (δικαιούνται και αυτοί Η/Υ). Η διάθεση των netbook θα ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου στους δικαιούχους. Αυτά ισχύουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι λόγω εκλογών. Διάθεση από 1/10 ενώ εκεί κοντά πέφτουν οι εκλογές ε;
stefa_1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα ειναι Laptop ή Netbook ή μηπως υβριδιο ?(Με καμια 12 ιντσων οθονη)
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το laptop ανήκει στην κατηγορία των netbooks!! Netbook θα δώσουν...
stefa_1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το laptop ανήκει στην κατηγορία των netbooks!!Netbook θα δώσουν... Συγνωμη αλλα αυτο που ειπες δεν κολλαει,ή εγω δεν το επιασα.(ηθελες μηπως να πεις οτι τα netbook ανηκουν στην κατηγορια των laptop?Τα netbook προσφατα ''εφευρεθηκαν'' δεν γινεται επομενως τα laptop να ανηκουν στα netbook!!!) Οταν λεμε Netbook εννοουμε κατι παρομοιο με Acer Aspire One 150L π.χ με 10 ιντσων οθονη και linux.Οταν λεμε laptop εννοουμε κατι με 15,6 οθονη και win vista/xp. Επισης netbook πανω απο 330 ευρω δεν υπαρχει ενω η επιδοτηση ειναι μεχρι 450. Δηλαδη στο χαρτακι θα γραφει παρτε αποκλειστικα netbook και θα εχει καμια 10αρια και μονο να επιλεξουμε ?Αλλιως βρισκεις ευκολα HP Compaq Laptop me T3200 επεξεργαστη και οχι NETBOOK.
michael92 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνωμη αλλα αυτο που ειπες δεν κολλαει,ή εγω δεν το επιασα.(ηθελες μηπως να πεις οτι τα netbook ανηκουν στην κατηγορια των laptop?Τα netbook προσφατα ''εφευρεθηκαν'' δεν γινεται επομενως τα laptop να ανηκουν στα netbook!!!)Οταν λεμε Netbook εννοουμε κατι παρομοιο με Acer Aspire One 150L π.χ με 10 ιντσων οθονη και linux.Οταν λεμε laptop εννοουμε κατι με 15,6 οθονη και win vista/xp. Επισης netbook πανω απο 330 ευρω δεν υπαρχει ενω η επιδοτηση ειναι μεχρι 450. Δηλαδη στο χαρτακι θα γραφει παρτε αποκλειστικα netbook και θα εχει καμια 10αρια και μονο να επιλεξουμε ?Αλλιως βρισκεις ευκολα HP Compaq Laptop me T3200 επεξεργαστη και οχι NETBOOK. Βασικά όταν λέμε netbook, εννοούμε κάτι μικρό και υπερφορητό που έχει φτιαχτεί κυρίως για πρόσβαση στο net aka netbook, laptop είναι οι φορητοί υπολογιστές που κάνουν ότι ακριβώς κάνει και ένα κανονικό pc παίζουν cd/dvd, games κλπ. Δεν υπάρχει στους όρους το netbook έχει linux, το laptop win, και φυσικά δεν υπάρχει και στους όρους η τιμή άσχετα αν διαφημίζεται...
stefa_1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) (Εγω απλα ξεκαθαριζα καποιες διαφορες αναμεσα στα netbook και τα laptops γιατι δεν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.)Απλα θα σου λεει συνεργαζομενα καταστηματα και παρε οτι θες μεχρι 450ε... Επίσης : Από τις 6 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου θα παραλάβουν από τα σχολεία τους κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται φορητούς υπολογιστές, κόστους έως 450 ευρώ, ενώ θα περιέχονται και 16 λογισμικά. Δεν διευκρινιζουν ομως εαν θα ερχεται ταχυδρομικως στο σπιτι ή αν θα πας προσωπικα στο σχολειο να το παραλαβεις.Λογικα απο την διατυπωση το πρωτο Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2009 από stefa_1
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν διευκρινιζουν ομως εαν θα ερχεται ταχυδρομικως στο σπιτι ή αν θα πας προσωπικα στο σχολειο να το παραλαβεις.Λογικα απο την διατυπωση το πρωτο Στο σχολείο θα πηγαίνεις να παίρνεις τα κουπόνια, αυτό κατάλαβα εγώ. Σιγά μη στα στείλουν, σπίτι στέλνουν μόνο το χαρτί με τις απουσίες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης netbook πανω απο 330 ευρω δεν υπαρχει ενω η επιδοτηση ειναι μεχρι 450. Δηλαδη στο χαρτακι θα γραφει παρτε αποκλειστικα netbook και θα εχει καμια 10αρια και μονο να επιλεξουμε ?Αλλιως βρισκεις ευκολα HP Compaq Laptop me T3200 επεξεργαστη και οχι NETBOOK. Φυσικα και υπαρχουν, και παρα πολλα μαλιστα. Και ναι αυτο θα γραφει στο χαρτι. Αν και ξαναλεω οτι πολυ αμφιβαλλω αν τελικα υλοποιηθει αυτο το προγραμμα...
Dark_son20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλιως βρισκεις ευκολα HP Compaq Laptop me T3200 επεξεργαστη και οχι NETBOOK. ποσα από αυτά είναι κάτω από 1.5 κιλό και 5+ ώρες αυτονομίας?
freeworld Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλές εξηγήσεις δεν έχουν δοθεί. Τα προγράμματα και τα λειτουργικά θα έρχονται έτοιμα από την εταιρεία. Οι υπολογιστές που προορίζονται για αυτό το σκοπό έχουν μέσο όρο 400€ σε τελικές τιμές, τα υπόλοιπα χρήματα του κουπονιού τι θα γίνονται; Με ποίο κριτήριο θα δώσουν στους καθηγητές γυμνασίου κουπόνι; Και το κυριότερο πώς και πότε θα πληρωθούν αυτά τα κουπόνια;
Jason13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Τα κουπόνια θα αρχίσουν να στέλνονται ταχυδρομικά στα σχολεία από βδομάδα ώστε να τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές και οι καθηγητές της Α΄ Γυμνασίου (δικαιούνται και αυτοί Η/Υ). Η διάθεση των netbook θα ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου στους δικαιούχους. Αυτά ισχύουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι λόγω εκλογών. οκ εγω παω εξω απο το σχολειο μου και θα κλεψω κανενα απο το ταχυδρομιο..Δεν γινεται??
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 οκ εγω παω εξω απο το σχολειο μου και θα κλεψω κανενα απο το ταχυδρομιο..Δεν γινεται?? Εξαρτάται. Πόσα cm σου ρίχνει ο ταχυδρόμος και πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις;
nick#18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εξαρτάται. Πόσα cm σου ρίχνει ο ταχυδρόμος και πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις; ειμαι 1.82 και ειχα κανει στους σχολικους αγωνες στοιβου 10,08sec στα 80μετρα...τι λες? το 'χω? α και 81κιλα...
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ειμαι 1.82 και ειχα κανει στους σχολικους αγωνες στοιβου 10,08sec στα 80μετρα...τι λες? το 'χω? α και 81κιλα... Αν ο ταχυδρόμος δεν είναι με αμάξι, ναι. Ενδιαφέρεσαι κι εσύ για φορητό όμως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα