omokas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω ρε παιδια που θα παω 2α γυμνασιου και χακαρω στο Full γιατι να δοσουν μονο στα 1ακια που δεν ξερουν τι θα πει "Windows XP" η "Bootloader". Αν εχει και Dual Boot σε Windows και Linux τοτε ολο και κατι θα πειραξουν στο CMD η στο Shell των linux και BAMM το λαπτοπακι . Καλητερα να τους περναγανε πρωτα απο test και μετα λαπτοπακι. Αλλα δεν πειραζει εμεις που ξερουμε θα τους χακαρουμε εν ωρα μαθηματος με iPod Touch και PSP. Θα βαλω τπτ σε κανενος φιλου το PC και μεσα στο μαθημα θα παιζει τραγουδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) yeah l33t sup4 h4x0r! legen...wait for it...dary καταστάσεις! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2009 από ThReSh
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ούτε μια υποτροφία στο MIT ρε φίλε; Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
FarCry Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 yeah l33t sup4 h4x0r! legen...wait for it...dary καταστάσεις! ξεχασες να πεις script kiddie!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω ρε παιδια που θα παω 2α γυμνασιου και χακαρω στο Full γιατι να δοσουν μονο στα 1ακια που δεν ξερουν τι θα πει "Windows XP" Μην εισαι απολυτος...Η κορη μου θα παει Α Γυμνασιου και ανυπομονει αλλα πριν δυο χρονια που της πηρα desktop την δευτεη μερα την ειδα στο google και οταν την ρωτησα ποιος της το εμαθε με ρωτησε ...αν το ξερω κι εγω.Οσα παιδια ασχολουντε μαθαινουν πολυ ευκολα... Σιγουρα θα υπαρξουν προβληματα ισως και παρατραγουδα αλλα ειναι μια αρχη και καθε αρχη εχει δυσκολιες.
FarCry Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μην εισαι απολυτος...Η κορη μου θα παει Α Γυμνασιου και ανυπομονει αλλα πριν δυο χρονια που της πηρα desktop την δευτεη μερα την ειδα στο google και οταν την ρωτησα ποιος της το εμαθε με ρωτησε ...αν το ξερω κι εγω.Οσα παιδια ασχολουντε μαθαινουν πολυ ευκολα...Σιγουρα θα υπαρξουν προβληματα ισως και παρατραγουδα αλλα ειναι μια αρχη και καθε αρχη εχει δυσκολιες. πως εμαθε το google? μηπως ειναι η default σελιδα του firefox? (Λεω εγω τωρα )
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πως εμαθε το google? μηπως ειναι η default σελιδα του firefox? (Λεω εγω τωρα ) Τοτε ειχε μονο ie .....Που σιγουρα εχει αλλη αρχικη σελιδα.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τη σήμερον ημέρα, αν δε ξέρεις το google είσαι "αγράμματος". What the heck, "google" θα έπρεπε να είναι η πρώτη λέξη που βγαίνει απ' το στόμα ενός παιδιού.
FarCry Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τοτε ειχε μονο ie .....Που σιγουρα εχει αλλη αρχικη σελιδα. χμ δε μπορω να σου πω. παντως στον IE8 που εχω η default homepage ειναι αυτη http://www.google.co.uk/ig?brand=SMSN&bmod=SMSN
11demian111 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 [δηλωση mode on]Εαν ΔΕΝ δωθουν λαπτοπ σε ΟΛΗ την Ελλαδα και δωθουν μονο σε Αθηνα-Θεσσαλονικη,θα πραγματοποιηθουν ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!![δηλωση mode off] Οχι,αληθεια τωρα,εαν δεν δωσουν θα εχουμε δραματα!
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 [δηλωση mode on]Εαν ΔΕΝ δωθουν λαπτοπ σε ΟΛΗ την Ελλαδα και δωθουν μονο σε Αθηνα-Θεσσαλονικη,θα πραγματοποιηθουν ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!![δηλωση mode off]Οχι,αληθεια τωρα,εαν δεν δωσουν θα εχουμε δραματα! Ακόμα να τελειώσει αυτή η μόδα;
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κάθε Οκτώβρη κάνουν καταλήψεις τώρα θα έχουν και ένα λόγο(αν γίνει αυτό που λέει ο παραπάνω μου)!!
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ερωτηση, απο δω και περα, καθε χρονια θα παιρνουν τα πρωτακια λαπτοπ ή μονο φετος επειδη ερχονται εκλογες?
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μόνο φέτος μάλλον, όταν τα πρωτάκια του παρόντος προχωρήσουν τάξεις θα τα πουλάνε μεταχειρισμένα στα μελλοντικά πρωτάκια κι αυτά με τη σειρά τους στα επόμενα κοκ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2009 από slipknot
Shineboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν διευκρίνισε από που θα μπορούν οι δικαιούχοι να παραλάβουν τα κουπόνια; Λογικά απ' το σχολείο θα μπορείς να πάρεις το κουπόνι, για σιγουριά πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο ή περίμενε μέχρι να ανακοινώσουν τίποτα. Τα κουπόνια θα αρχίσουν να στέλνονται ταχυδρομικά στα σχολεία από βδομάδα ώστε να τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές και οι καθηγητές της Α΄ Γυμνασίου (δικαιούνται και αυτοί Η/Υ). Η διάθεση των netbook θα ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου στους δικαιούχους. Αυτά ισχύουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι λόγω εκλογών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα