Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια που θα παω 2α γυμνασιου και χακαρω στο Full γιατι να δοσουν μονο στα 1ακια που δεν ξερουν τι θα πει "Windows XP" η "Bootloader". Αν εχει και Dual Boot σε Windows και Linux τοτε ολο και κατι θα πειραξουν στο CMD η στο Shell των linux και BAMM το λαπτοπακι :(. Καλητερα να τους περναγανε πρωτα απο test και μετα λαπτοπακι.

Αλλα δεν πειραζει εμεις που ξερουμε θα τους χακαρουμε εν ωρα μαθηματος με iPod Touch και PSP. Θα βαλω τπτ σε κανενος φιλου το PC και μεσα στο μαθημα θα παιζει τραγουδια :)

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

yeah l33t sup4 h4x0r! legen...wait for it...dary καταστάσεις! :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
Εγω ρε παιδια που θα παω 2α γυμνασιου και χακαρω στο Full γιατι να δοσουν μονο στα 1ακια που δεν ξερουν τι θα πει "Windows XP"

Μην εισαι απολυτος...Η κορη μου θα παει Α Γυμνασιου και ανυπομονει αλλα πριν δυο χρονια που της πηρα desktop την δευτεη μερα την ειδα στο google και οταν την ρωτησα ποιος της το εμαθε με ρωτησε ...αν το ξερω κι εγω.Οσα παιδια ασχολουντε μαθαινουν πολυ ευκολα...

Σιγουρα θα υπαρξουν προβληματα ισως και παρατραγουδα αλλα ειναι μια αρχη και καθε αρχη εχει δυσκολιες.

Δημοσ.
Μην εισαι απολυτος...Η κορη μου θα παει Α Γυμνασιου και ανυπομονει αλλα πριν δυο χρονια που της πηρα desktop την δευτεη μερα την ειδα στο google και οταν την ρωτησα ποιος της το εμαθε με ρωτησε ...αν το ξερω κι εγω.Οσα παιδια ασχολουντε μαθαινουν πολυ ευκολα...

Σιγουρα θα υπαρξουν προβληματα ισως και παρατραγουδα αλλα ειναι μια αρχη και καθε αρχη εχει δυσκολιες.

πως εμαθε το google? μηπως ειναι η default σελιδα του firefox? :lol: (Λεω εγω τωρα :P)

Δημοσ.

Τη σήμερον ημέρα, αν δε ξέρεις το google είσαι "αγράμματος".

What the heck, "google" θα έπρεπε να είναι η πρώτη λέξη που βγαίνει απ' το στόμα ενός παιδιού.

Δημοσ.

[δηλωση mode on]Εαν ΔΕΝ δωθουν λαπτοπ σε ΟΛΗ την Ελλαδα και δωθουν μονο σε Αθηνα-Θεσσαλονικη,θα πραγματοποιηθουν ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!![δηλωση mode off]

Οχι,αληθεια τωρα,εαν δεν δωσουν θα εχουμε δραματα!

Δημοσ.
[δηλωση mode on]Εαν ΔΕΝ δωθουν λαπτοπ σε ΟΛΗ την Ελλαδα και δωθουν μονο σε Αθηνα-Θεσσαλονικη,θα πραγματοποιηθουν ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!![δηλωση mode off]

Οχι,αληθεια τωρα,εαν δεν δωσουν θα εχουμε δραματα!

Ακόμα να τελειώσει αυτή η μόδα;

Δημοσ.

Κάθε Οκτώβρη κάνουν καταλήψεις τώρα θα έχουν και ένα λόγο(αν γίνει αυτό που λέει ο παραπάνω μου)!!:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο φέτος μάλλον, όταν τα πρωτάκια του παρόντος προχωρήσουν τάξεις θα τα πουλάνε μεταχειρισμένα στα μελλοντικά πρωτάκια κι αυτά με τη σειρά τους στα επόμενα κοκ.

Επεξ/σία από slipknot
Δημοσ.
Δεν διευκρίνισε από που θα μπορούν οι δικαιούχοι να παραλάβουν τα κουπόνια; Λογικά απ' το σχολείο θα μπορείς να πάρεις το κουπόνι, για σιγουριά πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο ή περίμενε μέχρι να ανακοινώσουν τίποτα.

Τα κουπόνια θα αρχίσουν να στέλνονται ταχυδρομικά στα σχολεία από βδομάδα ώστε να τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές και οι καθηγητές της Α΄ Γυμνασίου (δικαιούνται και αυτοί Η/Υ). Η διάθεση των netbook θα ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου στους δικαιούχους. Αυτά ισχύουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι λόγω εκλογών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...