Jason13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και πως να τον πιασουν ??περναει ο καθηγητης και σβηνει το msn ..Εμενα την ωρα που ζωγραφιζω δεν με πιανει που δεν εχω και κατι μπροστα να με κρυβει οπως η οθονη του λαπτοπ...ΤΗΣ ΠΟΥ..ΝΑΣ θα γινετε....
guardianx71 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ από άποψη software δεν ξέρω ποιό netbook καλύπτει τα specs. Γιατί όλα είναι με χp προεγκατεστημένα ή με Linux. Όποιο κατάστημα θέλει να τα πουλήσει δλδ (αν δεν τους πούνε θα πας εκεί) θα πρέπει να το ανοίξουν να το φορμάρουν σε dual boot linux-xp να βάλουν όλα τα προγράματα που ζητάνε και antivirus με 3 χρόνια ΣΕ ΝΕΤΒΟΟΚ που αν δεν είναι nod32 ή kaspersky netbook edition ή avira κτλ θα σέρνεται τελείως , να προμηθευτούν και τα pdf κτλ να τα περάσουν μέσα και να φάνε 10 ώρες στο στήσιμο
basilis5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν πήραν μια προσφορά για 120-150 χιλιάδες κομμάτια απο μία μεγάλη εταιρία πχ sony, hp, dell κλπ με συγκεκριμένα specifications. Πιό φθηνά θα τους ερχόταν!!! τοτε θα τους κατηγορουσαμε οτι χρηματιστηκαν απο συγκεκριμενη εταιρια
elven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ribbon ειναι το interface του office 2007. αν ερθουν δηλαδη με 2007. το open office εχει παρομοιο interface μεχρι office 2003. καμια σχεση δηλαδη μεταξυ τους. αυτα μονο σε περιπτωση που το Office ειναι το 2007 Σιγά που θέλει το 13χρονο ribbon για να γράψει κείμενο 1 σελίδας,κανα reebok και πολύ είναι. Έπρεπε να μπει Linux-Open Office ή όπως είπε νομίζω ο pournaras,ένα απλό pdf reader,ούτε laptop ούτε τπτ
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που ξερω υπολογιστες αλλα παω μια ταξη παραπανω..θα ελεγα σε κανα φιλο μου διπλα απο το σχολειο να μου πει κωδικο wifi και να μπαινω στο ιντερνετ την ωρα που κανουμε μαθημα!!!!καλο?? το καλύτερο δε το σκέφτηκες. wifi lan party
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 aka wlan party (οεο)
11demian111 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα το κανω αλλιως,θα παρω ενα λαπτοπ με 300 ευρω και με τα αλλα 150 θα αγορασω μια πινακιδα γραφης ή οπως αλλιως το λενε για να γραφω σαν να εγραφα σε τετραδιο.και μετα ας τραβανε τα μαλλιοκεφαλα τους.
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα το κανω αλλιως,θα παρω ενα λαπτοπ με 300 ευρω και με τα αλλα 150 θα αγορασω μια πινακιδα γραφης ή οπως αλλιως το λενε για να γραφω σαν να εγραφα σε τετραδιο.και μετα ας τραβανε τα μαλλιοκεφαλα τους. πως θα το κανεις αυτό? αφού το κουπόνι είναι μονο για laptop!!! μιας χρήσης. σιγά μη σου δώσουν και πιστωτικό
stefa_1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λεει οτι ''Οι μαθητες μπορουνε να προμηθευονται τα κουπονια απο τις 6 Σεπτεμβριου''.Δηλαδη πανε οι γονεις στις 7 Σεπτεμβριου (6 ειναι κυριακη) και ζητανε το κουπονι στο σχολειο ?Και μετα πανε σε καποιο μαγαζι πληροφορικης και λενε ετοιμαστε μου ενα laptop ?Να ξερω αμα ειναι γιατι η αδερφη μου παει για πρωτη!!
fanara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 καλη η κινηση τους... δεν περιμενα κατι τετιο απο ελλαδα μερια.. gratz
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 καλη η κινηση τους... δεν περιμενα κατι τετιο απο ελλαδα μερια.. gratz Μάλλον διάβασες μόνο τον τίτλο...
captain556 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι να μην τα κανανε αυτα και οταν πηγαινα εγω σχολειο..αντεε ζηλευωω...
stefa_1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η νετ ειπε οτι οι μαθητες μπορουν να προμηθευονται απο 6 του μηνος τα κουπονια.Ξερει κανεις,απο ΠΟΥ ?Ψηνομαι να το παρω (εχω πρωτακι αδερφη) και δεν βλεπω την ωρα.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η νετ ειπε οτι οι μαθητες μπορουν να προμηθευονται απο 6 του μηνος τα κουπονια.Ξερει κανεις,απο ΠΟΥ ?Ψηνομαι να το παρω (εχω πρωτακι αδερφη) και δεν βλεπω την ωρα. Δεν διευκρίνισε από που θα μπορούν οι δικαιούχοι να παραλάβουν τα κουπόνια; Λογικά απ' το σχολείο θα μπορείς να πάρεις το κουπόνι, για σιγουριά πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο ή περίμενε μέχρι να ανακοινώσουν τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα