nickarmy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 να ρωτήσω ,αφού πρόκητε για επιδότηση δεν γινετε να βάλεις και εσυ δικά σου και απλος να το πληρώσεις λιγότερο [(το θέμα είναι να υπάρχει και internet για να μπορεις να μπεις στο fb (πληροφοριακα το μισώ ) γιατι απλος δεν εχουμε ιντ που μάλιστα να μπούνε και καμια 100 λαπτοπ να ριχνουν το ιντ των επάνω (λυκίου),,εχετε σκεφτή πως θα αυξησή ο λογαριασμός της ΔΕΗ
barbarian21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 να ρωτήσω ,αφού πρόκητε για επιδότηση δεν γινετε να βάλεις και εσυ δικά σου και απλος να το πληρώσεις λιγότερο Το πρωι ακουσα οτι δεν γινεται να βαλεις παραπανω χρηματα και να παρεις κατι καλυτερο,δηλαδη πρεπει το λαπτοπ που να παρουν οι μαθητες τις Α γυμνασιου να μην ξεπερνουν το ποσο των 450 €.
pp6210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 έλεος πια με την προεκλογική παροχολογία της κάθε κυβέρνησης ρε π***** μου... Δηλαδή γιατί δεν δίνουν αυτά τα λεφτά για να στήσουν ΕΝΑ desktop με πρόσβαση στο ιντερνετ σε κάθε ταξη ανεξαιρέτως?? Αυτό θα έδινε πολλές δυνατότητες για αξιοποίηση της τεχνολογίας και του νετ κατά τη διάρκεια της διδασκαλείας, και όχι να έχει ο κάθε μαθητής ένα λαπτοπ για το σπίτι του (που προφανώς δεν θα κάνει homework, πιθανώς θα το σπάσει, σίγουρα θα παίξει παιχνίδια και θα είναι συνέχεια σε τσατ και όλα όσα προβλέψατε σωστά πιό πάνω)? Η απάντηση είναι απλή: γιατί είναι εκλογική παροχολογία, και πρέπει κάθε οικογένεια να "ωφεληθεί" για να δώσει τα ψηφαλάκια της.... και ας επιβαρυνθεί ο χρεωκοπημένος προϋπολογισμός.... Και όπως σωστά επισήμανε και ένας φίλος πιό πάνω, αν ήταν μόνο για netbooks, θα έπρεπε να μείνει στο όριο των 300Ε - αλλά τα υπόλοιπα 150 είναι η "ένεση τζίρου" που χαρίζουν στα ηλεκτρομάγαζα,πάλι από την τσέπη μας!
hackfree3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αίσχος! Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι πρωτοετής φοιτητές παίρνουν επιδότηση 400 Ευρώ (όχι 450) για laptop αν είναι μέσα στο 25% των πρώτων που μπήκαν στο τμήμα τους. Δηλαδή έχεις βγάλει 18,5+ έχεις περάσει σε μία κορυφαία σχολή αλλά δεν θα πάρεις επιδότηση για laptop επειδή στην ίδια σχολή κάποιοι μπήκαν με 19,5+ μόρια. Και αντί να δώσουν τα 68 μύρια ωστε να πάρουν περισσότεροι αριστούχοι laptop (όχι μόνο το 25%, που στο κάτω κάτω το χρειάζονται) πάνε και τα δίνουν σε 13χρονα για να μπαίνουν στο msn και στο facebook. Έλεος! όπως τα λες είναι φίλε μου....αντί να τα δώσουνε σε φοιτητές τα δίνουνε στα μωρά....τους φοιτητές λένε ε μωρέ θα δουλέψουνε θα πάρουνε μόνοι τους....
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ας μου εξηγησει καποιος. τι νοημα εχει να βαλουν Linux με openoffice αφου θα υπαρχει ηδη windows με microsoft office. βαζεις Linux και Οpen office για να μην πληρωσεις το λογισμικο της microsoft. αφου το εχεις ηδη original πιο το νοημα να χρησιμοποιησεις το open office και Linux? ξερετε κανενα 13χρονο μαζοχα? επισης οποιος μαθει το ribbon δε γυρναει σε open office....τεσπα ολα αυτα μου φαινονται τρομερες @@ και οχι μονο αυτο εχει και πληρωμενο av license για 3 χρονια στα windows!!! εσας αν σας εδιναν δωρεαν φουλ και κομπλε windows και linux πιο θα προτιμουσατε? (που δεν ειστε 13 ) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2009 από FarCry
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ας μου εξηγησει καποιος. τι νοημα εχει να βαλουν Linux με openoffice αφου θα υπαρχει ηδη windows με microsoft office. βαζεις Linux και Οpen office για να μην πληρωσεις το λογισμικο της microsoft. αφου το εχεις ηδη original πιο το νοημα να χρησιμοποιησεις το open office και Linux? Προφανώς για να έχουν να λένε πως χρησιμοποιήθηκε και ...εναλλακτικό λειτουργικό... Άσχετα με τις υπογραφές που έπεσαν με την MS!
tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης το θέμα της τιμής το πρόσεξε κανείς??? Επιδοτούν 450 ευρώ ένα laptop με συγκεκριμένες προδιαγραφές που για τέτοιες ποσότητες δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 250??? Τα υπόλοιπα 200 να τα θεωρήσουμε "ένεση" στην αγορά ή πεταμένα λεφτά? Κάπως πρέπει να βγάλουνε την μίζα τους. Από τα λεφτά που δίνουν, τα 2/3 θα πάνε όντως στις αγορές των λαπτοπ και το 1/3 που περισσεύει θα το μοιράσουν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι μεταξύ τους. 1) ας μου εξηγησει καποιος. τι νοημα εχει να βαλουν Linux με openoffice αφου θα υπαρχει ηδη windows με microsoft office. 2) βαζεις Linux και Οpen office για να μην πληρωσεις το λογισμικο της microsoft. αφου το εχεις ηδη original πιο το νοημα να χρησιμοποιησεις το open office και Linux? 3) ξερετε κανενα 13χρονο μαζοχα? επισης οποιος μαθει το ribbon δε γυρναει σε open office....τεσπα ολα αυτα μου φαινονται τρομερες @@ και οχι μονο αυτο εχει και πληρωμενο av license για 3 χρονια στα windows!!! 4) εσας αν σας εδιναν δωρεαν φουλ και κομπλε windows και linux πιο θα προτιμουσατε? (που δεν ειστε 13 ) 1) Για να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής προφανώς. 2) Καλά, κι εγώ κάποτε είχα αυθεντικά vista και τα είχα σβήσει επειδή ήταν bloated και χρησιμοποιούσα τα δικά μου πειρατικά Ουσιαστικά η πληρωμή δεν αποφεύγεται αφού σου έρχεται πακέτο.Κι εγώ όταν πήρα το αμάξι μου είχε ενσωματωμένο ηχοσύστημα από τον κατασκευαστή. Αυτό δεν σημαίνει πως αν θέλω να το αλλάξω με ένα που με βολεύει καλύτερα δεν θα το κάνω επειδή το έχω πληρώσει μαζί με το αυτοκίνητο 3) Δεν ξέρω τι είναι το ribbon οπότε υποθέτω πως δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα 4) Δεν είμαι 13-χρονο, άρα κανένα από τα δυο. Θα προτιμούσα αυτό που θα εστηνα μόνος μου.
twiner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το λόγο που δεν έβαλαν μόνο Linux μπορεί να μου τον πει κάποιος? Δηλαδή μας περισσεύουν λεφτά για να πληρώνουμε και τις άδειες?
skimnos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 [...] Το πρόγραμμα αφορά περίπου 120.000 μαθητές και το κόστος υλοποίησή του, ύψους 68 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ. [..] Από την παραπάνω πρόταση καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ευρωπαϊκά κονδύλια σε μεγάλο ποσοστό (80% ή 75%). Δηλαδή η εθνική συμμετοχή είναι είτε 13.600.000 είτε 17.000.000. Συνεπώς δεν τα βάζουν όλα από την τσέπη τους (μας) όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα post.
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ουσιαστικά η πληρωμή δεν αποφεύγεται αφού σου έρχεται πακέτο.Κι εγώ όταν πήρα το αμάξι μου είχε ενσωματωμένο ηχοσύστημα από τον κατασκευαστή. Αυτό δεν σημαίνει πως αν θέλω να το αλλάξω με ένα που με βολεύει καλύτερα δεν θα το κάνω επειδή το έχω πληρώσει μαζί με το αυτοκίνητο αν θελουν linux μπορουν να το βαλουν μετα τσαμπα ειναι δε χρειαζεται να ερθει dual boot. αφου τους εχουΝ ανικανους να σεταρουν linux και να λυσουν ολα τα εμφανιζομενα προβληματα τι θα γινει σε ενδεχομενο προβλημα που θα παρουσιαστει με τη χρηση του? δε μιλαμε για hardware αλλα για software 3) Δεν ξέρω τι είναι το ribbon οπότε υποθέτω πως δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα ribbon ειναι το interface του office 2007. αν ερθουν δηλαδη με 2007. το open office εχει παρομοιο interface μεχρι office 2003. καμια σχεση δηλαδη μεταξυ τους. αυτα μονο σε περιπτωση που το Office ειναι το 2007 Ποιος θα αποφασισει για την διανομη του Linux? θα ειναι ubuntu, kubuntu, edubuntu, αλλη εκδοση?????
twiner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος θα αποφασισει για την διανομη του Linux? θα ειναι ubuntu, kubuntu, edubuntu, αλλη εκδοση????? ας έβαζαν ό,τι διανομή να ναι (και Xandros που λέει ο λόγος), ή ένα derivative ειδικά φτιαγμένο για τα συγκεκριμένα laptop (πώς κάνουν οι κυβερνήσεις σε άλλες χώρες). Το interface του office 2007 είναι πολύ μπροστά εντάξει, αλλά απ'όσο ξέρω πληρώνεται extra κι αυτό.
Jason13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εγω που ξερω υπολογιστες αλλα παω μια ταξη παραπανω..θα ελεγα σε κανα φιλο μου διπλα απο το σχολειο να μου πει κωδικο wifi και να μπαινω στο ιντερνετ την ωρα που κανουμε μαθημα!!!!καλο??
Antwni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα ρε πως το σκέφτηκες?? Μόνο που λογικά πρέπει να έχουν πάρει τα μέτρα τους στο σχολείο και να μην έχουν wifi!! Εκτός αν είναι τυχεροί και έχουν οι γείτονες!! Αν καταφέρουν να μπουν στο Internet τότε να δεις τι θα γίνετε την ώρα του μαθήματος...
Jason13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ξερω κοσμο γυρω γυρω απο το σχολειο...αν και εχω δει οτι στις εισαγωγικες υπαρχει ενα μηχανημα που δεν επιτρεπει τα τηλεφωνηματα με αλλους..δηλ κοβει την συνδεση του κινητου..δεν ξερω αν ισχύει!!και τι μετρα να εχουν παρει..να απαγορευσουν στον κοσμο να εχει wifi στο σπιτι του για να μην μπει κανεις και σερφαρει??Ωραιο μαθημα...Αναρωτιεμαι τι θα μαθουν αυτα τα παιδια αφου στραβωθουν απο τις 10' ιντσων οθονες και αφου θα κανοουν οτι βλακεια τους κατεβει...Εγω στην πληροφορικη μονο τηλεορασεις 20 χρονων πριν δεν μπορω να δω στην οθονη διοτι ειναι απαισιεςς!!
Antwni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Λες να κάνουν τα ίδια με τα κινητά!! -Όποιος κρατάει κινητό θα του το παίρνω και θα του το δίνω στο τέλος της χρονιάς!!! Αν πιάσουν έναν να μπαίνει στο Internet (και να μιλάει στο fb ή στο msn με τους συμμαθητές του) τι θα του κάνουν??Θα του πάρουν το laptop??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα