Προς το περιεχόμενο

Usb to Ethernet?

derizio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!

Θελω να σας πω τις σκεψεις μου για να με βοηθησετε στο τι τελικα να κανω.

Στο σπιτι εχω 4 pc ας πουμε. Ενα σταθερο στο γραφειο, ενα htpc στο σαλονι, ενα laptop στο γραφειο και ενα Netbook. Οπως καταλαβαινετε χανω λιγο την μπαλα στο που εχω το καθε αρχειο και καθομαι και ψαχνω τα pc. Σκεφτομουν λοιπον μπας και βαλω πανω στο royter ενα δικτυο σκληρο. Σκεφτηκα μετα απο διαφορα που ειδα να δοκιμασω μια φθηνη λυση για αρχη γιατι δεν θελω να ξοδεψω πολλα λεφτα. Εχω λοιπον μια εξωτερικη θηκη με ενα σκληρο μεσα αλλα δεν εχει θυρα ethernet επανω. Με συμφερει να παρω ενα adaptor usb to ethernet και να συνδεσω την θηκη με τον σκληρο, με το router και να μπορω να τον βλεπω δικτυακα απο ολα τα pc? Μπορει να γινει αυτο ή πρεπει να υποστηριζει η θηκη με τον σκληρο κατι π.χ.? Και αν γινεται το εχει δοκιμασει κανεις απο θεμα αξιοπιστειας, ταχυτητας? Και επισης πως θα "δω" τον δισκο αυτο στο δικτυο των υπολογιστων? οταν τον συνδεσω πανω στο router πρεπει να κανω κατι?

Παρακαλω τα φωτα σας!

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Αυτό το συνδέεις στην usb ενός υπολογιστή που δεν έχει θήρα ethernet για να αποκτήσει. Δεν μπορείς να συνδέσεις έναν usb δίσκο πάνω σε αυτό. Όπως είναι για παράδειγμα η usb wireless adaptors.

Δημοσ.

Οκ firewalker... thanks!

Οποτε αυτη η μοντα ξεχνιεται ε? Μονο θηκη που να εχει ethernet. Το κακο με το κουτι που μου υποδειξες ειναι οτι δεν παιρνει δισκο sata που εχω ενα μεγαλο και σκεφτομουν να βαλω αυτον στην θηκη. Θα σκεφτω τι θα κανω λοιπον.... αλλα περιμενω και καμια αλλη αποψη για το ολο εγχειρημα...καποιο αλλο τροπο αν υπαρχει και οτι εχετε να συμβουλεψετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...