giotis7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Γεια σας, ενδιαφερομαι με τους φιλους μου να κανουμε ενα online radio station ετσι για την πλακα αλλα δεν ξερουμε πως. εψαξα στο google και βρικα το shoutcast plugin στο winamp προσπαθησα να κανω τις ριθμισεις αλλα στο connection βαζω τιν ip μου αλλα δεν κανει connnect. αμα μπορειτε να με βοηθηστε με.. Ευχαριστω....
dermitzos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς βάζεις την ip σου; Την ip την βάζεις όταν είναι να κάνεις stream από αλλού και όχι από το δικό σου pc. Για να κάνεις streaming από το δικό σου pc βάζεις localhost.
nick#18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 αμα εκανες account στο listen2myradio.com αυτα παθενεις....ξεκινας, σταματας πας αν ξαναξεκινισεις και νεκρο...
giotis7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 αμα εκανες account στο listen2myradio.com αυτα παθενεις....ξεκινας, σταματας πας αν ξαναξεκινισεις και νεκρο... ελα το εκανε τελικα με το listen2myradio και ειμαι perfect τωρα πως γινετε συνδεθει καποιος απο αλλο στο δικο radio για να κανει εκπομπη??? και επισης πως το κανω playlist m3u??
nick#18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 αυτο ειναι το δυσκολο...συνδεεσε με το shoutcast του winamp k playlist δεν θυμαμαι..αν ψαξεις καπου στο site στα λεει ολα...εχω καιρο να ασχολιθω...
giotis7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο ειναι το δυσκολο...συνδεεσε με το shoutcast του winamp k playlist δεν θυμαμαι..αν ψαξεις καπου στο site στα λεει ολα...εχω καιρο να ασχολιθω... τα εχω βρει ολα αλλα το μονο προβλημα που μου απεμεινε εινα οτι οταν μιλαω με το μικροφωνο κλεινει τελιως η μουσικη και ακουγομαι εγω, πως γινεται να το κανω απλα να χαμηλωνει λιγο και ταυτοχρονα να μιλαω εγω?
nick#18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο πρεπει να ειναι στις ρυθμισεις του shoutcast....δε νομιζω ο server να καταλαβαιμει ποτε σταματας να παιζεις και ξεκινας να μιλας...
greekparot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μην ανοιγω νεο τοπικ, γνωριζει μηπως κανεις σας καποιο σταθμο που να παιζει ξενα τραγουδια και να μην εχει διαφημισεις;
grouchomarx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 αφού το έκανες δε γράφεις κι έναν σύντομο οδηγό για όλους τους άλλους;
dermitzos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 αφού το έκανες δε γράφεις κι έναν σύντομο οδηγό για όλους τους άλλους; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331038
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=28528 αν κ δεν νομιζω να χρειαζονται ολα αυτα τα προγραμματα αν χρησιμοποιησεις το sam broadcaster περα απο το να ανοιξεις πορτ firewall router+windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.