Προς το περιεχόμενο

Radio Streaming..

giotis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ενδιαφερομαι με τους φιλους μου να κανουμε ενα online radio station ετσι για την πλακα αλλα δεν ξερουμε πως. εψαξα στο google και βρικα το shoutcast plugin στο winamp προσπαθησα να κανω τις ριθμισεις αλλα στο connection βαζω τιν ip μου αλλα δεν κανει connnect. αμα μπορειτε να με βοηθηστε με..

Ευχαριστω....

Δημοσ.

Τι εννοείς βάζεις την ip σου;

Την ip την βάζεις όταν είναι να κάνεις stream από αλλού και όχι από το δικό σου pc.

Για να κάνεις streaming από το δικό σου pc βάζεις localhost.

Δημοσ.
αμα εκανες account στο listen2myradio.com αυτα παθενεις....ξεκινας, σταματας πας αν ξαναξεκινισεις και νεκρο...

ελα το εκανε τελικα με το listen2myradio και ειμαι perfect τωρα πως γινετε συνδεθει καποιος απο αλλο στο δικο radio για να κανει εκπομπη??? και επισης πως το κανω playlist m3u??

Δημοσ.

αυτο ειναι το δυσκολο...συνδεεσε με το shoutcast του winamp k playlist δεν θυμαμαι..αν ψαξεις καπου στο site στα λεει ολα...εχω καιρο να ασχολιθω...

Δημοσ.
αυτο ειναι το δυσκολο...συνδεεσε με το shoutcast του winamp k playlist δεν θυμαμαι..αν ψαξεις καπου στο site στα λεει ολα...εχω καιρο να ασχολιθω...

τα εχω βρει ολα αλλα το μονο προβλημα που μου απεμεινε εινα οτι οταν μιλαω με το μικροφωνο 2.gif

κλεινει τελιως η μουσικη και ακουγομαι εγω, πως γινεται να το κανω απλα να χαμηλωνει λιγο και ταυτοχρονα να μιλαω εγω?

Δημοσ.

αυτο πρεπει να ειναι στις ρυθμισεις του shoutcast....δε νομιζω ο server να καταλαβαιμει ποτε σταματας να παιζεις και ξεκινας να μιλας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...